- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Canım adetenine 6 gün var henüz testlerinde Ikınci kısımda çok silik çıkmış ama bu olamadığı Yok anlamına gelmez ki test yap sabah yap devam et bakalım ben zaman tam belırecek sabırlı bir sekılde stres yapmadan beklıyorum Benin sen artıkKızlar bana yorum yapacak birisi Yok mu inçinizde
Canım ben testlerinde silik çizgiyi görüyorum. Bat a 5-6 günün var sanırım. Bu süre için idrar testlerinde silik çıkması normal. Hamilesin bence :) yani inşallah öyledir de bize de müjdeli haberi verirsinKızlar bende 5 Eylül’ü bekliyorum yorum yapar mısınız testlerime
Sağol canım inşallah vardır teşekkür ederim yorum içinCanım adetenine 6 gün var henüz testlerinde Ikınci kısımda çok silik çıkmış ama bu olamadığı Yok anlamına gelmez ki test yap sabah yap devam et bakalım ben zaman tam belırecek sabırlı bir sekılde stres yapmadan beklıyorum Benin sen artık
Ay inşallah canım ya aminCanım ben testlerinde silik çizgiyi görüyorum. Bat a 5-6 günün var sanırım. Bu süre için idrar testlerinde silik çıkması normal. Hamilesin bence :) yani inşallah öyledir de bize de müjdeli haberi verirsin
Kızlar bana yorum yapacak birisi Yok mu inçinizde
Şu an yumurtlama günlerimdeyim canım, ovulasyon testi kullanıyorum bu ay ilk kez, çalışmalara tam gaz devam ediyoruz yani şu günlerde :) o yüzden henüz bi değişiklik yok canım. Senin var mı?
Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah bu ay canım. Benim de bu akşam sol kasığımda hafif batmalar oluyo, 2-3 güne çatlama olması lazım. Bakalım neler olucakBenim yumurtlama tahmınım 23 29 arası 25 26 su yanı geçen hafta sonu iki gün kasık sancısı cektim bacaklarda uyuşma çekilme gece uyuyamadım bir hareketlılık vardı hıssettim ilk defa bu ay öyle oldu çünkü ilk defa çalışmalara bu ay başladık sabırla beklıyorum 13 Eylül dedim ama adetim 10 ya da 11 ine denk gelecek sabah hesapladım çünkü temmuz agustotos 31 cekıyor hayırlısı bakalım meraktayım
Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah bu ay canım. Benim de bu akşam sol kasığımda hafif batmalar oluyo, 2-3 güne çatlama olması lazım. Bakalım neler olucak
Evet yumurtlamada hormonlardan dolayı bi hareketlenme oluyo sanırım yumurtalıklarda. İşte bugün hafif solda ağrılarım batmalarım var, tahminimce 2-3 güne çatlamanın gerçekleşmesi lazım. İyi değwrlendirmeye çalışıyorum bugünleri. İnşallah artık bebişlerimiz gelirSanırım çatlama günü kasıklarda olan hareket artıyor ve ağrısı da artıyor çünkü senin kasıklarımda ağrı var dedıgını ben yumurtlama girdiğim günler yaşadım hafıftı ama sonra arttı ve geçti
Adetine 17 gün falan var devam bakalım bir değişiklikler olursa burdan yazarsın en azından fıkır olur bu süreçte canımEvet yumurtlamada hormonlardan dolayı bi hareketlenme oluyo sanırım yumurtalıklarda. İşte bugün hafif solda ağrılarım batmalarım var, tahminimce 2-3 güne çatlamanın gerçekleşmesi lazım. İyi değwrlendirmeye çalışıyorum bugünleri. İnşallah artık bebişlerimiz gelir
Tamam canım bi değişiklik olursa yazarım mutlaka. Sen de haberdar et, kendinde hissettiğin gelişmelerdenAdetine 17 gün falan var devam bakalım bir değişiklikler olursa burdan yazarsın en azından fıkır olur bu süreçte canım
Tamam canım bi değişiklik olursa yazarım mutlaka. Sen de haberdar et, kendinde hissettiğin gelişmelerden
Benim adete 9 gün var daha 25 26 kaşık sancıları ve akıntı vardı sonra birden kayboldu 27 sinden sonra şuan çok aşırı halsiz hissediyorum ve az belimde ağrı var sen de durum nasılSelam 13 eylül öncesi sonrasını bekleyen bayanlar nasılsınız var mı belirti neler hissediyorsunuz
Bende hiç birşey yok yaaBenim adete 9 gün var daha 25 26 kaşık sancıları ve akıntı vardı sonra birden kayboldu 27 sinden sonra şuan çok aşırı halsiz hissediyorum ve az belimde ağrı var sen de durum nasıl
Ne bel ağrısı me göğüs hassasiyeti ne kasık agrısı yok 12 gün kaldı benim adetime de
Bu ayda birlikte bekliyoruz :)Bir 14 Eylül'de benden bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?