• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar kilo mu hemen yazayım 58.9 kiloyum
bilgisayarımı kendi ellerimle bozduğum için yazamıyorum maalesef inş düzelir siteyi okuya biliyorum fakat yazamıyorum

şimdi oğlumun pcsini kullanıyorum bir saatte anca girebildim siteye, bir şeyler yükledim daha iyi olsun diye sonra sildik galiba gerekli olan bir programı damı sildim bilmiyorum şimdi yazamıyorum bilmediğim işlere niye kurcalarım bilmeme ki

arkadaşlar listemizde birtek ethos kaldı oda gelirse tamam nach canım bu hafta kazasız hallettik gibi geliyor dün gönderdiğin dosya vardı ya çalışmıyorr:)))

canım ya gerçekten uzun zamandır görüşemedik. birde hepimiz topiği aksattık bu sıralar,şu eski hesap işlerim bitse daha iyi olacağım ama hala bitmedi.o yüzdende çok fazla gelemiyorum,bazen geliyorum ama fırsat bulup yazamıyorum.
nachticim afiyetolsun canım,bugünkü öğünlerinde bir yyeceği çıkar istersen ekmek yada makarnayı çıkar,eşitlemiş olursun,mercimekli köftede çokmu kalorimi var yoksa eğer farzet çorba içtin :))tatlıdan daha kötü ve gereksiz olamaz diye düşünüyorum.yanılıyormuyum bilmiyorum.

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / 56.0/-0.5 / -0.90% )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.64 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 (76.4 / 75.8/ 0.6/0.79 %) (eski üye geri döndü)
emirel ( 59.8 / 58.9/0.9 /1.51 % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ % 2.20)
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.60 % )
ethos ( 78.5 / / / % )
Ela ( 63.8 /63 /0.8 /1.25 % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 533.8/ /

bu hafta birinci olma ihtimalimiz görünüyor

son durum bu arkadaşlarr iyi görünüyorsunuz bu hafta

favori reklamım anadolu sigorta.
ne alaka bilmiyorum ama izldikçe duygulanıyorum.şimdi patronun odasından ses gelince dinledim çok güzel reklam yaa.

selam kızlar geciktim galiba.78.0 olmuşum.regl dönemi öncesindeyim ve şişim.sizlerde vermişsiniz.umarım 1. oluruz

Günaydın kızlar. Ben de geldim. Kilom aynı, dün gece yazdığım gibi. 68.4 kg. 1.1 kg vermişim. Ya ben hergün mezurayla ölçüp ölçüp azalmadı diyordum. Hergün bakılınca fark anlaşılmıyor. Geçen haftaya göre bakınca kalçam 1.5 cm incelmiş. Ama belim aynı, çok inatçı. Bir de bacağımın en kalın yeri 1 cm incelmiş.

Geçmişe bakayım.

melzeyit kullanıcısından alıntı
***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / 56.0/-0.5 / -0.90% )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.64 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 (76.4 / 75.8/ 0.6/0.79 %) (eski üye geri döndü)
emirel ( 59.8 / 58.9/0.9 /1.51 % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ 2.20% )
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.60 % )
ethos ( 78.5 / 78.0/0.5/ 0.64/ % )
Ela ( 63.8 /63 /0.8 /1.25 % )

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 533.8/ 528.5/5.3/0.99)

son durumumuz bu arkadaşlar herkese hayırlı olsun bu haftanın cezalısına bi bakalım

adcığım cezanı kendin belirle şişgo ad şişgo addd ad şişgoo :=))))

1 emirel 23.008
2 ad 23.011
3 Ela 23.1
4 CheGuevera 23.4
5 Nachtingall 24.1
6 taylor 27.1
7 nur 27.5
8 ethos 27.6

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta çok küçük bir farkla emirel ad1'i geçmiş. Haftaya en zayıfımız kim olur çok merak ediyorum. Yok şaka meraktan değil sizi gaza getirmek için diyorum :)

Günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım. Klasik. Kilom da 61,7. Hiç bir değişiklik yok. Umarım yarına fark olur. Canım sıkıldı birazcık. Acaba kilo veremeyecek miyim diye düşünmeye başladım.
Adcım, ara olarak okula muz götürüyorum. Öğle yemeği için de 1 enginar hazırladım, okulda onu yiyeceğim. Yanına da 2 köfte alacağım. Yarım porsiyon et olacak. Sen ne yemeyi düşünüyorsun, çıkan menüye göre mi karar vereceksin canım?

