• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar merhabalar kaç zamandır giremiyorum nette bi sorun var ama anlayamadım bi türlü
nasılsınız bi yaramazlık yoktur inş
cumartesi günü ablama ve prensesime kavuşuyorum inş
kızlar kanım çok düşük 9un altına inmiş
demirde 2ye ilaç tedavisine başlayacaz yarın diyetisyee yönlendirmesini isteyecem drun
bugünki menümü yazayım
sabah 3-4 dilim kepek ekmeği
biraz peynir 2 tane zeytin 1 yemek kaığı pekmez
bol salatalık domates ve çay
öğlen 1 portakal
şimdi kahve şekersiz akamada fırında yağsız tavuk ve çorba yaına pilav yapacam ama 2-3 kaığı geçmez
regl dönemimdeyim o yüzden biraz şişliğim var
birdetuvalet sorunum

kızlar merhabalar kaç zamandır giremiyorum nette bi sorun var ama anlayamadım bi türlü
demirde 2ye ilaç tedavisine başlayacaz yarın diyetisyee yönlendirmesini isteyecem drun
bugünki menümü yazayım
öğlen 1 portakal
şimdi kahve şekersiz akamada fırında yağsız tavuk ve çorba yaına pilav yapacam ama 2-3 kaığı geçmez
birdetuvalet sorunum

Merhaba nurcum, kanın gerçekten çok düşmüş. Nasıl bir tedavi uygulayacaksınız? Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor. İstersen ekmeğini buğday ekmeğine falan çevir. Benimki 9.5 idi. Serum taktırdım. İkinci kutunun bitmesine 1 ampül kaldı. Sonra kan sayımıma bakılacak. Ne güzel, ablanla hasret gidereceksiniz :)))
Beslenmen de çok güzel olmuş. Afiyet olsun :))))

arkadşlar merhaba bugün işe başladım ve kocaman bir süpriz bilgisayarımın monitörünü yakmışlar başka montörlerde uyum sağlamamış arkadaşın bilgisayarından yazıyorum birkaç gün bilgisayarım olmaz sanırsam
istanbul çok güzeldi düğün çok güzeldi melis ve nach ile kaynattık çok vaktimiz yoktu ama ikiside dünya tatlısı insanlar allah gönüllerine göre verir inşallah
düğün fotoğraflarını kardeşimin makinasından çekmiştik ama işyerindeki arkadşı kıskançlık krizine girmiş fotoğrafları silmiş nedense birtek düğün fotoğrafları gitmiş çok üzüldüm ama format bile atılsa geri geliyormuş fotoğraf işi bilen birisi yaparsa allahtan teşkilatımız gelişmiş bir teşkliat ankarada bir arkadaş bulduk inşallah yapacak dua edinde geri gelsin çok güzel fotoğraflar çektimm istanbul güzel ama ben yaşayamam gezmek bile beni çok yordu ki hiçbir yerini gfezemediğıim halde bende diyetisyene başlayacam birkaç görüşme yapayım iyi bir diyetisyen bulayımm hemen başlayacam

bugünki menümü yazayım
öğlen 1 portakal
birdetuvalet sorunum

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin ablana çok selamlar birtürlü denk gelemedik kendisiyle keşke aynı zamanlarda istnbulda olsaydık görüşürdük

Merhaba nurcum, kanın gerçekten çok düşmüş. Nasıl bir tedavi uygulayacaksınız? Bu arada kepek ekmeği kansızlık yapıyor. İstersen ekmeğini buğday ekmeğine falan çevir. Benimki 9.5 idi. Serum taktırdım. İkinci kutunun bitmesine 1 ampül kaldı. Sonra kan sayımıma bakılacak. Ne güzel, ablanla hasret gidereceksiniz :)))
Beslenmen de çok güzel olmuş. Afiyet olsun :))))

burayı niye kopy yaptım bilmiyorum sadece mutfak tartın hayırlı olsun şekerim diyecektim

selam kızlar bugünde benim için aktif bir gündü.sbah kalktım erkenden her zamanki gibi.kahvaltı:1.5 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin omlet yaptık 2 yumurtadan ve yarısını yedim.bal sakatalık bir kaç dilim muz ve çay.sonra pilates 40 dk.yarım armut.öğlen:mercimek çorbası.ve tavuk.bu arada nac.biz un koyuyoruz mercimek çorbasına koymayacak mıymışız?
arada 1 elma.sonra yeşil ççay 2 fincan.çayla birlikte 1 kayısı 1 incir ve 4 çubuk. sonrası 4 mil walk at home çalıştım 53 dk sürdü baya terledim.300 mekik.40 ip atlama yapabildim.şimdi de akşam yemeği yiyecem.çorba ve pırasa ve salata.bu arada kızlar ben tam buğday ekmeğini köy ekmeği olarak alıyorum.onun 1 dilimi 2 dilime mi eş acaba yoksa 1 dilim olarak mı sayacağim?

