- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Nisanesintisi01
-
Merhaba canım benimde bat 6 eylül sabirsizlikla bekliyorum bu ay başladık çalışmalara :)
Amin canım gecikmesini beklersek bence daha iyi net bir sonuç alırız test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var başım da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum suan üstüne birde gribimBen en ilk defa bu ay başladım hakkımızda hayırlısı olsun adet tarihim 11 Eylül 9 gün kaldı beklıyorım test aldım ama yapmadım henüz cesaret edemiyorum hafta içi yapacağım sanırım
Evet belırtıler erken hamilelik belırtıleri çok az kalmış 5 gün var kan testinde çıkar senin henüz yerleşme kanaması olmadı degıl mi o çünkü belli olmuyor adet günün de görülüyor ve bunu biz karıştırıyoruzAmin canım gecikmesini beklersek bence daha iyi net bir sonuç alırız test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var başım da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum suan üstüne birde gribim
Kaç gün kaldı canım adetineAmin canım gecikmesini beklersek bence daha iyi net bir sonuç alırız test yapmamakla direniyrum belirtilerim artamaya baslafi bugun sag ve sol kasiklarim ara ara agrimaya basladi göğüs ucu büyümeye başladı akintim 3 gün önce çok oldu şuan yok ama onun belirtisi diye tahmin ediyorum şişkinlik var başım da dönüyor uykusuzluk hali fln bu kadar pskolojik olduğunu düşünmüyorum hissedebiliyorum suan üstüne birde gribim
5 gün canımKaç gün kaldı canım adetine
Canım kahrengimsi bir akıntı oldu daha önce hiç karşılaşmamıştım kanama yok amaEvet belırtıler erken hamilelik belırtıleri çok az kalmış 5 gün var kan testinde çıkar senin henüz yerleşme kanaması olmadı degıl mi o çünkü belli olmuyor adet günün de görülüyor ve bunu biz karıştırıyoruz
Canım kahrengimsi bir akıntı oldu daha önce hiç karşılaşmamıştım kanama yok ama
benimki de 11 eylul internetten bir suru test almistim bugun yaptim dayanamadim tabi ki negatif cikti . cok sabirsizim bu konuda . herkese sabirli olun diyorum ama kendim dayanamiyorumBen en ilk defa bu ay başladım hakkımızda hayırlısı olsun adet tarihim 11 Eylül 9 gün kaldı beklıyorım test aldım ama yapmadım henüz cesaret edemiyorum hafta içi yapacağım sanırım
Canim adetin geçmesini bekle bende öyle yapiyom şuan 4 gün var adetime inşallah hiçbirimiz olmayız :) sabırlı olmamız gerekbenimki de 11 eylul internetten bir suru test almistim bugun yaptim dayanamadim tabi ki negatif cikti . cok sabirsizim bu konuda . herkese sabirli olun diyorum ama kendim dayanamiyorum
Kendimi şuan bende zar zor tutabiliyorumbenimki de 11 eylul internetten bir suru test almistim bugun yaptim dayanamadim tabi ki negatif cikti . cok sabirsizim bu konuda . herkese sabirli olun diyorum ama kendim dayanamiyorum
cok zor beklemek . insallah siz bence test yapin ama cikma ihtimali yuksek . hayirlisi olsun hepimiz icinCanim adetin geçmesini bekle bende öyle yapiyom şuan 4 gün var adetime inşallah hiçbirimiz olmayız :) sabırlı olmamız gerek
Amin hayırlısı bakalım şuan gidip test almabimkanim yok evdeki yinteblerke yaptım sonuç pozitif görünüyor ama bi bakalım yarın ve yahut ertesi gün alıp yapıcam :)cok zor beklemek . insallah siz bence test yapin ama cikma ihtimali yuksek . hayirlisi olsun hepimiz icin
pozitif mi gozukuyor . bence idrar testi yerine kan testi yaptirin o zaman kesinlessin diyeAmin hayırlısı bakalım şuan gidip test almabimkanim yok evdeki yinteblerke yaptım sonuç pozitif görünüyor ama bi bakalım yarın ve yahut ertesi gün alıp yapıcam :)
Camasir suyu ile limon ile yaptım poziftf gozuyordu . Eskilerimiz oyle yaparlarmis doktorum adetin gecikirse 1 hafta sonrasında gel demişti yarın test yapım diyorum sonucunu burda paylaşırım çok şiddetli bel agrım var bugün halsizim üstüne gribim birdepozitif mi gozukuyor . bence idrar testi yerine kan testi yaptirin o zaman kesinlessin diye
gecmis olsun cok guzelce dinleninCamasir suyu ile limon ile yaptım poziftf gozuyordu . Eskilerimiz oyle yaparlarmis doktorum adetin gecikirse 1 hafta sonrasında gel demişti yarın test yapım diyorum sonucunu burda paylaşırım çok şiddetli bel agrım var bugün halsizim üstüne gribim birde
Teşekkür ederim cnm sağolgecmis olsun cok guzelce dinlenin
benimki de 11 eylul internetten bir suru test almistim bugun yaptim dayanamadim tabi ki negatif cikti . cok sabirsizim bu konuda . herkese sabirli olun diyorum ama kendim dayanamiyorum
gecmis olsun cok guzelce dinlenin
30 tlligi sakin simdi kullanma son 4 5 gunde kullan . internette bu 5 tlik testleri 1 tlye satiyolarBenim de 11 Eylül hesaplarıma göre adet tarıhım yani 8 9 gün var ortalama ama bugün dayanamayıp su 5 tl ilk idrar testten yaptım şak diye tek çizgi 30 40 saniyede cıktı birden yıkıldım resmen hassas var elimde 30 tl ye almıştım eczacı bayan adete 5 gün kala yap varsa zaten çıkar dedi kan testi kadar kesin sonucları var dedi ayyy çok sabırsızım yaaa bu ayı bu heyecanla tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?