- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Adet oldum hayaller başka bahara kaldı artık çok umutluydum ama şimdi zamanı değilmiş demek kiBende şancı yok ama kasıklarımda adet olacak hissi var jer zamanki aylarda olduğu gibi ıslaklık hissi var
Ay çok üzüldüm ya hakkımızda hayırlısı nemde oldum olacağım diğer aya inşallah ne diyelimAdet oldum hayaller başka bahara kaldı artık çok umutluydum ama şimdi zamanı değilmiş demek ki
Bu ilk denememizdi kısmet değilmiş hayırlısı Ben de üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse evde olsam kesin ağlardım çalıştığım icin kendimi tuttum ama en azından artık soru işaretlerim kalmadı kendımi çok stres yaptım bundan sonrasına bakacağız artık ne diyelim sen inşallah adet olamazsın kimse boş donmesin insallahAy çok üzüldüm ya hakkımızda hayırlısı nemde oldum olacağım diğer aya inşallah ne diyelim
Bu ilk denememizdi kısmet değilmiş hayırlısı Ben de üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse evde olsam kesin ağlardım çalıştığım icin kendimi tuttum ama en azından artık soru işaretlerim kalmadı kendımi çok stres yaptım bundan sonrasına bakacağız artık ne diyelim sen inşallah adet olamazsın kimse boş donmesin insallah
Evet aynen ben de yansıtmak istemiyorum ama üzüldüğümü biliyor ve üzülmemi istemiyor Allah nasip ederse olur diyor kendını çok stres yapıyorsun dıyor hatta kızıyor ama bize çok sorumluluk var yaaa gerçektenBende diyordum aman nolucak ilk seferde hamile kalırım daha 28 yaşındayım genciz nolucak derkeeen olmadı çok üzüldümİnsan eşinede yansıtmak istemiyor fakat elimde değil of kızlar ne zormuş Kadın olmak ...
Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallahBen hamileyim bugün günüm geçeli 6 gün olmuştu salı günü test yaptm negatifti bgün dr â gttim ve beta hcg 65 çok küçük olduğu için idrarda çıkmamış rabbim bekleyen herkesi meleğine kavuştrsun
3 gün gectıgı halde çıkmamış bir şey daha ogrenmiş oldıkBen hamileyim bugün günüm geçeli 6 gün olmuştu salı günü test yaptm negatifti bgün dr â gttim ve beta hcg 65 çok küçük olduğu için idrarda çıkmamış rabbim bekleyen herkesi meleğine kavuştrsun
Saol Canm hepimizn inş ben korunmayı bırakmadan rutin Bi kontrole gttm enfeksiyon vArdı ilaç kullandım sonrasında korunmayı bıraktık ama bizde bi garip durum var benim eşim şehir dışında çalışıo 15 gün dışarda bi hafta evde bu yüzdende yumurtlama günü hesaplamadk biz sadece korunmayı bıraktık zaten bi kızımız var bizim ne zaman gelirse meleğimiz dedik çok şükür 2.ayda geldi folik asit kullanın stres yapmayın düşünmeyinHayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah
Bize Öner’in var mı yumurtlama günüm denk gelmedi geçen ay sanırım ondan bir de enfeksiyon da varmış doktor öyle demişti hayırlısı artık bu ay bakalım
Güzel tavsiyeler çok teşekkürlerSaol Canm hepimizn inş ben korunmayı bırakmadan rutin Bi kontrole gttm enfeksiyon vArdı ilaç kullandım sonrasında korunmayı bıraktık ama bizde bi garip durum var benim eşim şehir dışında çalışıo 15 gün dışarda bi hafta evde bu yüzdende yumurtlama günü hesaplamadk biz sadece korunmayı bıraktık zaten bi kızımız var bizim ne zaman gelirse meleğimiz dedik çok şükür 2.ayda geldi folik asit kullanın stres yapmayın düşünmeyin
Ayyy canım benim Allah yardımcı olsun bari yumurtlama günü yap birlikteliklerini gün aşırı fark etmiyor veren Allah verdikten sonra inşallah bu ay tutar da küçük minik bebişlerimiz olur insallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde işte eşim bekliyorum doktora gideceğiz ben de bir sorun var mı diye bakalım zaten bende kansızlık var kan değerlerim çok dısuk bir sen yumurtalıklar merak ediyorum insallah bişi yokturKızlar ne soracağım size çocuk yapmak için sürekli birlikte mi olmak lazım yani eşim buna sıcak bakmıyor robot gibi sanki diyor geçen ay 4 kere denemişiz mesela nasıl ikna edicem bilemedim adamıda sıkmak istemiyorum akışına bırakalım diyorum ama ben çok istiyorum iştee :/
Kızlar ne soracağım size çocuk yapmak için sürekli birlikte mi olmak lazım yani eşim buna sıcak bakmıyor robot gibi sanki diyor geçen ay 4 kere denemişiz mesela nasıl ikna edicem bilemedim adamıda sıkmak istemiyorum akışına bırakalım diyorum ama ben çok istiyorum iştee :/
Ovulasyon testi hangısını tavsiye edersinizOvulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günlerinde denersiniz canim gününü yakalamak önemli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?