- 3 Eylül 2018
- 75
- 311
- 43
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Ewetİdrar testi için mi
Ebe arkadaşıma aynısını bende sordum döngünde önemli ama bir önceki adet tarihini baz alacaksın yani geçen ay 14 'unde olduysan buayda 14 unun bekle 15dinde adet olmassan ozaman günün 1gün geçti deyebiliriz demisti.Bu arada benim gününde 14 eylül dün lekelenmem oldu demiştim bugun test yaptım negatif benimdeKızlar programa göre adet günüm bugün görünüyor hassas testlerden yaptım negatif çıktı fakat adet günüm geçen ay 14 ündeydi ya o hesaplarıma göre adet günüm 13 ü olması gereken basen de 1 2 gün de gecıkebiliyor ya da erken de gelebılıyor ben sımdı adet günümü neye göre hesaplayacağım yani hala umut var mıdır ve adet olmadım henüz lütfen yardım eder misiniz bilginiz varsa
2 gün önceden yapmış olmuşsun ben de 3 gün önceden yapmış oldum bir de bu sekılde bekleyelım bakalımEbe arkadaşıma aynısını bende sordum döngünde önemli ama bir önceki adet tarihini baz alacaksın yani geçen ay 14 'unde olduysan buayda 14 unun bekle 15dinde adet olmassan ozaman günün 1gün geçti deyebiliriz demisti.Bu arada benim gününde 14 eylül dün lekelenmem oldu demiştim bugun test yaptım negatif benimde
Benim kızıma hamleymisim 3 gün kala kantesti negatif çıkmıştı adet birgün geçince iftarda pozitif görmüştüm yinede negatif görünce ümidim kesildi hayırlısı artik2 gün önceden yapmış olmuşsun ben de 3 gün önceden yapmış oldum bir de bu sekılde bekleyelım bakalım
Benim kızıma hamleymisim 3 gün kala kantesti negatif çıkmıştı adet birgün geçince iftarda pozitif görmüştüm yinede negatif görünce ümidim kesildi hayırlısı artik
Peki üstüne görme olabilir mi adetin geçen ay 14 müydü başlangıcı o kısımı anlamadımKızlar malesef adet oldum son adetim 14 agustostu buayda hayal kırıklığı 2 gün önce lekelenme olunca umitlenmistim hiç olmamıştı daha önce heray bir belirti buluyorum kendimde buay kesin hamileyim diyorum kasık bel ağrısı göğuste ağrı enson Buay lekelenmede oldu hamilelik belirtisi olmaya biliyormuş belirtilere bakıp çok umitlenmemek lazimmis
Mutlaka git canım insallah hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerin olsunAğustos 14 de olmuştum geçen ay bu ayda 12 sinde olmuş oldum sanmıyorum üstüne görme olacağını baya yoğun şekilde oluyorum 2 gün önce neden lekelenmem oldu onu anlamadim bugün için doktor randevusu almıştım artık adet bitiminde giderim belki kist felan oluşmuştur
Amin inşallah hepimiz güzel haberler alirizMutlaka git canım insallah hakkında hayırlısı olsun güzel haberlerin olsun
Bende öyle sanıyordum ama öyle olmuyormus yumurtlama gününe de tam denk gelemedim sanki denemeye devam edeceğiz insallah olur bakalım hayırlısı stres yapmamak gerekiyormuş gerçekte e de doğruBenimde son adet tarihim 16 ağustos bugün adet oldum kızlar ilk denememizdi olur zannediyordum ki çol rahattık yani :/ ne zormuş beklemek kızlaar ya
Benimde son adet tarihim 16 ağustos bugün adet oldum kızlar ilk denememizdi olur zannediyordum ki çol rahattık yani :/ ne zormuş beklemek kızlaar ya
Ben de bugünmüş adet günüm sanki olacak gibiyim adet sancım var yaaa üzülüyorum haberleşelim sen de sancı var mı hafıf var ben deSelam kızlar ben 13 eylül bekliyorum sanırım bugün olacağım sizde durumlar nasıl
Ben de hemen olcak sandım gerçekten çok zormuş ben hep dua ediyorum bütün anne adaylarına anne olsunlar o duyguyu tatsınlar ben de çok ısıtıyorum siz beklemede misiniz yoksa hamile misiniz ?Merhabalar konuyu takip ediyordum yazınızı gördüm. İlk ayım geldi aklıma. Hiç üzülmeyin vücut önce gebeliğe hazırlar kendini. Beklemek zor oluyor biliyorum ama umarım bizler kadar uzun beklemezsiniz. Gerçi uzun süre bekleyince artık beklemek eskisi kadar zor gelmiyor.
Bende şancı yok ama kasıklarımda adet olacak hissi var jer zamanki aylarda olduğu gibi ıslaklık hissi varBen de bugünmüş adet günüm sanki olacak gibiyim adet sancım var yaaa üzülüyorum haberleşelim sen de sancı var mı hafıf var ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?