sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
öğlen
1 tabak pırasa
1 tabak pilav
1 dilim ekmek
akşam
1tabak haşlanmış brokoli
1tabak çorba
1dilim ekmek
1 bardak beşli karışım çay
2tane incir
ayrıcaaaaa,1 saatte yüzdüm bugün.....bu hafta hepimiz toparlayacağız galibi.....
Canlarım epeydir uğrayamadım kusura bakmayın.
Çok halsizliğim olşduğu için nete bile zor giriyorum.
Tansiyonum çok düşüyor epey zorluyor ufaklık beni son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında ilk başlangıçta ikizmiş ama bir tanesi gelişmemiş ve kanamayla o vücuttan atılacakmış. Diğeri 6,5 haftalıktı 20/12 de doktora gittiğimde şimdi 7,5 haftalık oldu.
Hala bulantılarım devam ediyor. Ama son günlerde daha az midem bulanıyor.
Bol meyve yiyorum süt içiyorum yani sağlıklı bir şekilde besleniyorum.
Ben aksine kilo verdim yiyorum ama kilo veriyorum bu işin sırrını çözemedim herhalde ilk aylarda kilo vermek normalmiş okuduğum kitaplara göre ocak ayında kan tahlillerim için hastaneye gideceğim. Doktor şimdilik kullanmam için vitamin ve kan hapı verdi.
Yine uğrarım biraz dinleneyim hepinizi çok özledim.
Kendinize iyi bakın öptüm..
Sevgilerimle...
:1hug:a.s.
Baby Nurse'cim 67kiloysun sanirim boyunu bilmedigmden gunluk kalori ihtiyacin nedir tam bilmiyorum ama sanirim 1500 ile 2000arasindadir, Yuzmekde baya kalori harcatir ama hergun bu sekildemi yiyosun bilmiorum ama cok karbonhidratli 3dilim ekmek ve 1tabak pilav bence cok, ayrica proteinde az olmusBiraz bunlari dengelersen cok rahat verirsin kilo:lepi:
Kilo alma sebebi alinan enerjinin yakilan enerjiden fazla olmasidir, ve enerji siralamasi karbonhidratlar-yaglar-protein dir. Yagin yakilmasi zor oldugundan , karbonhidrati azaltip proteine yuklenmek bnce cok mantikli
Kolay gelsinn:teytey:
bak unuttum yazmayı 1tane de mandalina yedim...
ilerleyen saatlerde karnım acıkırsa elma armut ya da portakal yerim...
yılbası gecesi tıkınırsam flan die dikkat ediyorum...
sabah 59kgyu gordum ya tekrar:) batırmayım güzel sayılarımı
Masallh bole devam :teytey:keske bende 59u gorsemsenağlama uzun zaman oldu gormeyeli kendisini sırnaşık şey Hic mezun olama bn herhalde buranin demirbasi olcam ztn regl olmusum tartuye cikmaya korkuom
Pilavdan uzak dur aksam aksamm sakinnnn
Yilbasinda kendimi alkole vercem bu sekilde az yemis olcam tavsiye ederimm sırnaşık şeysırnaşık şey bide ustune kesin istifar ederimm ohhh gider kaloricikler Yanliz bendeki mantiga bak komediii
keske bnmde sorunum goobeeemde olsa , bnm gobegim hic yok aksine belim incee ama basen bacak masallah bnm kuzenlerde bnm gibi gurbuz genetik galiba
Biz kuzenimle gecen sene diyetsyene gittik 4kilo verdim doktor beni kovdu senağlamasenağlama
kuzenimde 70 kilo, doktora ideal kilom 45 dedi :)) doktorda dediki sen hic 45 oldun mu:dance: Bende dedim yok 50kilo dogduuusırnaşık şeysırnaşık şey adam beni odadan atti laelaelaelaelae oylece birakdimm:)))
Umarim bu sefer kovulmamkaydirigubbakcemile3