Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

1 ad1 22.81
2 emirel 23.36
3 ela26 23.43
4 CheGuevera 23.53
5 Nachtingall 24.26
6 fikriye_bg 25.97
7 taylor 27.49
8 ethos 27.81

18.5'tan az olursa: Zayıf
18.5-24.9 arası: Normal
25-29.9 arası: Fazla kilolu
30-39.9 arası: Obez
40'tan büyük: Morbid Obez

Bu hafta birbirine yakın değerler çıktığı için noktadan sonra 2 basamak yazdım.

Kızlar bu sabah tartıldım hala 68.4 kiloyum. Eğer yarın sabah gelemezsem listeye kilom yazılsın lütfen. Nachtigall ve melzeyite özelden de yazarım.

Günaydın kızlar, kahvaltımı yaptım. Klasik. Kilom da 61,7. Hiç bir değişiklik yok. Umarım yarına fark olur. Canım sıkıldı birazcık. Acaba kilo veremeyecek miyim diye düşünmeye başladım.
Adcım, ara olarak okula muz götürüyorum. Öğle yemeği için de 1 enginar hazırladım, okulda onu yiyeceğim. Yanına da 2 köfte alacağım. Yarım porsiyon et olacak. Sen ne yemeyi düşünüyorsun, çıkan menüye göre mi karar vereceksin canım?

Umarım herkes benden daha iyi sonuç almıştır.
Hepinize güzel cumalar..

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / / / % )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.6 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % )
Nur_84 (77 / / / %/)
emirel ( 59.8 / / / % )
CheGuevera ( 68.2 / / / % )
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.6 % )
ethos ( 78.5 / / / % )
Ela ( 63.8 / / / % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 603.4 / / / % )

Melzeyitim, bildirimlerimizi gene paylaşım alanına yapacağız.
Nurcum, sana yazdığım özel mesajın yanıtını melzeyitime bildirir misin? Hatam için tekrar özür dilerim.

herkese günaydın kızım iraz toparlandı şuan kucağımda ekrana bakıyor artık dönebilirim aranıza yavaş yavaş zaten hafta içide kaynanamlar köye gidiyor kasıma kadar yoklar
sizler nasılsınız??
kiloma gelince dünkü kilomu yazıcam çünkü galiba regl olucam karnım davul gibi 1 kilo fazla çıktı
kilom 66.7 umarım1. oluruz

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / / / % )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.6 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % )
Nur_84 (77 / / / %/)
emirel ( 59.8 / / / % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ % 2.20)
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.6 % )
ethos ( 78.5 / / / % )
Ela ( 63.8 / / / % )

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 603.4 / / / % )

arkadaşlar bu alana sadece kilolarınızı yazın hesaplamasını ben yapacam

günaydın
işim var yazıp çıkayıp dedim yine gelirim 63 kiloyum vermişim son 2 günsıkıtuttum demekii 1 hafta sıkı tutsam süper olacakk 1. oluruz inş

ben çıkıyorum kahvaltı yapıp dişçiye gideceğim
acaba dişçiden geldikten sonramı yazsaydım kilomu bi diş eksik gelirdi baskülde

Checim, geçmiş olsun canım, kızının toparlanmasına çok sevindim. Derse giriyorum, akşam konuşuruz. Sevgiler..
canım benim çok teşekkürler çok öpüyoruz seni

kızlar bişey sorcam pazartesi kızımın doğum günü parstasını ben yapıcam derya_julide kaçtı bana fikir verebilecek olanınız varmı kararsızım
zaten şeker hamurunuda burda bulamıyorum
dşyet grubunada pasta soran birbenim heralde
of özlemişim ya dilim şişmiş

günaydın fıstıklarr...

melzeyitim ben dışarı çıkıcam canım öğlene dek dönme planım var ama uzayabilirde bizim takımdan halen iki kişi var bildirmeyen artık dönünce bakacağım.. sende sizin listeyi yapıp bana bırakabilirsin ben döndüğümde buradaysan görüşürüz değilsen ben paylaşıma veririm canım kontrolleri yapıp..

yemek bölümünde kendin yapabileceğin şeker hamuru tarifleri vardır bir bakmanı tavsiye ederim...
eğer imkanın varsa büyük market varsa yakınlarda dr. oetker yeni ürünü var kara orman pastası diye hem yapımı çok kolay hemde çok lezzetli 6-7 liraya çıkıyor tüm msarafıyla..

Son düzenleme:
canlarım günaydın.umarım herkesler iyidir.bende iyiyim çok şükür. bu sabah kahvaltıyı birazkaçırdım kızlar midemçok şişti. öğle yemeğinde abartmayı istiyorum. bu sıralar ne oldu bana bilmiyorum ama acayip bir yemek yeme isteği var,aslında bunu bahara bağlıyorum çünkü her bahara girişte sisteminde değişiklikler olur,gerçi her bayanda oluyordur sanırım. mesela en belirgin olanı adet durumudur.ya geç olunur,ya erken,ya çok uzun sürer,yada kısa,ya çok yoğun olur,yada az olur. mart ayından ümidimi kestim zaten ama mücadeleyi bırakmıcam. nachticim menüye göre karar vereyim diyorum akşamlarıda ton balıklı salata yemeği düşünüyorum,hem hafif hemde tok tutar bunu pazartesiden itibaren yok yok pazardan itibaren yapayım.oooff inşallah haftaya kilo vermiş olurum.
bukadar konuşmadan sonra kilomu yazayım 56 kiiloyum. kaç haftadırköstek oluyorum farkındayım kızlar,belki bu hafta daha iiyi olurum. neyse öpüyorum herkesi.buralardayım.

chegue cim canım kızının iyi olmasına çok sevindim. çok çok geçmişolsun tekrar. pasta konusunda pek becerikli değilimdir ama kalistecim söylemiş zaten bende hazır ürünleri söylicektim.melzeyitim nasılsın bacım görüşemedik sesinde çıkmıyor pc arızalı biliyorum ama alışmışım yahu,tuhaf geliyor.

kızlar günaydın kilom 75.8 regl dönemimdeyim inş haftaya daha güzel vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…