• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğle yemeği olrak 2 ad baget ve 1 porsiyon salata yedim. elma almayı unutmasaydım ara öğünde onu yerdim. ara öğünü yemekten hemen önce yapmayı denicem,belki yemek yeme olayını dizginlerim ,bu akşamdan itibaren diyetteyim ne diyeti bilmiyorum aama diyetteyim işte. ee sizden ne var ne yok.

günaydın kızlar
dün gece kepekli ekmekarasına 1 dilim peynir 1dilim marul 2 dilim dometes sıkıştırıp yedim
kahvalı klasik kahvaltı
öğlen 1 dilim ekmek 4 kaşık kabak yemeği

Dün gece kaçta yedin canım. Bugün öğle yemeğin çok güzel olmuş. Afiyet olsun ))))
Nachtigallcım kurabiyeleri hakkın olan toplam karbonhidrata mı sayacaksın? Zaten küçükmüşler.

Ben kahvaltıda 1 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık yedim. Bunun 2 katı yemem gerekiyordu ama zorlayınca çıkartacak gibi oldugum için bu kadarla bıraktım (kusura bakmayın normalde böyle birşey yazmam ama diyet grubuyuz diye yazdım). Kahvaltıdan sonra şu ana kadar yarım elma yedim. 2 elma yemem gerekiyordu.

Ve bu iştahsızlık benim işime yaramıyor maalesef. Kilo olarak gidiyor 68.4 kilo olmuşum (ticker'ımın link'i evdeki bilgisayarımda kalmış, edit edemiyorum), ama santim olarak zayıflama yok. Kıyafetlerin bollaşması durumu yok. Çünkü muhtemelen yağdan değil kastan veriyorum devamlı. Bu da zayıflama için çok tehlikeli.

Benim diyetisyen listedekinden çok değil az yiyince daha çok kızıyor. Dün gitmem gerekiyordu. Ama çok halsiz olduğum için iptal ettim. Aynı listeyi uygulamaya devam ediyorum. Daha doğrusu uygulamaya çalışıyorum.

taylorcım, canım sanki kendi içine mi kapanıyorsun? Canım, bırakma kendini. Bunca emeğin boşa gitmesin. Kendine iyi bak. Kurabiyeleri neye sayacağımı da bilemiyorum. Aslında herşeye mi saysam..

öğle yemeği olrak 2 ad baget ve 1 porsiyon salata yedim. elma almayı unutmasaydım ara öğünde onu yerdim. ara öğünü yemekten hemen önce yapmayı denicem,belki yemek yeme olayını dizginlerim ,bu akşamdan itibaren diyetteyim ne diyeti bilmiyorum aama diyetteyim işte. ee sizden ne var ne yok.

adcım, istersen birlikte diyet yapabiliriz. Yemeklerimizi birlikte planlayabiliriz. Ne dersin?

merhabalar arkadaşlar pek gelemiyorum,geçmie okyamadım bile.Pazar günü memlekete gidecem kısmet ise onun telaşını yaşıyorum.Bir ay orda kalcam onun için nette girmiyorum fazla eşimle daha çok beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz.Gündğz ise oğlumu gezdiriyorum hep dışırdaydık bu günlerde.Bugün yine hava bozuldu yine evdeyiz :((((((((((((((8
Diyet bildiğiniz gibi aynı şekilde kaçamaklar oluyor :( ama yine diyer yemeklere çok dikat ediyorum.
Birkaç gün daha fazla katılamayacam ama eve gidince geceleri boş olur sık sık sizinle olurum.

nacticim bana uyarda hayatım,nasıl yapıcam bilmiyorum. önmüzdeki haftaya kadar bişeyler deneyeyim olmadı pazartesi senin ki gibi yaparım.
fikriyecim bende sen soracaktım,yazmış oldun. canım ne güzel telaşe başlamış. sanırım eşin gelmiyor.arada özlem iyidir , sıkma canını.

