Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

arkadaşlar sizlerden çok özür diliyorum
bildirimde bulunamadım
ben bugün cuma olduğunun farkında bile değilim dünü çarşamba bugünüde perşembe zannediyorum ne olur kusura bakmayın çalışmayınca bu aralar günleri karıştırdım...
kilom 67.2 yine çok az verdim ama...
beni affedina.s.
kafam çok dalgın bu aralar....

anlaşıldı ama öglene kadar giremedim bilgilerimi daha önce vermişti şimdiye kadar 18 kilo verdim şuan 70 kiloyum umarım geç kalmamışımdır

günaydın arkadaşlar.sabah sporumu yaptım. hafif bir kahvaltıyla güne başladım. haftasonu genelde abartırım yemeği ama bu sefer kararlıyım.dikkat edicem ve cumaya kadar en az 500 gr vermeyi hedefliyorum. inşallah daha da fazla olur.56 görsem biraz daha rahatlıcam. umaım hepimiz çabucak mezun oluruz yarışmadan.

Kizlar kusra bakmayin ama bu grupda hic zayiflama ruhu ve potansiyeli yok, hicde sevklendirmio benikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı Amac nedir yani? her cuma kilonu soyleyip gtmek mi?

Herneyse bugunku raporumu verim
Sabah bi kahve
Oglen kofte salata diyet kola
Aksam Tavuk
Arada uzum yedim

Yarin gorusmek uzere:lepi:

cnm vlla önceden süperdi ama son zamanlarda resmen firariyiz...benm okul ve özel hayat omrumu yedi..
dogrusu bu ara ciddi kilo vermeye baslıcam..
teklif var yalvarıolar resmen giyim katalog cekimi... ist a gelmem dedim kadın ben ankya gelrm dedi 3500ytl para dio yurt dısına gidicek kataloglar icin acık sacık da diil kıyafet ...
düsünüorm hala kabul etsem mi die süper para:):)
fena mı kk nın reklamı olur yaa biz kilo verdik manken bilem olduk die:roflol::roflol::roflol:

arkadaşlar bende eğer mümkünse gruba katılmak istiyorum.şu anda 105 kiloyum.1 haftadır diet yapıyorum 2 kilo verdim.bebek sahibi olmak istiyorum ama eşim kilolarımdan kurtulmadan asla istemiyor.bu meret te tek başına destek olmadan yapılmıyor malesefeğer kabul ederseniz çok sevinirim

canım yerimiz olsaydı mutlaka kabul ederdik ama malesef kontenjanımız doldu

Yaaa bn anlamam olee yogunluk, bu tembellikle sende geri alirsin kilolarini solimm:jeyyar:

Kilo vermek sorun dgl onemli olan saglikli vermek herkes sorunlarini paylassa yada ne bilim gunluk yedigini yazsa mirmirmirmir o zmn bizde destek olmus oluruz zayiflamiosa yanlisi ne? zayifliosa oo super bizde aynisini yaparizkaydirigubbakcemile3

Canlaninn kizlar lutfenn buraya bir msj en cok 2dknizi alir, 2dkm bile yok demeyinnn doferimm wallaaklava:

Bence kabul et 3500ytl iyymis walla:1shok: yazin bi kozmetik cekimini kabul ettim ben ama dediler sacini fonliycez rofleliycezz hemen vacgecdimm-tatlicadiarzu- Ama seninki farkli giy giy cektir uhauahuha bizde bakariz burdann :smiley-cool:
:içelim:

bakalım cnm acıkcası ben de kabul etsem mi die dusunuorm... ii para cidden..de ailem pek sevmez bole seyleri o sorun iste...

bu arada haklısın millet gelin artık ya günde 1kere olsun yazın suraya cok ayıp cidden bole kilo falan veremeyiz....klava:klava:klava:klava:klava:klava:

hihoyyythihoyyythihoyyyt

Merhabalar,

Gunluk raporumm

Kahvalti; bi dilim kepek ekmegi, 4 zeytin, bi dilim peynir, domates, salatalik ve kahve
Oglen;et ve salata
Ara;bi meyve
Aksam;tavuk yaninda yesillik

Yarin gorusmek uzere esen kalinnn:lepi::lepi:

günaydın ben berbatım gene size zararım dokunuyor diye düşünüyorum ya bana noldu anlayamıyorum yediklerimi nasıl yazayım utanırım yazmaya motive sıfırladı gene 3 4 gün iyiydi dün gece yine sapıttım çerezler tatlılar gırla yedikten sonrada pişmanlık neyapcam ben ya obezmi oldum ne çok moralim bozuksenağlama:a015:

canım benim arada olur öyle krizler...aslında her gun ne yedigimizi tek tek yazarsak cidden dikkat etmeye baslarız...ben bugun yazıcam ne yedigimi tek tek...tartı 59.4 diyo benim icin...regl var 4.gün bitmek uzere...
daha bisi yemedim cunku sabaha karsı yattım yine dengesizlesti uyku duzenim...yiyince yazarım...

zararın falan da dokunmuyo ayrıcaklava: mezun olcaz hepimiz...bıkmıcaz...pes de etmicez......klava:

bu saatte herkes ogle yemegini coktan yemis oluyor ama ben kahvaltımı yeni hazırladım
bugunden itibaren ne yersem tek tek yazıcam...kaçamaklarımı da yazıcam..siz de beni fırlacalayın tamam mı bidaha kacamak yapmayayım diye...

1er domates salatalık 1haslanmıs yumurta(tok tutar) ve az bisi peynir ile kahvaltı tabagım hazır...ekmek yemicem...
ama 1tatlı kasıgı bal yemeyi planlıyorum kahvaltıda tatlı yersem tüm gün tatlı aramıyorum cunku...
bide karısık bitki cayım var...
evet ben kacar...sonra baska bisi yersem yazarım....

bugun ev temzlicem..dun gece toparlamıstım... sonra bilmiyorum mekik cekmeye de artık baslamak istiyorum tekrar
:asigim::1hug:a.s.

Canlarım epeydir uğrayamadım kusura bakmayın.
Çok halsizliğim olşduğu için nete bile zor giriyorum.
Tansiyonum çok düşüyor epey zorluyor ufaklık beni son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında ilk başlangıçta ikizmiş ama bir tanesi gelişmemiş ve kanamayla o vücuttan atılacakmış. Diğeri 6,5 haftalıktı 20/12 de doktora gittiğimde şimdi 7,5 haftalık oldu.
Hala bulantılarım devam ediyor. Ama son günlerde daha az midem bulanıyor.
Bol meyve yiyorum süt içiyorum yani sağlıklı bir şekilde besleniyorum.
Ben aksine kilo verdim yiyorum ama kilo veriyorum bu işin sırrını çözemedim herhalde ilk aylarda kilo vermek normalmiş okuduğum kitaplara göre ocak ayında kan tahlillerim için hastaneye gideceğim. Doktor şimdilik kullanmam için vitamin ve kan hapı verdi.
Yine uğrarım biraz dinleneyim hepinizi çok özledim.
Kendinize iyi bakın öptüm..

Sevgilerimle...

:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…