Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızalr nasılsınız dün girdim yazamadan çıktım idil çok hasta
doktora gittik hastalık ciğerlere inmiş dedi
iğne verdi birsürü ventolin verdi
eğer düzelmezse perşembe hastaneye yatırırız dedi
neolur bize dua adinküçücük kuzum çk hast zaten çok zayıf 1 yasına girecek 8300gr dı 500 gr gitmiş 5 günde7800 e düşmüş kusura bakmayın geçmişi okuayamıyorum paylaşımda bulunamıyorum
ama inanın kaçç gündür okadar perişan haldeyizki
uykusuzluk
herşeye razıyım ama şu kızım düzelsin of çok hasta ya
günaydııın. herkesler iyidir umarım. ben iyiyim.
nacticim şimdi anladım, neden beni hıçkırık tuttuğunu,melis melzeyit ve sen bir araya geldiniz demek. kıskandım şimd., resim çektirdinizmi. bak merak ettim şimdi. buralarda olurum çok öpüyorum.
elacım sanada günaydın acnım.hafta sonları biraz şaşkın oluyoruz. yeni bir haftayla beraber daha dikkatli oluruz canım.
GÜNAYDIN KIZLAR.2 gündür siteye giremiyorum.herkesde aynı şey oldu sanırım.bende sürekli dışarıdaydım ve dışarıda yemek zorunda kaldım.ama en azından fazla kalorili olmayanları yedim.
buğünkü menüü
kahvaltı 1 pğca peynirli küçük ama yeşilb cay
ara yokk
öğlen karnı bahar haşlaması domates salata 1 dilimekmek
ara elmabu arada lahana suyuna başaladımbakalım
akşam lahana sarması ,kıymalı tarhana çorbası salataaa
yürüyüş yapacağım 15 dk oryantel yaptım:))))
Sabah: 2 d. ekmek, 2 d. peynir, salatalık
Ara: 1.5 ufak elma (yarım elma eksik oldu)
Öğle: 2 porsiyon tavuk, salata, 1.5 dilim ekmek, 1 b. süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 3 porsiyon köfte, 1 d. ekmek, salata (0.5 b. yoğurt eksik)
Ara: - (2. p. meyve eksik)
Yemek yanlışlarım: 2.5 porsiyon meyve ve yarım bardak yoğurt eksik.
Spor: 1 saat spor (cross trainer ve koşu bandı, ikisinde de koşar gibi yaptım, arada hızımı değiştirdim), 125 mekik (25 X 5) :lepi:
bugün sabah kahvaltı da 1 dilim tam buğday ekmeği 3 küçük dilim peynir 2 zeytin az bal salatalık domates ve çay.ara yok sonra yani kahvaltıdan 2 saat sonra öğle yemeği 1 kase çorba ve patates kavurma.arada 1 elma.sonra yeşil çay ve maalesef 3/4 browni.akşam yemeği de çorba ıspanak ve yoğurt.browni fazladan oldu maalesef.ama 1 saat walk at home yaptım.baya terledim.
merhaba kızalr nasılsınız dün girdim yazamadan çıktım idil çok hasta
neolur bize dua adinküçücük kuzum çk hast zaten çok zayıf 1 yasına girecek 8300gr dı 500 gr gitmiş 5 günde7800 e düşmüş kusura bakmayın geçmişi okuayamıyorum paylaşımda bulunamıyorum
uykusuzluk
Canlarım, bugün diyetisyene gittim, kilom 61,6 çıktı, sevindim. Evde de 61,7 çıkmıştım, uyuşmasına sevindim. Ama vücudum yağlıymış, yağ oranının normale düşmesi için 56 kiloya düşmem gerekliymiş. Bu mesele biraz moralimi bozdu. Eve gittiğimde ayrıntılı yazacağım sizlere. Sevgiler..
canım seni çok iyi anlıyorum,çok çok geçmişolsun. Allah ın izniyle düzelecektir,telaş etme sakın. ayakta durman lazım. sen iyi olursan o daha çabuk iyileşir,hissediyorlar çünkü. düzelsin kilosu hemen yerine gelir merak etme canım.dualarım sizinle.merhaba kızalr nasılsınız dün girdim yazamadan çıktım idil çok hasta
uykusuzluk
hadi gözünaydın hayatım. darısı başıma.diyetisyenin söylediklerini birebir uygularsan istenilen kiloya gelirsin hayatım. zaten biribizikontrol edince daha çabuk adepte oluyoruz. sende öyle olursun. dosbacımda çok işe yarıyordu. :))Canlarım, bugün diyetisyene gittim, kilom 61,6 çıktı, sevindim. Evde de 61,7 çıkmıştım, uyuşmasına sevindim. Ama vücudum yağlıymış, yağ oranının normale düşmesi için 56 kiloya düşmem gerekliymiş. Bu mesele biraz moralimi bozdu. Eve gittiğimde ayrıntılı yazacağım sizlere. Sevgiler..
ben iyiim hayatım sağol. prensese çok geçmişolsun. çocuklar dr peksevmiyorlar.haliyle korkuyor ne yapsın. ben bile dolgu yaptırmaya gittiğimde korktum ne yalan söyliyim. korktuğum gibi çıkmadı çok şükür ama olasıya kadar çok gerildim. memlekete nezaman geliyorsun canım,oh negüzel heyacan başlamıştır şimdiden. çok öpüyorum.iyi aksamlar kizlar nasilsiniz gecmisi okumadim umarim hepiniz iyisinizdir ben kac gündür giremedim cünkü kizim kac gündür dis agrisi cekiyor ve dr götürdügüm zaman agzini acmiyor onun icin de tüm bayiltip öyle cekecekler ama ben cumartesi türkiyeye gidiyorum gelince yapacaklar artik insallah orda birsey olmaz bende haberler böye kizlar kilom ayni
hoşgeldiiiinnn... gittin gezdin sohbetler ettin yoruldun tabi. e ama olcak o kadar. hadi anlat bekliyorum merakla.evime döndüm sonunda çok yorgunummm yarındaa iş var ama evde olmak kadar güzeli yok
Canlarım, dün eve geç geldim, foruma giremedim. Öğleye doğru yarım browni. Öğlen 1/2 kase çorba, öğleden sonra 1 muz yedim. Akşam yemeğinde bir wooper yedim. Diyetisyen akşam yemeğinde istediğimi yiyebileceğimi söyledi. Ben de onu tercih ettim.
Kızlar, doktor bana standart bir menü vermedi. Bana günde 7 porsiyon karbonhidrat, 3 porsiyon meyve, 2 porsiyon sebze, 4 porsiyon et, 2 porsiyon süt ve süt ürünleri ve 3 porsiyon yağ almam gerektiğini söyledi. Bu da günlük 1300 kalori oluyormuş.
İlginçtir, tavuksuyu çorbaya bi şey demedi. Çorbaya yağ ilave etme dedi. Mercimek çorbasına da (dışarıda) un koyuyorlar, mercimek çorbasından daha kötü değil dedi. Sevindim. Bugün herhalde okulda tavuksuyu çorba içerim.
Şimdi de standart kahvaltı yapıyorum. 2 dilim ekmek, 1 parça peynir. Acaba, yemek tartısı mı alsam diyorum. Ve 56 kiloya nasıl düşeceğim, bilmiyorum.
Hepinize güzel salılar.