13 Eylül’ü bekleyen Anne adayları beraber bekleyelim mi?

Kızlar 13 eylül bekliyorum Bugün 20.gün ovulasyon yaptım yine cıf çizgi belirgin 3 gündür belirgin inşallah bu sefer olur

Evet canım işte son 3 gündür yumurtlama oldu değerlendirdik bakalım inşallah canım allah im isteyen herkese nasip etsin

Seninle aynı yumurtlama günlerimiz ben de 13 Eylül beklıyorım hıc test yapmadım erken diye yumurtlama günüm başladığı gün ancak degerlendırebildik cumartesi ve pazar kasıl sancısı cektim yumurtlama donemimdi hesaplarıma göre erken de çatlama olmuş olabılır dıye düşünüyorum

Benim hiç öyle kaşık agrım olmadı henüz yumurtlama dün de vardı yumurtladıktan sonra mı çatlama ve kaşık ağrısı hissettiniz

Daha zaten yeni test falan olmaz ki zaten döllenme 'nden 6 8 gün sonra oluşuyor çok erken daha

Söyle anlatayım 13 16 benim adet günlerim 4 gün sürüyor 17 25 ine kadar korunmasız oldu eşimle ben 25 26 bu iki gün adet olcak günü sancı bacaklarımda uyuşma çekilme gibi gece uyuyamadım ve şeffaf akıntı vardı sonra pazartesi hepsı birden kesildi yani tuttuysa eğer hangi gün tuttunmuş bilemiyorum işte yumurtanın cumartesi pazar günlerinde catladıgını düşünüyorum

adet dongunuz kac gun

İnşallah canım bakalım yumurtlama yeni bitti bugün yinede değerlendirsek mi diye düşünüyorum kendi adıma 7 8 gündede döllenir inşallah son bir hafta kala da bende stres başlar

İnşallah canım bakalım yumurtlama yeni bitti bugün yinede değerlendirsek mi diye düşünüyorum kendi adıma 7 8 gündede döllenir inşallah son bir hafta kala da bende stres başlar

Olabilir siz bilirsiniz ama hergun olursa spermin kalitesi düşüyormuş 2 güne 1 en iyisi sanırım ama yine de insan bir umut diyor inşallah tutar bu ay hepimizinki hayırlısıyla

Kızlar bende 5 Eylül’ü bekliyorum yorum yapar mısınız testlerime

Eklentiler

• 334C26C1-B37F-4D9F-B8FF-0BC504E7E320.jpeg
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
  • EF5DE2F4-9FDB-4CBA-923E-F2B36F26082E.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 47
  • D189040D-04C2-4901-9561-6FF501CA76BD.jpeg
    25,2 KB · Görüntüleme: 49
  • 10C47185-AA0D-47FE-8F8B-B2BB6697D5EB.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba kızlar ben de 16-17 eylülü bekliyorum. Yani inşallah gelmez regl :) inşallah hepimizin bebişi gelir artık

Canım var mı bu süreçte bir degısıklık yanda gozlemledıgın birşey
Şu an yumurtlama günlerimdeyim canım, ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilk kez, çalışmalara tam gaz devam ediyoruz yani şu günlerde :) o yüzden henüz bi değişiklik yok canım. Senin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…