13 Eylül’ü bekleyen Anne adayları beraber bekleyelim mi?

Ya kızlar bende 1r eylül bekliyorum 11 gün kaldı hiç bir belirti yok olacak mo acaba bu ay ya uf olsun yaa bu ay

Inşallah canım amin bende eşimin doğum gününde hediye etneknistiyirum ama bakalım batv6 eylül eşimin doğum günü 10 eylül bakalım bebeğim tutunmustur ins :)

Hassas idrar testlerinde var onlarda çıkar bence 6 gün oncesıne kadar gösteriyormuş eczacı bayan verdı ams ben hafta sonu yapacağım onu

1 hafta önce iliskide kaza oldu ve içeri kaçtı 26 saat sonra ella içtim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var sizce ella içmek için geç mi kaldım hamile olabilirmiyim

Benim adete 9 gün var daha 25 26 kaşık sancıları ve akıntı vardı sonra birden kayboldu 27 sinden sonra şuan çok aşırı halsiz hissediyorum ve az belimde ağrı var sen de durum nasıl
Ben de 10eylülü bekliyorum. Haberleşelim lütfen. Benim kasıklarım hâla ağrıyor ve göğüslerim de öyle. Başka belirti yok

1 hafta önce iliskide kaza oldu ve içeri kaçtı 26 saat sonra ella içtim ama 3 gündür kasıklarımda ağrı var sizce ella içmek için geç mi kaldım hamile olabilirmiyim

Eğer bir ihtimal çocuk düşünüyorsanız Keşke içmeseydınız ama bir yapmaya olmuyor kolay kolay yanı tabi yine de bellı olmak yas sağlık durumu doğurganlık yumurtalıklar onemlı

Mrhb kızlar az önce test aldım sabah ilk yaptığım idrarı bir kapta beklemiştim burda birinin önerisiyle ama negatif cıktı bat 6 eylül olsaydi cikardi değilmi

Mrhb kızlar az önce test aldım sabah ilk yaptığım idrarı bir kapta beklemiştim burda birinin önerisiyle ama negatif cıktı bat 6 eylül olsaydi cikardi değilmi

belli olmayabilir daha adet gününüzün geçmesini bekleyin adetten 4 gün sonra öğrenenler var adet günü bile hCG kan testi 1 20 çıkıp 2 gün Sonra 1000 üstü değerlere çıkan da var eğer bekletemem diyorsanız kan testi yaptırın bence Perşembe’ye kadar bekleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…