- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
30 tlligi sakin simdi kullanma son 4 5 gunde kullan . internette bu 5 tlik testleri 1 tlye satiyolar
Ya kızlar bende 1r eylül bekliyorum 11 gün kaldı hiç bir belirti yok olacak mo acaba bu ay ya uf olsun yaa bu ay
Bende 13 eylülü bekliyorum adet öncesi testlerde çikarmı[/QUOTgec döllenme olduysa çıkmayabilir ama 1 gün ve yahut 2 gün öncesinde yapılabilir bence
Inşallah canım amin bende eşimin doğum gününde hediye etneknistiyirum ama bakalım batv6 eylül eşimin doğum günü 10 eylül bakalım bebeğim tutunmustur ins :)14 eylül doğum günüm insallah doğum günü hediyem olur
İnşallah canımInşallah canım amin bende eşimin doğum gününde hediye etneknistiyirum ama bakalım batv6 eylül eşimin doğum günü 10 eylül bakalım bebeğim tutunmustur ins :)
Inşallah canım amin bende eşimin doğum gününde hediye etneknistiyirum ama bakalım batv6 eylül eşimin doğum günü 10 eylül bakalım bebeğim tutunmustur ins :)
Bende alıp yapayım bari tabi o zamana kadar sabredebilirsemHassas idrar testlerinde var onlarda çıkar bence 6 gün oncesıne kadar gösteriyormuş eczacı bayan verdı ams ben hafta sonu yapacağım onu
Ben de 10eylülü bekliyorum. Haberleşelim lütfen. Benim kasıklarım hâla ağrıyor ve göğüslerim de öyle. Başka belirti yokBenim adete 9 gün var daha 25 26 kaşık sancıları ve akıntı vardı sonra birden kayboldu 27 sinden sonra şuan çok aşırı halsiz hissediyorum ve az belimde ağrı var sen de durum nasıl
Alıp yapıcam bugün bende canim :)Hassas idrar testlerinde var onlarda çıkar bence 6 gün oncesıne kadar gösteriyormuş eczacı bayan verdı ams ben hafta sonu yapacağım onu
Ayyy insallah canım güzel haber beklıyorum mutlaka yazAlıp yapıcam bugün bende canim :)
Inşallah tatlım yazarım mutlaka :)Ayyy insallah canım güzel haber beklıyorum mutlaka yaz
1 hafta önce iliskide kaza oldu ve içeri kaçtı 26 saat sonra ella içtim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var sizce ella içmek için geç mi kaldım hamile olabilirmiyim
Hadi bakalım insallah hayırlı haberlerBat a son 11 gün :)
Mrhb kızlar az önce test aldım sabah ilk yaptığım idrarı bir kapta beklemiştim burda birinin önerisiyle ama negatif cıktı bat 6 eylülolsaydi cikardi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?