- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Hayırlısı insallah vardır adet gecıkmesınden birkaç gün sonra yine yaptır canım ınsallah hayırlısı ile hamiş olursunCanım 0,1 çıktı hcg bat yarın hayırlısı artk
Aayyy canım benim sanırım daha çok yeni 5 üstündeyse hamile başlangıcı kendıne dikkat et adetten bir kaç gün sonra yine yaptır birden yükselecektir hCG hormonu ınsallahMerhaba kızlar ben uzun zamandır cesaret edemiyordum yazmaya çünkü yazdıkça daha fazla ümitleniyordum. Çarşamba akşamı bi kan testi yaptırdım ve sonucum negatif çıktı<1.2 . Yani baya sıfırlı sayılarda . bugün yine bir test yaptım adetime 2-3 gün var ilişki sonrası 12. Gündeyim . İkinci çizgi silik gibi çıktı ve hemen kan testi yaptırdım sonucum 8 çıktı. Çokmu düşük değerim ? Sizce sevinmeye başlayabilirmiyim?
Tatlım beklıyoruz işte son 3 gün sen de durumlar nasılKimseden ses çıkmıyor durumlar nasıl kızlar
Canım takvime gün ekledin mi bir program var ındırseydın temmuz agustos 31 çektiği ıcın 13 ünde adet olduysan bu ay 11 deBende son beş gün bir kere sağ tarafıma agrı giriyor göğüslerim her zamankinden daha az ağrıdı bu ay ama
Takvimin uygulaması na göre 13 eylülCanım takvime gün ekledin mi bir program var ındırseydın temmuz agustos 31 çektiği ıcın 13 ünde adet olduysan bu ay 11 de
Ayy insallah olmazsın insallah pazartesi kan tahlil yaptır mutlakaBeklenen adet tarihim bugün ama henüz bişe yok normalde gecikmem olmaz benim ama hayırlsı
Perşembe senin adet günün o gün sen de mutlaka kan tahlil yaptır insallah hamişsindr insallahTakvimin uygulaması na göre 13 eylül
Bende ara ara oluyor ya ama her ay adetten iki hafta önce ağrılarım olurdu bu sefer olmadı yeni yeni göğüs hassasiyeti oluştu bu ay hamiş olalım ya çok istiyorumBenim 11 Eylül 3 gün kaldı adete ama göğüslerde ağrı var dolgunduk ve hassasiyet var adetten birkaç gün önce böyle olurdum hep acaba adet mi olacağım bıraz da üzgünüm bu ağrı adet agrısı mı acaba diye
Bende ara ara oluyor ya ama her ay adetten iki hafta önce ağrılarım olurdu bu sefer olmadı yeni yeni göğüs hassasiyeti oluştu bu ay hamiş olalım ya çok istiyorum
Lekelenme değil de 2 gündür kasık sancım vardı bir de bel ve sırt adett n bu kadar önce olmazdı adet olacağım zaman olurdu ve geçerdi bu ay hep kasık ağrısı yaşadım meraktayım sebep nedirMerhaba kızlar benimde bat 14 eylül bugün sabah hafif bir lekelenmem oldu kesildi yerleşme kanaması olabilirmi diye umutlandim adet olmuyorumdur inşallah lekelenme yaşayan varmı aranizda
Hayırlısı inşallah hamilesinizdir bende bel fıtığı olduğu için bel ağrım olur hep kasık agrisida çok hafif gelinimiz hamile 12 haftalık adet olmadan bir hafta önce başlamıştı bel ağrısı kasık ağrısı hala daha devam ediyorLekelenme değil de 2 gündür kasık sancım vardı bir de bel ve sırt adett n bu kadar önce olmazdı adet olacağım zaman olurdu ve geçerdi bu ay hep kasık ağrısı yaşadım meraktayım sebep nedir
Ben hala adet olmadım bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum test için. . .Ayy insallah olmazsın insallah pazartesi kan tahlil yaptır mutlaka
İdrar testi için miBen hala adet olmadım bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum test için. . .
Hayırlısı inşallah hamilesinizdir bende bel fıtığı olduğu için bel ağrım olur hep kasık agrisida çok hafif gelinimiz hamile 12 haftalık adet olmadan bir hafta önce başlamıştı bel ağrısı kasık ağrısı hala daha devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?