canlarım merhabalar umarım herkesler iyidir. bende iyiyim. kilom aynı değişiklik yok malesef,henüz toparlayamadım. akşam yemek olayını aşmak istiyorum önemli olarak eve tok gitmek istiyorum,çünkü oğluma yemek yedirirken illaki masadakilerden yiyorum,aman çok sıkıcı bir durum.
nachtigal tartını güle güle kullan canım. elacım bugünlerinin tadını çıkar,zaman çabuk geçiyor,ben oğlumun o günlerini özlüyorum.
taylor,çok fazla yemiyorsun,psikolojin nasıl canım,toparlanamadın sanırım.bir gelişme varmı onu sorayım merak ettin ne yalan söyliyim. dikkat et kendine balım,kimseden fayda gelmez.
melzeyitim tam geldin pc yok oldumu şimdi,neler yaptın meraklardayım.
neyse buralardayım kızlar öpüyorum.

taylorcım, canım sanki kendi içine mi kapanıyorsun? Canım, bırakma kendini. Bunca emeğin boşa gitmesin. Kendine iyi bak. Kurabiyeleri neye sayacağımı da bilemiyorum. Aslında herşeye mi saysam..

Ya kızlar bu mesajları okumuştum, cevap yazamamıştım. Ne cevap yazacağımı da düşünmüştüm. Ama şimdi hiç tahmin etmediğim birşey yazacağım için o kadar mutluyum ki. Erkek arkadaşım döndü. Evlilik paniğine kapılmış. Ben de o kadar kendimi suçlamıştım yaa. İştahım hala aynı. Bu sefer heyecandan yiyemiyorum. Birkaç saat içinde en dipten en tepeye çıktım. Hiçbir konuda umudu yitirmemek lazımmış. Allah'ıma şükürler olsun. Maşallah nazar değmesin :nazar:

merhaba kızlar
akşama yemeğim biraz falmaı oldu mu ne
1 kepce sehriye corbası,4 kaşık kabak yemeği,2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kus kus pilavıı
ara nescafe

Kızlar buraya böyle yuppii falan yazmak istiyorum ama bir donukluk geldi yaa. Garip bir durgunluk geldi. Böyle çok neşeli olamıyorum. Ne de olsa çok üzüldüm. Üstüne uyku uyuyunca geçer herhalde.

Neler yedim onu yazayım.

Sabah: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, salatalık (hepsi 2 katı olmalıydı)
Ara: Yarım elma (2 tane olmalıydı)

Öğle:
Sulu köftenin sadece köfteleri (ufak toplar, 5 tane)
2 çatal salata
1 kaşık yoğurt (1 bardak olması gerekiyordu)

Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: - (Hicbir sey yemedim)
Ara: Yarım elma (2 tane olmalıydı).

Birazdan bir bardak süt içerim. Sütte sorun yaşamıyorum, çok rahat içiyorum çok şükür.

Spor: Yok

merhabalar arkadaşlar pek gelemiyorum,geçmie okyamadım bile.Pazar günü memlekete gidecem kısmet ise onun telaşını yaşıyorum.Bir ay orda kalcam onun için nette girmiyorum fazla eşimle daha çok beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz.Gündğz ise oğlumu gezdiriyorum hep dışırdaydık bu günlerde.Bugün yine hava bozuldu yine evdeyiz :((((((((((((((8
Diyet bildiğiniz gibi aynı şekilde kaçamaklar oluyor :( ama yine diyer yemeklere çok dikat ediyorum.
Birkaç gün daha fazla katılamayacam ama eve gidince geceleri boş olur sık sık sizinle olurum.

