• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 Eylül’ü bekleyen Anne adayları beraber bekleyelim mi?

belli olmayabilir daha adet gününüzün geçmesini bekleyin adetten 4 gün sonra öğrenenler var adet günü bile hCG kan testi 1 20 çıkıp 2 gün Sonra 1000 üstü değerlere çıkan da var eğer bekletemem diyorsanız kan testi yaptırın bence Perşembe’ye kadar bekleyin derim
Beklicem sanırım canm teşekkürler

Merhaba kızlar
Benimde BAT tarihim 8 eylül
Sağ qkasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum test yapsam henüz çıkmaz diye düşünüyorum sizce ne zaman test yapmalıyım

Slm benimde bat 8 eylül 7yaşında bi kızım var uzun bir aradan sonra bebek istedik 26 ağustos yumurtlama günümdü umarım isteyen herkesin melekleri gelir:dua: belirtilerden emin diilm

Slm benimde bat 8 eylül 7yaşında bi kızım var uzun bir aradan sonra bebek istedik 26 ağustos yumurtlama günümdü umarım isteyen herkesin melekleri gelir:dua: belirtilerden emin diilm

Evet ben de bir şey hissetmiyorum Suan acana daha erken olduğu ıcın sanırım 7 gün var adet günüm 11 Eylül bakalım meleklerimize kavuşuruz ınsallah hepımjz

Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili verdim ben yarın alıcam kasıklarmda ağrı, sürekli bulantı, göğüslerde sızlama bi de bu çok garip kış boyu üşümeyen ben donuyorum şuan umarım meleğim benimledir

Birbirimize destek olmak amaçlı açarım başlığı merak ettıklerımızı yaşadıklarımızı paylaşmak adına bugünleri ve hıssettıklerımızı bırlıkte paylaşarak daha güzel olur ve güzel sonuçlar alırız inşallah ☺️☺️☺️
merhaba canım ben 15 eylülü bekliyorum :işsiz:

Back