- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Benimde durumlar bi değişik ya dün iki farklı markada aynı ısrarla yaptığım testlerde var gibiydi cizgi bugün sabah yaptım yok akşam yaptım gene pembemsi dağınık pembelikler sizce normalmi
merhaba . ben 11 eylulu bekliyorum . gecen ay kimyasal yasadim . bu ay yeniden calismalara devam
22 ağustosta oldum ama 23 bitti şüphelerim oncesindede vardi bu yukledigim dunkuler farklı markalarla tek olanda akşam yaptığımAdetine kaç gün var canım
22 ağustosta oldum ama 23 bitti şüphelerim oncesindede vardi bu yukledigim dunkuler farklı markalarla
Idrari çok damlatiyor olsam önceki yaptiklarimdada böyle olmazmiydi demi daha önce defalarca yaptım ayni sekilde uyguladim hiç böyle olmamistiİlkinde silik ama rahatlıkla ıkinci çizgi görülüyor bence üzülme tekrar dene moralini bozma çünkü test ölçümün de sıkıntı var seninle alakası olduğunu düşünmüyorum ben
Idrari çok damlatiyor olsam önceki yaptiklarimdada böyle olmazmiydi demi daha önce defalarca yaptım ayni sekilde uyguladim hiç böyle olmamisti
Tamam teşekkürederim ☺Evet bariz yani tekrar denemeni öneririm başka marka test alabilirsin yanda kanda baktır icin rahat etsin
Tamam teşekkürederim ☺
Inşallah canım yazarim burdan rabbim isteyen herkeze versinGüzel haberlerini beklıyorum inşallah
İnşallah dua Edicem senin ıcınInşallah canım yazarim burdan rabbim isteyen herkeze versin
Ay canım benim çok sağol allah razı olsun pazartesi bi kadından baktiririm olmadi hem birazdaha zaman geçmiş olur tabi ben bu arada dayanamayıp evde test yapmaya devam edebilirimİnşallah dua Edicem senin ıcın
Inşallah hadi hayırlısı aşağı-yukarı aynı zamanlarda öğreniriz gibi geliyor haberleşelim takipdeyim14 eylülü bekliyorum bende. Umarim bu ay kavuşuruz miniklerimize :)
Inşallah hadi hayırlısı aşağı-yukarı aynı zamanlarda öğreniriz gibi geliyor haberleşelim takipdeyim
Bende 13 eylül bekliyorum geri sayım başladıBirbirimize destek olmak amaçlı açarım başlığı merak ettıklerımızı yaşadıklarımızı paylaşmak adına bugünleri ve hıssettıklerımızı bırlıkte paylaşarak daha güzel olur ve güzel sonuçlar alırız inşallah
Bir 14 Eylül'de benden bakalım :)14 eylülü bekliyorum bende. Umarim bu ay kavuşuruz miniklerimize :)
Ay canım benim çok sağol allah razı olsun pazartesi bi kadından baktiririm olmadi hem birazdaha zaman geçmiş olur tabi ben bu arada dayanamayıp evde test yapmaya devam edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?