canım iğne 5 günlük
ilaç 1 aylık dr bunları halledelim bakalım bi dedi
inş düzelir 1 ayda
bugün yediklerimi yazayım -3 dilim ekmek 1 dilimi beyaz
1 adet yumurta haşlanmış
yağsız 1 dilim peynir
3 tane zeytin
1 yemek kaşığı pekmez
ve çay
arada 1 tane elma ve 2 tane galeta
şimdide çorba yanındada yağsız fırında tavuk
selam umarım herkesler iyidir. ben idare ediyorum,bugün geldim gittim geldim gittim ama bir türlü yazamadım. bugün yediklerimi yazayım en azından.
sbah 1 dilim ekmekle klasik kahvaltı
ara form bisküvi çay
öğlen 1 tabak ıspanak 1 servis kaşığı salçalı makarna
ara 1 kase yoğurt
eve gelince 1 dilim kek yedim çok canım istedi.
birazdan elma yiyip yeşil çay içeceğim.
bu arada herkesler bir taraflara gitti.
dosba nerelerde görünmüyor, melzeyit pc bozuk yazmıştı. neyse buralardayım öpüldünüz.
nasılsınız hasta arkadaşlar geçmiş olsun bende giremiyorum kzım yürümeye başladı onunla uğraşıyorum genelede
yediklerimiz yazıyım sanırım bu hafta veremedim akşam yemeklerini kaçırıyom çünkü bide spor yok
kahvaltı 1dilim cavdar ekmeği,1 dilim peynir 1 domates 2zeytin ,1 bardak süt
ara yeşil cay
öğlen 1 dilim cavdar ekmeği,3 kaşık kereviz yemeği karışık sebzelerle 2 kaşık yoğurt
ara eti from kraker 3 tane yeşil cay
akşam yarın dilim ekmek ,1 kepce mercimek corbası,3 kaşık kereviz yemeği,3kaşık erişte yoğurtlu.salata
akşam yemeği sonrası türk kahvesi
selam kızlar dün akşam baya uğraştım ama siteye giremedim bir türlü hep hata verdi durdu.daha şimdi girebiliyorum. neler yaptınız nasılsınız.bugün klasik kahvaltı 1.5 tam buğday ekemği 2 zeytin 1 yumurta bal arada 1 portakal öğlen kurufasulye kabak yemeği bulgurlu marul ve 3 kaşık yoğurt.sonra temizliğe başladım.4 gibi de yeil çay 2 fincan ve 6 tane kepekli bisküvi.akşam da 1 kase çorba bulgur pilavı yoğurtlu kırmızı biber ve salata.aslında bugün baya yedim.
Dün ben de giremedim canım( Çok yememişsin de bulgur piilavı ve kuru fasülyenin miktarı önemli canım. Sağlıklı beslenmişsin :)))
canlarım oğluma daldım gittim. bir kaka yaptıkı sormayın ev gaz bombasına döndü. yıkadık falan. aşkı memnu başladı ona bakıyordum şimdide.nachticim ortak menüyü henüz düşünmedim ama diyetisyene gitmiş biri olarak hayatım önerilerini bekliyorum.
kuru fasulye 4 yemek kaşığı bulgurda 2 kaşık yedim.nasıl
Çok sevindim canım, çok üzülmüştün. Haklısın. İyice kız, sana bi daha böyle bir şey yaşatmasın :))))
Bugüne sakinleşmiş olursun bence :)))
Canım, şaşırmışsındır. Fazla heyacan böyle hisler yaşatır. tabi, kırgınlığın da var. Geçecektir yavaş yavaş :))) Beslenmene de biraz daha dikkat edersin umarım bugünden itibaren. Doktorun verdiği porsiyonların muhakkak bir sebebi vardır :))
Canlarım, kahvaltım klasik. 2 dilim ekmek, peynir, kahve. Dün o kurabiyeleri yememliydim. Ben hala orda kaldım(( Dün akşam da 2 kaşık pilav ve 4 kaşık kuru fasülye yedim. Sebze yok, meyve yok, süt yok. Çok fena. Akşam özel derse gittim ya. Kuru fasülye ve pilavı orda yedim. E gideceğim belliydi, o kurabiyeleri ne yiyorsun!!!:sinifsinif: klava:
Nerelerdesiniz canlarım? Benden başka gelen giden olmamış :))) Akşamüstü 1 enginar yedim, 1 ayran içtim. Yürüyüşe çıktım. 40 dk yürüdüm, iyi oldu. Akşam da bezelye ve köfte yiyeceğim :)))
Kendi kendime mesaj yazar oldum(((((
Akşam yemeğinde 4 kaşık bezelye, 1 köfte yedim. Yanında bir dilim ekmek ve ayran vardı
canım kan 9 demir 4e düşmüş iğne ve hapa başladık vücutta olmadığı için kilo vermemde zorlaşıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?