Umarım herkes benden daha iyi sonuç almıştır.
Hepinize güzel cumalar..

Canım ben de bu hafta hiç kilo vermedin sandım. 400 gr. vermişsin, tebrikler. Hem diyetisyene yeni başladın. Vücudun daha yeni alışıyordur. Bazı insanlar diyetisyenin ilk haftalarında hiç vermeyip sonra birden verirlermiş. Eninde sonunda vereceksin nasılsa.

herkese günaydın kızım iraz toparlandı şuan kucağımda ekrana bakıyor artık dönebilirim aranıza yavaş yavaş zaten hafta içide kaynanamlar köye gidiyor kasıma kadar yoklar
sizler nasılsınız??
kiloma gelince dünkü kilomu yazıcam çünkü galiba regl olucam karnım davul gibi 1 kilo fazla çıktı
kilom 66.7 umarım1. oluruz

Canım çok sevindim. Hasta ola ola iyileşe iyileşe vücutları kuvvetleniyor, bağışıklıkları artıyor.

Bi de bu arada hala kilo vermişsin. Tebrikler.

ben çıkıyorum kahvaltı yapıp dişçiye gideceğim
acaba dişçiden geldikten sonramı yazsaydım kilomu bi diş eksik gelirdi baskülde

:))))))))))) Alemsin canım yaaa.

canım benim çok teşekkürler çok öpüyoruz seni

kızlar bişey sorcam pazartesi kızımın doğum günü parstasını ben yapıcam derya_julide kaçtı bana fikir verebilecek olanınız varmı kararsızım
zaten şeker hamurunuda burda bulamıyorum
dşyet grubunada pasta soran birbenim heralde
of özlemişim ya dilim şişmiş

Ben her türlü pastayı severim ama normal ev yaş pastalarını şeker hamurundan yapılanlardan daha çok seviyorum. O yüzden nasıl yapılır hiç araştırmadım. Ama internette google'dan aratırsan bulursun mutlaka.

valla ne ceza verseniz bana uyar hakettim çünkü. bugün 3 fincan yeşil çay içeceğim uzun zamandır içmemiştim. bu arada şişgo demişken bizde bir şişgo vardı dimi ya.acaba ne yapıyorki bi bakem nerelerde. taylorcum eline sağlık canım.haftayada ela öne geçer,ben yavaş yavaş düşüyorum. :))

aaa herkes burda ne güzel nasılsınız ,
sabah menüm
3 dilim ekmek eritilmiş peynir 1 tane sosis 2-3 tane zeytin
ve çay şimdide çay içecem

şişgo arkadaşımız en son 6.ayda gelmiş mezun olmuş sonra 10.ayda giriş yapmış topikte gezinip çıkmış.ondan sonrada ses yok. eskilere baktımda anacım neler yazmışız.güzelmiş. ama yazılanda kalmış malesef. :))

bu arada kızlar işyerime yakın biryerde yağ ölçüm merkezi görmüştüm,geçende aklıma geldi.cumartesi gidip bilgi alıcam nedir, ne değildir diye. bir araştırayım diyorum.

merhaba kızlar bu hafta süpersiniz hepiniz kilo vermişsiniz tebrikler :lepi: ben sınav koşturmacasından diyet yapamıyorum şu dönem aöf sınavı geçsin hemen başlıyorum yürüyüşlere ve spora :) öpüyorum herkesi kolay gelsin kızlar...

Back