Fikoşcum, ne güzel telaş vardır şimdi evinizde :))) Eşine de bu aralar vakit ayırman gayet bormal :))) Bulgaristandan internete girme şansın var mı? Yemeklerine de dikkat ediyormuşsun, iyi olmuş. Ne de olsa önümüz yaz :))

nacticim bana uyarda hayatım,nasıl yapıcam bilmiyorum. önmüzdeki haftaya kadar bişeyler deneyeyim olmadı pazartesi senin ki gibi yaparım.
fikriyecim bende sen soracaktım,yazmış oldun. canım ne güzel telaşe başlamış. sanırım eşin gelmiyor.arada özlem iyidir , sıkma canını.

Canım, akşamdan ertesi gün öğle yemeğinde ne yiyeceğimize karar variriz birlikte. Mesela sebze, çorba deriz. Çorba ya da sebzenin türünü serbest bırakırız.

Ya kızlar bu mesajları okumuştum, cevap yazamamıştım. Ne cevap yazacağımı da düşünmüştüm. Ama şimdi hiç tahmin etmediğim birşey yazacağım için o kadar mutluyum ki. Erkek arkadaşım döndü. Evlilik paniğine kapılmış. Ben de o kadar kendimi suçlamıştım yaa. İştahım hala aynı. Bu sefer heyecandan yiyemiyorum. Birkaç saat içinde en dipten en tepeye çıktım. Hiçbir konuda umudu yitirmemek lazımmış. Allah'ıma şükürler olsun. Maşallah nazar değmesin :nazar:

Çok sevindim canım, çok üzülmüştün. Haklısın. İyice kız, sana bi daha böyle bir şey yaşatmasın :))))
Bugüne sakinleşmiş olursun bence :)))

merhaba kızlar
akşama yemeğim biraz falmaı oldu mu ne
1 kepce sehriye corbası,4 kaşık kabak yemeği,2 kaşık yoğurt, 4 kaşık kus kus pilavıı
ara nescafe

Canım, ekmek üç dilim olmuş gibi olmuş. Kuskus iki kaşık olabilirdi :))) Ama bir dilim fazla ekmekten bi şey olmaz :))

Kızlar buraya böyle yuppii falan yazmak istiyorum ama bir donukluk geldi yaa. Garip bir durgunluk geldi. Böyle çok neşeli olamıyorum. Ne de olsa çok üzüldüm. Üstüne uyku uyuyunca geçer herhalde.

Neler yedim onu yazayım.

Canım, şaşırmışsındır. Fazla heyacan böyle hisler yaşatır. tabi, kırgınlığın da var. Geçecektir yavaş yavaş :))) Beslenmene de biraz daha dikkat edersin umarım bugünden itibaren. Doktorun verdiği porsiyonların muhakkak bir sebebi vardır :))

Canlarım, kahvaltım klasik. 2 dilim ekmek, peynir, kahve. Dün o kurabiyeleri yememliydim. Ben hala orda kaldım :((( Dün akşam da 2 kaşık pilav ve 4 kaşık kuru fasülye yedim. Sebze yok, meyve yok, süt yok. Çok fena. Akşam özel derse gittim ya. Kuru fasülye ve pilavı orda yedim. E gideceğim belliydi, o kurabiyeleri ne yiyorsun!!!:sinifsinif::oklava:

Canlarım, bi bakayım dedim sizlere.. Arada bir muz yedim. Öğlen kaşalı tost ve meyveli yoğurt yedim. Sonra 2 kaşık dondurma. Fena değil gibiyim şimdilik

Nerelerdesiniz canlarım? Benden başka gelen giden olmamış :))) Akşamüstü 1 enginar yedim, 1 ayran içtim. Yürüyüşe çıktım. 40 dk yürüdüm, iyi oldu. Akşam da bezelye ve köfte yiyeceğim :)))

bugün yediklerimi yazayım -3 dilim ekmek 1 dilimi beyaz
1 adet yumurta haşlanmış
yağsız 1 dilim peynir
3 tane zeytin
1 yemek kaşığı pekmez
ve çay
arada 1 tane elma ve 2 tane galeta
şimdide çorba yanındada yağsız fırında tavuk

Back