• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

öğlen 2 adet dolma yedim
ara olarak 1 mandalina
çoooookkkk açıııııımmmm

Canımmm, çok normal. Ama 2 güne kadar alışırsın

afiyet olsun canım çok güzel beslenmişsin
ama light ürünlerden vazgeçsen sanki daha sağlıklı gibi
yarım yağlı deneyebilirsin
hoş p.tesi günü biz senden ders alırız artık:))
merakla bekliyorum ama misafirlerimden dolayı pek giremeyebilirim

HAklısın cnaım, bu lightlardan kopmam lazım. Bakalım dr ne diyecek. Herşeyi anlatacağım :))))

kabak yemeği yapacağım evde dereotu bitmiş :(( eksik malzeme sevmem ama kabakta dereotsuz olmaz ama :(( çıkcam mecburen :((

Bu bahaneyle yürüyüş yaparsın canım :))

şimdi acaba biraz peynir mi yesem ?? neyle köreltecem bu isteğimi bilmiyorum :((

Bence az bi şey ye hayatım. Yoksa akşam yemeğine daha kötü olursun

canım yürüyüş yapamam sanırım ama şimdi çıkıyorum :)) görüşürüz yemek yapacağım akşam belki uğrayabilirim öpüyorum

dosbacım, elacım havanın oralarda da güzel olmasına sevindim. Gününüz güzel geçiyordur inşallah.

dosbacım, birkaç gündür ana yemeklerde hiç ekmek yemiyorsun acaba ondan dolayı mı açsın? Yoksa dönemin mi yaklaşıyor? Diyetisyene gidip listeni bir alsan çok rahatlayacaksın canım.

fikriyecim doğru söylüyorsun. Havalar ısınınca, biz de hareketlenince kilolar hızla gider. Pideyi de bugün veya yarin yürüyüp eritirsin nasılsa.

deryacım, 39.5 derece bildiğim kadarıyla çok yüksek bir derece. Doktoru biliyor mu ateşinin 39.5 derece olduğunu? Umarim simdi daha iyidir.

Nachtigallcım afiyet olsun. Sağlıklı yemişsin. Yarın işin olmamasına çok sevindim. Bol bol dinlenirsin canım.

taylor canım sadece kahvaltıda ekmek yiyorum aslında hata yaptığımın farkındayım ama :((
mesela öğlen yememem gereken dolmayı yedim bi de ekmek yemek daha büyük hata olurdu :((
akşam yemeğimi hafif hazırlıyorum 1 dilim ekmekte yerim artık

dosbacım, doğru söylüyorsun dolmayla ben de ekmek yemiyorum. Dün günüm güzel geçti çok şükür. Bugün de şu ana kadar güzel geçiyor. Zaten hava güzel olunca insanın morali daha iyi oluyor. Bundan sonra da uzun süre güneşli olacağı için hep moralli oluruz inşallah.

Nachtigallcım ben de siteye giremedim. Ben sabah da denedim olmadı. Anca açıldı.

Sabah: 2 d. ekmek, 1 yumurta, 1 d. peynir, salatalık
Ara: 2 elma
Öğle: Tavuksuyuna şehriyeli çorba (içinde bir porsiyon tavuk vardı), salata, 1 bardak ayran (çorba içtim diye ekmek yemedim)
Ara: 2 d. ekmek, 1 d. peynir
Akşam: 1.5 p. tavuk, 1 d. peynir, 1 d. ekmek, salata, 1 bardak süt
Ara: 2 elma

Spor: Yok

Yemek yanlışlarım: Öğle 2 porsiyon protein eksiğim, akşam yarım porsiyon protein fazlam var. Yani toplamda 1.5 porsiyon protein (et, tavuk, köfte vs.) eksik yemişim.

Canlarım, hava harika. Attık kendimizi dışarıya )))) Az önce meyveli yoğurt ve yarım pk etiform yedim. Taktım bu meyveli yoğurtlara )))))

Taylorcım, yediklerini okuduğumda kafamdaki bir soruyu sana sorabileceğimi anladım. Diyetisyenin tavuksuyu çorbaya nasıl bakıyor? Ben okulda mercimek çorbası içmekten bıktım, korkudan da tavuksuyu içemiyorum,

Kızlar bu sabah tartıldım 68.9 kiloyum. Ama santim olarak fazla incelmemişim.

Mesela bakıyorum 12-19 Şubat arası sadece 200 gr. vermişim ama belim 1.5 cm kalçam 0.5 cm incelmiş. Yani 200 gr verip toplamda bel ve kalçadan 2 cm vermişim.

12 Mart'ta 70.8 kiloymuşum. Şu anda 68.9 kiloyum. Yani 1.9 kilo vermişim. Ama o güne göre belden 0.5 cm, kalçadan 3 cm. incelmişim. Yani 1900 gr. verip sadece 3.5 cm incelmişim.

Yani şunu anladım ki iştahsız bile olsam zorla o diyetisyenin verdiği yemekleri yiyip spor yapmam gerekiyor. İştahsızlıktan kilo versem bile santim olarak çok zayıflamıyorum. Muhtemelen yağdan değil kastan zayıfladığım için böyle oldu. 200 gramda 2 cm incelip, 1900 gramda sadece 3.5 cm incelmenin başka açıklaması gelmiyor aklıma.

O yüzden birazdan spora gideceğim. Bugün daha çok mekik çekeceğim.

Nachtigallcım sana cevap yazdım ama gitmedi, sayfa hata verdi yine. Benim diyetisyen her öğün çorba veriyor. Ama çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor. O yüzden ben pek tercih etmiyorum. Ekmek yemek daha işime geliyor. Bir de çorbanın içinde et, tavuk falan varsa onu o öğün veya öteki ana öğünde yenmesi gereken et, tavuk miktarından düşmek gerekiyor. Yani benim diyetisyen öyle diyor. Bakalım seninki ne diyecek.

Canlarım,bu saate kadar siteye giremedim :((
Öğleden sonra çok sevdiğim bir arkadaşım evine çağırdı. Başka bir çok sevdiğim arkadaşım da ona gelecekmiş. Uçarak gittim, neler yedim, neler... Çok güzel bir sofra kurmuştu. 3 arkadaş çok güzel sohbet ettik. Zaman uçup gitti. Malum yarın iş var, evde de iş var, 5 gibi kalkmak zorunda kaldık. Bilin bakalım, kime kiminle gittim :))))
Sizinle yüz yüze tanıştığıma çookk sevindim :)))

Canlarım, günaydın.
Gelen giden olmamış :))) Klasik kahvaltımı yaptım, şimdi kahve içiyorum. Hava güneşli:)) AKşamüstü diyetisyene gidiyorum. Bakalım ne diyecek.
Gününüz güzel geçsin :)))

günaydın herkese
2 gündür siteye giremedim sorun vardı sanırım ben hafta sonları şaşırıyorum ya dışarda yedik dünde misafir vardı inş telafi ederim biran önce hava süperrr

günaydııın. herkesler iyidir umarım. ben iyiyim.
nacticim şimdi anladım, neden beni hıçkırık tuttuğunu,melis melzeyit ve sen bir araya geldiniz demek. kıskandım şimd., resim çektirdinizmi. bak merak ettim şimdi. buralarda olurum çok öpüyorum.
elacım sanada günaydın acnım.hafta sonları biraz şaşkın oluyoruz. yeni bir haftayla beraber daha dikkatli oluruz canım.

Back