arkadşlar merhaba bugün işe başladım ve kocaman bir süpriz bilgisayarımın monitörünü yakmışlar başka montörlerde uyum sağlamamış arkadaşın bilgisayarından yazıyorum birkaç gün bilgisayarım olmaz sanırsam
istanbul çok güzeldi düğün çok güzeldi melis ve nach ile kaynattık çok vaktimiz yoktu ama ikiside dünya tatlısı insanlar allah gönüllerine göre verir inşallah
düğün fotoğraflarını kardeşimin makinasından çekmiştik ama işyerindeki arkadşı kıskançlık krizine girmiş fotoğrafları silmiş nedense birtek düğün fotoğrafları gitmiş çok üzüldüm ama format bile atılsa geri geliyormuş fotoğraf işi bilen birisi yaparsa allahtan teşkilatımız gelişmiş bir teşkliat ankarada bir arkadaş bulduk inşallah yapacak dua edinde geri gelsin çok güzel fotoğraflar çektimm istanbul güzel ama ben yaşayamam gezmek bile beni çok yordu ki hiçbir yerini gfezemediğıim halde bende diyetisyene başlayacam birkaç görüşme yapayım iyi bir diyetisyen bulayımm hemen başlayacam

Melzeyitim, ben de seninle tanıştığıma çok sevindim :)))
Monitörünün yanmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda yerine koyarlar. Fotoların başına ne fena bi şey gelmiş öyle. Umarım fotolar format sonucunda kurtarılır, onlar hatıra. Bu işi yapana ayıp!! Diyetisyen fikri de iyi canım yaa. Biri kontrol etmedikçe kaytarıyoruz :((

selam kızlar bugünde benim için aktif bir gündü.sbah kalktım erkenden her zamanki gibi.kahvaltı:1.5 dilim tam buğday ekmeği 3 zeytin omlet yaptık 2 yumurtadan ve yarısını yedim.bal sakatalık bir kaç dilim muz ve çay.sonra pilates 40 dk.yarım armut.öğlen:mercimek çorbası.ve tavuk.bu arada nac.biz un koyuyoruz mercimek çorbasına koymayacak mıymışız?
arada 1 elma.sonra yeşil ççay 2 fincan.çayla birlikte 1 kayısı 1 incir ve 4 çubuk. sonrası 4 mil walk at home çalıştım 53 dk sürdü baya terledim.300 mekik.40 ip atlama yapabildim.şimdi de akşam yemeği yiyecem.çorba ve pırasa ve salata.bu arada kızlar ben tam buğday ekmeğini köy ekmeği olarak alıyorum.onun 1 dilimi 2 dilime mi eş acaba yoksa 1 dilim olarak mı sayacağim?

Canım, çok spor yapıyorsun ve çok az ekmek tüketiyorsun. Vücududmuzun en fazla ihtiyaç duyduğu besin karbonhidratmış. Bana 7 porsiyon karbonhidrat verdi dr. 1 dilim ekmek (25 gr olacak tanesi), yarım çay bardağı beyaz leblebi, 1 orta boy patates, 2 çorba kaşığı makarna, pirinç, bulgur pilavı, yarım paket etiform hep bir porsiyon karbnhidrata eşit.

Canım, abartmadan çorbana un koyabilirsin. Diyetisyen mercimek çorbasının tavuk suyundan daha masum olmadığını anlatmak istemişti sadece. Ben kendim yaptığımda patates koyuyorum un yerine. Alışkanlık galiba.

Canım, ekmek porsiyonuna gelince. 1 dilimin 25 gr olması lazım. Ekmek poşetlerinde genelde bir dilimin kaç gram olduğu yazar. Oraya bakabilirsin.

sağol canım.ben fırından alıyorum ekmeğimi de o yüzden bilemiyorum gr.neyse ama mesela her gün makarna pilav yemelimiymişiz ekmek yerine..

sağol canım.ben fırından alıyorum ekmeğimi de o yüzden bilemiyorum gr.neyse ama mesela her gün makarna pilav yemelimiymişiz ekmek yerine..

Tabi, sürekli makarna, pilav olmaz :))) İstiyorsan ekmeğinin gramajını ölçmek için mutfak tartısı alabilirsin. Hem yediğin etin, tavuğun gramını da bilirsin canım. Ben bugün sipariş verim 23 liraya.

