Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım iğne 5 günlük
ilaç 1 aylık dr bunları halledelim bakalım bi dedi
inş düzelir 1 ayda

;nşallah canım. Beslenmenle de desteklersen daha hızlı düzelir. Kepek ekmeği vücuttaki demiri emiyormuş canım. Bilgin olsun :))

Afiyet olsun canım. Sebze biraz eksik gibi ama kaçamaksız olmuş :)))

selam umarım herkesler iyidir. ben idare ediyorum,bugün geldim gittim geldim gittim ama bir türlü yazamadım. bugün yediklerimi yazayım en azından.
sbah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ara form bisküvi çay
öğlen 1 tabak ıspanak 1 servis kaşığı salçalı makarna
ara 1 kase yoğurt
eve gelince 1 dilim kek yedim çok canım istedi.
birazdan elma yiyip yeşil çay içeceğim.
bu arada herkesler bir taraflara gitti.
dosba nerelerde görünmüyor, melzeyit pc bozuk yazmıştı. neyse buralardayım öpüldünüz.

Merhaba canım, iyice suskunlaştık ((( Dosbikin annesi gelecekti, melzeyitimin de bilgisayarı bozuk. Çok güzel beslenmişsin, kek de arada kaynar diye düşünüyorum :)))
Haftaya ortak menü için bi karar verdin mi canım?

nasılsınız hasta arkadaşlar geçmiş olsun bende giremiyorum kzım yürümeye başladı onunla uğraşıyorum genelede
yediklerimiz yazıyım sanırım bu hafta veremedim akşam yemeklerini kaçırıyom çünkü bide spor yok
kahvaltı 1dilim cavdar ekmeği,1 dilim peynir 1 domates 2zeytin ,1 bardak süt
ara yeşil cay
öğlen 1 dilim cavdar ekmeği,3 kaşık kereviz yemeği karışık sebzelerle 2 kaşık yoğurt
ara eti from kraker 3 tane yeşil cay
akşam yarın dilim ekmek ,1 kepce mercimek corbası,3 kaşık kereviz yemeği,3kaşık erişte yoğurtlu.salata
akşam yemeği sonrası türk kahvesi

Ahhh, ahh. Hepimizi akşam yemekleri mahvediyor :))) Bu akşam yemedğin çok güzel olmuş Elacım, afiyet olsun :))

selam kızlar dün akşam baya uğraştım ama siteye giremedim bir türlü hep hata verdi durdu.daha şimdi girebiliyorum. neler yaptınız nasılsınız.bugün klasik kahvaltı 1.5 tam buğday ekemği 2 zeytin 1 yumurta bal arada 1 portakal öğlen kurufasulye kabak yemeği bulgurlu marul ve 3 kaşık yoğurt.sonra temizliğe başladım.4 gibi de yeil çay 2 fincan ve 6 tane kepekli bisküvi.akşam da 1 kase çorba bulgur pilavı yoğurtlu kırmızı biber ve salata.aslında bugün baya yedim.

Dün ben de giremedim canım ( Çok yememişsin de bulgur piilavı ve kuru fasülyenin miktarı önemli canım. Sağlıklı beslenmişsin :)))

canlarım oğluma daldım gittim. bir kaka yaptıkı sormayın ev gaz bombasına döndü. yıkadık falan. aşkı memnu başladı ona bakıyordum şimdide.nachticim ortak menüyü henüz düşünmedim ama diyetisyene gitmiş biri olarak hayatım önerilerini bekliyorum.

Rahatlamıştır canım yaa. Kıyamam ona. kardeşim de aşkı memnuya bakıyor. Ben de yatma hazırlığına girdim :))) menümüz ortak olmayacak canım, çünkü birimizin sevdiği diğerine uymaz falan. Aklımdan geçen her gün bir sonraki günü kararlaştırırız. Mesela yarın öğlen çorba içelim, öğleden sonra da 1 meyve yiyelim gibi. Çorbalarımız, meyvelerimiz zevkimize göre olacak.
Ben mesela yarın öğleye doğru 1 meyve yiyeceğim, öğlen de çorba içeceğim. Buna karar verdim. Eğer birlikte yapalım dersen ikimiz planlarız. Hem yemek önerileri de verebiliriz diye düşündüm.

Çok sağol canım. Kırgınlığım yavaş yavaş geçiyor. İştahım da bugün biraz arttı. Yarın normalde döner de ben de listeme kaldığım yerden devam ederim inşallah.

Canım diyetisyen kağıt verdi mi yediklerini yazman için. Ben ilk aylarda her yediğimi yazıyordum. Şimdi sistemi öğrendim diye sadece hatalarımı yazıp gidiyorum. Yazacak olmak da insanı biraz frenliyor. Bir de kendine çok da kızma. Ben de listeye ilk başladığımda çok zorlanmıştım. Zamanla alışıyor insan.

Nerelerdesiniz canlarım? Benden başka gelen giden olmamış :))) Akşamüstü 1 enginar yedim, 1 ayran içtim. Yürüyüşe çıktım. 40 dk yürüdüm, iyi oldu. Akşam da bezelye ve köfte yiyeceğim :)))

Hem sağlıklı beslenmişsin hem de spor yapmışsın. Tebrikler canım

Kendi kendime mesaj yazar oldum (((((
Akşam yemeğinde 4 kaşık bezelye, 1 köfte yedim. Yanında bir dilim ekmek ve ayran vardı

Canım bu da çok sağlıklı olmuş, maşallah. Diyete çabucak adapte olmuşsun.

canım kan 9 demir 4e düşmüş iğne ve hapa başladık vücutta olmadığı için kilo vermemde zorlaşıyormuş

Çok geçmiş olsun nurcum. İğne de zor keşke hapı falan olsaydı. Ama iğneleri yaptırınca hem değerlerin yükselir hem de daha rahat kilo verirsin canım.

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, salatalık
Ara: 1 elma
Öğle: 1 porsiyon tavuk, biraz salata, 1 d. ekmek, 1 kaşık yoğurt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: Yarım tabak sebze türlüsü, salata, 1 d. ekmek, 1 b. süt
Ara: 1 elma

Eksiklerim: 2 porsiyon meyve, 3 porsiyon protein, yarım bardak yoğurt eksiğim var. Önceki günlere göre çok iyi.

Spor: Yok.

Ben sadece kilo veriyorum, santim olarak zayıflamıyorum diyordum ama zayıflamışım sanırım. Hani eski kotlarımdan en büyüğünün içine çok zorlanarak girdim demiştimya, o şimdi normal oluyor. Hatta bugün bir beden daha küçük bir kotumu zorlanarak giydim.

Göbeğim küçülmüş gibi görünüyor. Santim olarak hiç ölçmedim. Ama bir ölçmediğim o kalmıştı. Herhalde oradan verdim ki kotların içine daha rahat sığıyorum. Belim kalçam aynı. Ama göbekten verince belin de incelmesi gerekmiyor mu? Belim hala santim olarak aynı. Anlamadım neyse.

Sonuç olarak baskülde daha hafifim ve eski kotlara sığıyorum :) Ama dolapta içine sığmam için sırasını bekleyen 2-3 beden daha kot var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…