Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

son haftalar cidden cozuttum
b uhafta sehir dışındaydım bildirim yapamadım
neyse bayramdan önceki halime döndüm 77 kilo
nerdeee o ilk haftalarda 1,5-2 kilo veren ben?
göbek aldı başını gidiyor

neye elimi atsam oluyor ya,eskisi gibi eğil heralde o yüzden
moralim bozuk olmayınca da yemeğe dadanıyorum..

mekiğe başlıyorum bugün :)
yeni gelenlere de hoşgeldinizz...

checim hoşgeldin inşallah sular seller gibi atlatır bebeğini kucağına alırsın cnm arada uğra gene fiyucem saol moral verdin bugün yediklerim sabah kahvaltı domates salatalık peynir 1.5 dilim ekmek çay arada 2 mandalina öğle sebze yemeği yoğurt salata akşama ızgara köfte var yine salata yoğurt eşlik eder yine gidip pasta almışlar kafayı yicem ne bu tatlı merakı bizimkilerde yaktılar beni nolur bana dua edin pastaya dalmiyim normalde pasta pek sevmem ama neyse ben evde pasta olduğpunu unutayım bari herkese iiiakşamlara.s.

klasik kahvaltıdan sonra öğle sütlü mısırgevreği yedim.akşam da 1 kase çorba ve 3 tane mücver yedim yoğurtla. sabah da sporumu ihmal etmedim. kilom hala aynı umarım biraz da veririm cumaya kadar.

Aferimmm kizlarr supersinizz isteee bolee cerezde yeseniz cikolatada yeseniz yazin buraya kaydirigubbakcemile5 kizarimmm ama cok dgl:jeyyar:

Simdi size onemli bisi soliycem umarim bu sizdede yararli olur, Diyetisyenlere gore duzenli spor yapapip 6gun diyet yapip 1gunde serbest birakip nefsimizi bastirmaliymisiz...Abim duzenli sporla bu sekilde diyet yaparak 95den 75e dustu 3aydakaydirigubbakcemile2

Bende iki haftadir bu sekilde besleniyorum, bir gun super herseyi yiyorum 6gunde protein agirlikli diyet yapiyorum:nazar:

Guzelce kiloda veriorum bence deneyin derimşakkıdı

sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
öğlen
1 tabak pırasa
1 tabak pilav
1 dilim ekmek
akşam
1tabak haşlanmış brokoli
1tabak çorba
1dilim ekmek
1 bardak beşli karışım çay
2tane incir
ayrıcaaaaa,1 saatte yüzdüm bugün.....bu hafta hepimiz toparlayacağız galibi.....

işte bu yaaa...bizim takım supersiniz gelecegin cıtırları hepinizi seviyorum:1hug:
ben buraya yazdıktan sonra pengicu aradı onlarla bulustum aksam8e kadar dısardaydık bi icetea ictim sadece...sonra bana geldik yemege...esi ve kuzeni de vardı...
yemekte salata- tavuk gogsu ızgara-pilav ve patates kızartması vardı...
patates az yedim ekmek yememeye calıstım..pilav ve tavuk yedim...
sora tatlı:eek: 3kucuk eklerden yedim:eek:
bide ustune kahve hıı bide bi bardak kola...abarttım biraz ama tum gun kahvaltıyla durmustumyerimseniben

öyle işte...ayak ustu evi de temzledik... ama söz yarın azıcık yicem valla:eek::eek:

sabah
1 dilim ekmek
1dilim peynir
öğlen
1 tabak pırasa
1 tabak pilav
1 dilim ekmek
akşam
1tabak haşlanmış brokoli
1tabak çorba
1dilim ekmek
1 bardak beşli karışım çay
2tane incir
ayrıcaaaaa,1 saatte yüzdüm bugün.....bu hafta hepimiz toparlayacağız galibi.....

