günaydın kızlar
dün gece kepekli ekmekarasına 1 dilim peynir 1dilim marul 2 dilim dometes sıkıştırıp yedim
kahvalı klasik kahvaltı
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak yemeği
Nachtigallcım kurabiyeleri hakkın olan toplam karbonhidrata mı sayacaksın? Zaten küçükmüşler.
Ben kahvaltıda 1 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık yedim. Bunun 2 katı yemem gerekiyordu ama zorlayınca çıkartacak gibi oldugum için bu kadarla bıraktım (kusura bakmayın normalde böyle birşey yazmam ama diyet grubuyuz diye yazdım). Kahvaltıdan sonra şu ana kadar yarım elma yedim. 2 elma yemem gerekiyordu.
Ve bu iştahsızlık benim işime yaramıyor maalesef. Kilo olarak gidiyor 68.4 kilo olmuşum (ticker'ımın link'i evdeki bilgisayarımda kalmış, edit edemiyorum), ama santim olarak zayıflama yok. Kıyafetlerin bollaşması durumu yok. Çünkü muhtemelen yağdan değil kastan veriyorum devamlı. Bu da zayıflama için çok tehlikeli.
Benim diyetisyen listedekinden çok değil az yiyince daha çok kızıyor. Dün gitmem gerekiyordu. Ama çok halsiz olduğum için iptal ettim. Aynı listeyi uygulamaya devam ediyorum. Daha doğrusu uygulamaya çalışıyorum.
öğle yemeği olrak 2 ad baget ve 1 porsiyon salata yedim. elma almayı unutmasaydım ara öğünde onu yerdim. ara öğünü yemekten hemen önce yapmayı denicem,belki yemek yeme olayını dizginlerim ,bu akşamdan itibaren diyetteyim ne diyeti bilmiyorum aama diyetteyim işte. ee sizden ne var ne yok.
canlarım merhabalar umarım herkesler iyidir. bende iyiyim. kilom aynı değişiklik yok malesef,henüz toparlayamadım. akşam yemek olayını aşmak istiyorum önemli olarak eve tok gitmek istiyorum,çünkü oğluma yemek yedirirken illaki masadakilerden yiyorum,aman çok sıkıcı bir durum.
nachtigal tartını güle güle kullan canım. elacım bugünlerinin tadını çıkar,zaman çabuk geçiyor,ben oğlumun o günlerini özlüyorum.
taylor,çok fazla yemiyorsun,psikolojin nasıl canım,toparlanamadın sanırım.bir gelişme varmı onu sorayım merak ettin ne yalan söyliyim. dikkat et kendine balım,kimseden fayda gelmez.
melzeyitim tam geldin pc yok oldumu şimdi,neler yaptın meraklardayım.
neyse buralardayım kızlar öpüyorum.
taylorcım, canım sanki kendi içine mi kapanıyorsun? Canım, bırakma kendini. Bunca emeğin boşa gitmesin. Kendine iyi bak. Kurabiyeleri neye sayacağımı da bilemiyorum. Aslında herşeye mi saysam..
merhabalar arkadaşlar pek gelemiyorum,geçmie okyamadım bile.Pazar günü memlekete gidecem kısmet ise onun telaşını yaşıyorum.Bir ay orda kalcam onun için nette girmiyorum fazla eşimle daha çok beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz.Gündğz ise oğlumu gezdiriyorum hep dışırdaydık bu günlerde.Bugün yine hava bozuldu yine evdeyiz(((((((((((((8
Diyet bildiğiniz gibi aynı şekilde kaçamaklar oluyorama yine diyer yemeklere çok dikat ediyorum.
Birkaç gün daha fazla katılamayacam ama eve gidince geceleri boş olur sık sık sizinle olurum.
nacticim bana uyarda hayatım,nasıl yapıcam bilmiyorum. önmüzdeki haftaya kadar bişeyler deneyeyim olmadı pazartesi senin ki gibi yaparım.
fikriyecim bende sen soracaktım,yazmış oldun. canım ne güzel telaşe başlamış. sanırım eşin gelmiyor.arada özlem iyidir , sıkma canını.
Ya kızlar bu mesajları okumuştum, cevap yazamamıştım. Ne cevap yazacağımı da düşünmüştüm. Ama şimdi hiç tahmin etmediğim birşey yazacağım için o kadar mutluyum ki. Erkek arkadaşım döndü. Evlilik paniğine kapılmış. Ben de o kadar kendimi suçlamıştım yaa. İştahım hala aynı. Bu sefer heyecandan yiyemiyorum. Birkaç saat içinde en dipten en tepeye çıktım. Hiçbir konuda umudu yitirmemek lazımmış. Allah'ıma şükürler olsun. Maşallah nazar değmesin
merhaba kızlar
akşama yemeğim biraz falmaı oldu mu ne
1 kepce sehriye corbası,4 kaşık kabak yemeği,2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kus kus pilavıı
ara nescafe
Kızlar buraya böyle yuppii falan yazmak istiyorum ama bir donukluk geldi yaa. Garip bir durgunluk geldi. Böyle çok neşeli olamıyorum. Ne de olsa çok üzüldüm. Üstüne uyku uyuyunca geçer herhalde.
Neler yedim onu yazayım.
Sağol Nurcum, sen nasılsın? Kansızlığın nasıl oldu canım?
canım kan 9 demir 4e düşmüş iğne ve hapa başladık vücutta olmadığı için kilo vermemde zorlaşıyormuş
Tedavin ne kadar sürecek canım? Beslenmene de dikkat edersen ilaçlarının daha çabuk etki etmesini sağlamış olursun cnaım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?