• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Su tüketiminizi artırmak için öneriler:
• Su içmek için susamayı beklemeyin.
• Yemeklerle birlikte ve yemek aralarinda su için.
• 8x8 kuralını unutmayın. Günde 8 kez 8 onz (240 ml, 1 su bardağı) su için.
• Kendinize su içmek için güzel bardaklar ya da şık bir sürahi edinebilirsiniz.
• Çalışma ortamınızda ve evinizde belirleyeğiniz bölümlere “su iç” yazılı notlar asabilirsiniz.
• Ofis bilgisayarınıza su hatırlatması programlarından kurabilirsiniz. Böylelikle siz işinize konsantre olmuş çalışıyorken, ekranda beliren su şişesi size su vaktinin geldiğini hatırlatır.

taylorcum sen ne kadar güzel su içiyorsun maşallah :nazar:
ayy hiç başaramadım
sadece diyts.giderken içiyordum son 2 gündür evin her yerine su koydum mecburiyetten içiyorum
bu defa başaracağım inş:))
ben de klasik kahvaltımı yaptım ve ara olarak 1 muz yedim
araları atlama... ama çalışanlar için haftasonu düzen bozuluyor dimi??
yeme alışkanlığın düzene oturdu mu?? sanırım akşam yemedin ??

Kimler daha çok su tüketmeli?

- Yüksek proteinli diyetle beslenenler.
- Lifli gıdalardan zengin beslenenler
- Bulantı kusma ve ishal ile sıvı kaybının arttığı zamanlar
- Ağır fiziksel aktivite yapanlar
- Çok sıcak ortamlarda olup, aşırı terleyen kimseler daha fazla su tüketmelidirler.

Gerçekten çok faydalı su. Ve gerçekten az yediğimde daha az susuyorum. Proteinli şeyler tükettiğimde daha çok susuyorum. Bu arada cilde iyi geldiğini ben kendim de gördüm.

Gerçekten çok faydalı su. Ve gerçekten az yediğimde daha az susuyorum. Proteinli şeyler tükettiğimde daha çok susuyorum. Bu arada cilde iyi geldiğini ben kendim de gördüm.

ne zaman çok düzenli su içsem bende hemen cildimde farkederim
bu kadar faydasını her defasında bilmeme rağmen irade eksizkliği var işte
yoksa burda ki yazanları hepimiz biliyoruz ama amaç hatırlatıp gaza gelmek :))

dosbacım tamamen alışkanlıkla ilgili. Ben de eskiden böyle çok içmezdim. Sonradan kazandım bu alışkanlığı. Ama ben "damağım kurudu, su içmem lazım", "su içince zihnim açılıyor" falan diyordum kendime. Sonra da su içince gelen o ferahlığı sık sık aramaya başladım. Şimdi sık sık su içmezsem sanki damağım kurumuş, çok hareretlenmişim gibi hissediyorum. Yani sonradan kazanılabilen bir alışkanlık.

Aralar konusunda çok haklısın canım. Aralarımı şimdiden hazırladım. Elmaları yıkadım, poşete koydum. 2 d. ekmek-1 d. peynirimi hazırladım. Hepsini çantama koydum. Dışarıda olursam bunları yiyim, başka şeylere saldırmayayım diye.

Yemek alışkanlığım hala tam oturmadı. Ama bugün yarın oturur sanırım.

marmaristede hava süperrr tam yürüncek hava esim gelsin yürüyüş yapcam inş

hava süper ya oğlum uyansın hemen dışırıya gidecez.bundan sonra dah açok gezeriz.kiloları da hızlaca veririz.

kızalr nasılsınız idil bugün dahada kötü sabah gözleri çapaklanmış yapışmış birbirine açamadı kuzum doktorunu aradaım bikaç ilaç adı dedi salgın varmış geçmezse pazartesi getir dedi
of gece 3 gibi bi uyandımki ateşi 39.5 arabada yoktu hastanede ççok uzak kafam iyice allak pullak oldu
ne yaptımı ne yediğimi umursamıyorum bile
yinede yazayım sabah klasik kahvaltı yanı sıra çok azmenemen yedim bu arad banada bulaşmış bende hastayım
arada bişey yemedim birazönce 1 bardak lahana çorbası içtim
akşamada fırında patates travuk yaparım heralde ve salata
ben artık ekmeğim hayatımdan çıkaracağım sabah kafhvaltısı hariç

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim

yediklerimi yazayım
sabah 2 k.k peynir,1.5 dilim ekemek
ara 1 sütlü kahve(şekerli)
öğlen yarım peynirli pide,ayran
şimdi 1 bardak şekerli sütlü kahve

che canım acil şifalar diliyorum inş. bu gece rahat uyursunuz...diyeti düşünme bile bebişin için ayakta kalmalsın gıdana dikkat et ...
fikriyecim canım nasılsın?? bahar sana çok ii geldi :)) yürüyüşler gezmeler maşallah :nazar:
bana da anlam vermediğim bi halsizlik getirdi, bugün resmen ayakta uyukluyorum yarın annemler gelecek hareketli olmam lazım aslında...
bakıyorum pideleri yemişsin :)) afiyet olsun hemen erisin :))

günaydıııııınnnnn a.s.
klasik kahvaltı ile güne başladım
yarın annemler geliyoooor inş.
perşembeye kadar sanırım düzenli giremem
kilomda ne olur şimdiden tahminde bulunamıyorum
buralardayım

Canımm, ne güzel, hasret giderirsiniz :))) Artık bu dönemde diyeti kafana fazla takma. Yemeklerini abartma, yeter.

günayydın kzılar
dün neler yedim
kahvaltı cornflakes 1 kase
ara yeşicay
öğlen makarna
ara yeşil cay
akşam dolma,çorba
ara biskivü
1 saat yürüdüm akşam yemeğinden sonraa

Canım, makarnan kaç kaşık, dolman kaç tane :)) Ve afiyet olsun

selam 13 ...takımın hatunları .....
.
selam taylor .... çok güzel gidiyorsun canım tebrikler takip ediyorum seni...:1hug:alkisalkisalkis

Merhaba canım, nasılsın, iyi misin?