Tabi, sürekli makarna, pilav olmaz :))) İstiyorsan ekmeğinin gramajını ölçmek için mutfak tartısı alabilirsin. Hem yediğin etin, tavuğun gramını da bilirsin canım. Ben bugün sipariş verim 23 liraya.
aslında almayı düşünmüştüm ama bir de o kalabalık etmesin dedim vazgeçtim.ama bir arkadaşım bu tartıyı kullanıp gramları ayarlayarak 15 kilo vermişti hemde kısa zamanda.baya iyi bir şey aslında.dur ya belki alırım yarın falan.

merhaba herkese
buğün biraz değişik bir menü oldu bende bişey anlamadım ama
sabah kahvaltı küçük poğca yesil cayy
ara 2 tane lahana sarma
öğlem 1dilim ekmek tarhana çorbası yoğurt peynir domates
ara tost 2 dilimden
aksam yemeği yemedim cnmda istemiyoo yürüyüş tempolu değil 20 dk
kızın peşinden koş yürüme calışmaları düştü düşecek tüm günnn:)))))

Kahvaltı: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık

Sonra da sadece 1 elma, 2 bardak süt ve 2. d ekmek-1 d. peynir yedim.

Spor: Yok.

Bugün çok iştahsızdım. Aslında o sütleri, ekmek-peyniri de yiyecek iştahım yoktu ama metabolizmam yavaşlamasın diye yedim.

merhaba herkese
buğün biraz değişik bir menü oldu bende bişey anlamadım ama
sabah kahvaltı küçük poğca yesil cayy
ara 2 tane lahana sarma
öğlem 1dilim ekmek tarhana çorbası yoğurt peynir domates
ara tost 2 dilimden
aksam yemeği yemedim cnmda istemiyoo yürüyüş tempolu değil 20 dk
kızın peşinden koş yürüme calışmaları düştü düşecek tüm günnn:)))))

Canım, afiyet olsun ama aklam yemeğinde hiç olmazsa bir meyve falan yeseydin. Umarım gece acıkmamışsındır :))

Kahvaltı: 2 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık

Sonra da sadece 1 elma, 2 bardak süt ve 2. d ekmek-1 d. peynir yedim.

Spor: Yok.

Taylorcım, tüm gün bunları mı yedin? Çok aç kalmışsın ya :((( Umarım bugün iştahın yerine gelir yavaş yavaş.

Canlarım, pek sessiziz bugün. Nasılsınız dlye bi bakayım dedim. Öğlen 4 tekirdağ köfte ve 2 dilim ekmek yedim. Maalesef 3 tane küçük tahinli kurabiye yedim (((((

günaydın kızlar
dün gece kepekli ekmekarasına 1 dilim peynir 1dilim marul 2 dilim dometes sıkıştırıp yedim
kahvalı klasik kahvaltı
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak yemeği

Nachtigallcım kurabiyeleri hakkın olan toplam karbonhidrata mı sayacaksın? Zaten küçükmüşler.

Ben kahvaltıda 1 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık yedim. Bunun 2 katı yemem gerekiyordu ama zorlayınca çıkartacak gibi oldugum için bu kadarla bıraktım (kusura bakmayın normalde böyle birşey yazmam ama diyet grubuyuz diye yazdım). Kahvaltıdan sonra şu ana kadar yarım elma yedim. 2 elma yemem gerekiyordu.

Ve bu iştahsızlık benim işime yaramıyor maalesef. Kilo olarak gidiyor 68.4 kilo olmuşum (ticker'ımın link'i evdeki bilgisayarımda kalmış, edit edemiyorum), ama santim olarak zayıflama yok. Kıyafetlerin bollaşması durumu yok. Çünkü muhtemelen yağdan değil kastan veriyorum devamlı. Bu da zayıflama için çok tehlikeli.

Benim diyetisyen listedekinden çok değil az yiyince daha çok kızıyor. Dün gitmem gerekiyordu. Ama çok halsiz olduğum için iptal ettim. Aynı listeyi uygulamaya devam ediyorum. Daha doğrusu uygulamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
canlarım merhabalar umarım herkesler iyidir. bende iyiyim. kilom aynı değişiklik yok malesef,henüz toparlayamadım. akşam yemek olayını aşmak istiyorum önemli olarak eve tok gitmek istiyorum,çünkü oğluma yemek yedirirken illaki masadakilerden yiyorum,aman çok sıkıcı bir durum.
nachtigal tartını güle güle kullan canım. elacım bugünlerinin tadını çıkar,zaman çabuk geçiyor,ben oğlumun o günlerini özlüyorum.
taylor,çok fazla yemiyorsun,psikolojin nasıl canım,toparlanamadın sanırım.bir gelişme varmı onu sorayım merak ettin ne yalan söyliyim. dikkat et kendine balım,kimseden fayda gelmez.
melzeyitim tam geldin pc yok oldumu şimdi,neler yaptın meraklardayım.
neyse buralardayım kızlar öpüyorum.

Back