- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Beklicem sanırım canm teşekkürlerbelli olmayabilir daha adet gününüzün geçmesini bekleyin adetten 4 gün sonra öğrenenler var adet günü bile hCG kan testi 1 20 çıkıp 2 gün Sonra 1000 üstü değerlere çıkan da var eğer bekletemem diyorsanız kan testi yaptırın bence Perşembe’ye kadar bekleyin derim
Seni çok iyi anlıyorum 6 7 gün kaldı bana daBeklicem sanırım canm teşekkürler
Hakkımızda hayırlısı canım inşllah olmayızzSeni çok iyi anlıyorum 6 7 gün kaldı bana da
İnsallah bize sürpriz yapsın miniklerimizHakkımızda hayırlısı canım inşllah olmayızz
Inşallah tatlmİnsallah bize sürpriz yapsın miniklerimiz
4 gün var bence adet gününü bekle ben de öyle yapacağımMerhaba kızlar
Benimde BAT tarihim 8 eylül
Sağ qkasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti yaşıyorum test yapsam henüz çıkmaz diye düşünüyorum sizce ne zaman test yapmalıyım
Slm benimde bat 8 eylül 7yaşında bi kızım var uzun bir aradan sonra bebek istedik 26 ağustos yumurtlama günümdü umarım isteyen herkesin melekleri gelirbelirtilerden emin diilm
Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili verdim ben yarın alıcam kasıklarmda ağrı, sürekli bulantı, göğüslerde sızlama bi de bu çok garip kış boyu üşümeyen ben donuyorum şuan umarım meleğim benimledir
O kadar geç mi veriyorlar
merhaba canım ben 15 eylülü bekliyorumBirbirimize destek olmak amaçlı açarım başlığı merak ettıklerımızı yaşadıklarımızı paylaşmak adına bugünleri ve hıssettıklerımızı bırlıkte paylaşarak daha güzel olur ve güzel sonuçlar alırız inşallah
Hadi insallah bakalım ben 5 6 gün vardı idrar testi yaptım sonuç negatıf bakalım adet gecıkmesi olursa bekleyeceğimmerhaba canım ben 15 eylülü bekliyorum
Bugün sağlık ocağına gidip kan tahlili verdim ben yarın alıcam kasıklarmda ağrı, sürekli bulantı, göğüslerde sızlama bi de bu çok garip kış boyu üşümeyen ben donuyorum şuan umarım meleğim benimledir
Inşallah güzel haberler alırsın canim:)Hadi insallah bakalım ben 5 6 gün vardı idrar testi yaptım sonuç negatıf bakalım adet gecıkmesi olursa bekleyeceğim
İnşallah canım amin hepimize insallahInşallah güzel haberler alırsın canim:)
inşallah canımİnşallah canım amin hepimize insallah
Sonucun ne çıktı canım merak ettim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?