Sabah: 2 d. ekmek, 1 ufak yumurta, 1 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: 3 porsiyon tavuk, salata, 1 d. ekmek, 1 bardak süt
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1 d. ekmek, 1 d. peynir, 1 bardak süt
Ara: -

Spor: 30 dk. hızlı hızlı yürüdüm.

Yemek yanlışları: Akşam çok yorgundum, yemek hazırlamaya üşendim. 1 d. ekmek, 1 d. peynir yedim. Gerçi öğle 3 p. tavuk yediğim için akşam 2 p. protein almam gerekiyordu. 1 d. peynir yediğimden 1 porsiyon proteinim eksik kalmış oldu. O kadar da kötü değilmiş. Ama salata eksik. Ve yarım bardak süt fazla içmişim. Ve akşamdan sonraki ara yok.

Yürümüşsün cnaım, tebrikler. Beslenmedeki düzensizlik çok önemli değil bence. Kaçamakların yok :)) Afiyet olsun

hava süper ya oğlum uyansın hemen dışırıya gidecez.bundan sonra dah açok gezeriz.kiloları da hızlaca veririz.

İçin içine sığmıyoru arkadaşım, ne güzel :))) İyi gezmeler

kızalr nasılsınız idil bugün dahada kötü sabah gözleri çapaklanmış yapışmış birbirine açamadı kuzum doktorunu aradaım bikaç ilaç adı dedi salgın varmış geçmezse pazartesi getir dedi
of gece 3 gibi bi uyandımki ateşi 39.5 arabada yoktu hastanede ççok uzak kafam iyice allak pullak oldu
ne yaptımı ne yediğimi umursamıyorum bile
yinede yazayım sabah klasik kahvaltı yanı sıra çok azmenemen yedim bu arad banada bulaşmış bende hastayım
arada bişey yemedim birazönce 1 bardak lahana çorbası içtim
akşamada fırında patates travuk yaparım heralde ve salata
ben artık ekmeğim hayatımdan çıkaracağım sabah kafhvaltısı hariç

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür edrim

Canım yaa, geçmiş olsun. Umarım hemen toparlar, ateşi çıkmaz kızının. Canım, sende de hastalık varsa, hiç düşünmeden bolca meyve tüket. Diyeti takma kafana.

yediklerimi yazayım
sabah 2 k.k peynir,1.5 dilim ekemek
ara 1 sütlü kahve(şekerli)
öğlen yarım peynirli pide,ayran
şimdi 1 bardak şekerli sütlü kahve

Pide mi okudum, ne :)))) Başka bi şey yememişsin cnaım, bi etkisi olacağını sanmam

che canım acil şifalar diliyorum inş. bu gece rahat uyursunuz...diyeti düşünme bile bebişin için ayakta kalmalsın gıdana dikkat et ...
fikriyecim canım nasılsın?? bahar sana çok ii geldi :)) yürüyüşler gezmeler maşallah :nazar:
bana da anlam vermediğim bi halsizlik getirdi, bugün resmen ayakta uyukluyorum yarın annemler gelecek hareketli olmam lazım aslında...
bakıyorum pideleri yemişsin :)) afiyet olsun hemen erisin :))

Bahar yorgunluğudur dosbikim. Bi kaç güne kadar kendini toparlarsın diye düşünüyorum. Hele bi annenler gelsin, hemencecik atarsın yorgunluğu :)))

Canlarım, bugünkü yemeğim iyiydi. Kahvaltı standarttı. Öğleye doğru 1 muz yedim. Öğlen 1 kase çorba, 1 küçük meyveli yoğurt. Şimdi de light meyveli yoğurt ve 1 köfte. Akşama da domates çorbası ve bezelye var :)) Şimdi kendime bir kahve atayım, ve keyif yapayım. İki hafta sonra ilk defa yarın boşum, çoookkkk mutluyummmm

Canlarım, bugünkü yemeğim iyiydi. Kahvaltı standarttı. Öğleye doğru 1 muz yedim. Öğlen 1 kase çorba, 1 küçük meyveli yoğurt. Şimdi de light meyveli yoğurt ve 1 köfte. Akşama da domates çorbası ve bezelye var :)) Şimdi kendime bir kahve atayım, ve keyif yapayım. İki hafta sonra ilk defa yarın boşum, çoookkkk mutluyummmm

afiyet olsun canım çok güzel beslenmişsin
ama light ürünlerden vazgeçsen sanki daha sağlıklı gibi
yarım yağlı deneyebilirsin
hoş p.tesi günü biz senden ders alırız artık:))
merakla bekliyorum ama misafirlerimden dolayı pek giremeyebilirim

kabak yemeği yapacağım evde dereotu bitmiş :(( eksik malzeme sevmem ama kabakta dereotsuz olmaz ama :(( çıkcam mecburen :((

Back