- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
14 eylülü bekliyorum bende. Umarim bu ay kavuşuruz miniklerimize :)
Oooo ne kadar çok 14 Eylül var hadi bakalım Rabbim o sevıncı yaşatsın hepımıze insallahBir 14 Eylül'de benden bakalım :)
Amin inşallah hayırlısıyla.Oooo ne kadar çok 14 Eylül var hadi bakalım Rabbim o sevıncı yaşatsın hepımıze insallah
Adet günün 13 Eylül mü canım insallah hamişsindirKızlar 13 eylül bekliyorum Bugün 20.gün ovulasyon yaptım yine cıf çizgi belirgin 3 gündür belirgin inşallah bu sefer olur
Evet canım işte son 3 gündür yumurtlama oldu değerlendirdik bakalım inşallah canım allah im isteyen herkese nasip etsinAdet günün 13 Eylül mü canım insallah hamişsindir
Evet canım işte son 3 gündür yumurtlama oldu değerlendirdik bakalım inşallah canım allah im isteyen herkese nasip etsin
Benim hiç öyle kaşık agrım olmadı henüz yumurtlama dün de vardı yumurtladıktan sonra mı çatlama ve kaşık ağrısı hissettinizSeninle aynı yumurtlama günlerimiz ben de 13 Eylül beklıyorım hıc test yapmadım erken diye yumurtlama günüm başladığı gün ancak degerlendırebildik cumartesi ve pazar kasıl sancısı cektim yumurtlama donemimdi hesaplarıma göre erken de çatlama olmuş olabılır dıye düşünüyorum
Daha zaten yeni test falan olmaz ki zaten döllenme 'nden 6 8 gün sonra oluşuyor çok erken dahaBenim hiç öyle kaşık agrım olmadı henüz yumurtlama dün de vardı yumurtladıktan sonra mı çatlama ve kaşık ağrısı hissettiniz
Daha zaten yeni test falan olmaz ki zaten döllenme 'nden 6 8 gün sonra oluşuyor çok erken daha
Benim hiç öyle kaşık agrım olmadı henüz yumurtlama dün de vardı yumurtladıktan sonra mı çatlama ve kaşık ağrısı hissettiniz
adet dongunuz kac gunSöyle anlatayım 13 16 benim adet günlerim 4 gün sürüyor 17 25 ine kadar korunmasız oldu eşimle ben 25 26 bu iki gün adet olcak günü sancı bacaklarımda uyuşma çekilme gibi gece uyuyamadım ve şeffaf akıntı vardı sonra pazartesi hepsı birden kesildi yani tuttuysa eğer hangi gün tuttunmuş bilemiyorum işte yumurtanın cumartesi pazar günlerinde catladıgını düşünüyorum
İnşallah canım bakalım yumurtlama yeni bitti bugün yinede değerlendirsek mi diye düşünüyorum kendi adıma 7 8 gündede döllenir inşallah son bir hafta kala da bende stres başlarSöyle anlatayım 13 16 benim adet günlerim 4 gün sürüyor 17 25 ine kadar korunmasız oldu eşimle ben 25 26 bu iki gün adet olcak günü sancı bacaklarımda uyuşma çekilme gibi gece uyuyamadım ve şeffaf akıntı vardı sonra pazartesi hepsı birden kesildi yani tuttuysa eğer hangi gün tuttunmuş bilemiyorum işte yumurtanın cumartesi pazar günlerinde catladıgını düşünüyorum
İnşallah canım bakalım yumurtlama yeni bitti bugün yinede değerlendirsek mi diye düşünüyorum kendi adıma 7 8 gündede döllenir inşallah son bir hafta kala da bende stres başlar
adet dongunuz kac gun
Merhaba kızlar ben de 16-17 eylülü bekliyorum. Yani inşallah gelmez regl :) inşallah hepimizin bebişi gelir artık
Şu an yumurtlama günlerimdeyim canım, ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilk kez, çalışmalara tam gaz devam ediyoruz yani şu günlerde :) o yüzden henüz bi değişiklik yok canım. Senin var mı?Canım var mı bu süreçte bir degısıklık yanda gozlemledıgın birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?