Baby Nurse'cim 67kiloysun sanirim boyunu bilmedigmden gunluk kalori ihtiyacin nedir tam bilmiyorum ama sanirim 1500 ile 2000arasindadir, Yuzmekde baya kalori harcatir ama hergun bu sekildemi yiyosun bilmiorum ama cok karbonhidratli 3dilim ekmek ve 1tabak pilav bence cok, ayrica proteinde az olmus :nazar: Biraz bunlari dengelersen cok rahat verirsin kilo:lepi:

Kilo alma sebebi alinan enerjinin yakilan enerjiden fazla olmasidir, ve enerji siralamasi karbonhidratlar-yaglar-protein dir. Yagin yakilmasi zor oldugundan , karbonhidrati azaltip proteine yuklenmek bnce cok mantikli:kahve:

Kolay gelsinn:teytey:

Son düzenleme:
Canlarım epeydir uğrayamadım kusura bakmayın.
Çok halsizliğim olşduğu için nete bile zor giriyorum.
Tansiyonum çok düşüyor epey zorluyor ufaklık beni son gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim.
Aslında ilk başlangıçta ikizmiş ama bir tanesi gelişmemiş ve kanamayla o vücuttan atılacakmış. Diğeri 6,5 haftalıktı 20/12 de doktora gittiğimde şimdi 7,5 haftalık oldu.
Hala bulantılarım devam ediyor. Ama son günlerde daha az midem bulanıyor.
Bol meyve yiyorum süt içiyorum yani sağlıklı bir şekilde besleniyorum.
Ben aksine kilo verdim yiyorum ama kilo veriyorum bu işin sırrını çözemedim herhalde ilk aylarda kilo vermek normalmiş okuduğum kitaplara göre ocak ayında kan tahlillerim için hastaneye gideceğim. Doktor şimdilik kullanmam için vitamin ve kan hapı verdi.
Yine uğrarım biraz dinleneyim hepinizi çok özledim.
Kendinize iyi bakın öptüm..

Sevgilerimle...

:1hug:a.s.:nazar:

hosgeldin che yazmana cok sevindimyerimseniben umarım ufaklık sağlıklı dünyaya gelir...üzülme fazla olur mu...en azından biri sağlıklı... süt yogurt peynir... bence de bol bol tüket..kan hapı verdi yazmıssın ya dr annemde de kansızlık var..ben baya çekiyorum o derdi sakın aksatma derim hatta dra sor tabi zararlı degilse, çekirdekli siyah üzüm kurusu..mutlaka tüket derim acaip kan yapıyor ben de annemdeki kansızlıktan dolayı şimdi çekiyorum çilesini işte..dra gidicem üşenmezsem.. demir eksikligi yaşaman dogal olur derler sen bol bol kuru üzüm ye ama cekirdekli...drum demişti öyle yok pekmez yok ıspanak bi işe yaramıyormuş en etkilisi buymuş...
kendine dikkat et bebişimize de iyi bak (deli sahiplenirim ben bebişleri:emir_bebek:)
yaz arada tekrar olur mu kendine iyi bak canım:1hug:a.s.

Merhaba bayanlar gunluk raporumu verimm

Sabah klasik kahvaltim
Oglen; karides iki kasik pilav ve salata
Ara ogun; salata
Aksam ; tavuk yaninda brokoli ve kereviz

Her ogun oncesi elma sirkeli suyumu icyorum

Ocagin 3une kdr spor yapamiycam ztn salon kapali, artik 3unden sora spora devam

Yarn gorusmek uzeree mujkkk:lepi:

günaydınnnn...
tam 59kg ile güne başladımkaydirigubbakcemile5
sabah kahvaltım bi kase süt+eti form müsli ama çok şekerliymiş bu eti formunki...bi ara sade musli alıp icine karıstırıcam....şuan karışık bitki çayımı içiyorum...
bi de itiraf etmezsem ayıp olur:eek: sabah sabah kalkınca mutfak masasında duran kucuk boy 2tane eklerden yedim :çok üzgünüm: ama cidden kuru pasta ebatlarında olanlardan...gıcık enişte yemedi dun ben de sabah sbah dayanamadım napiim:çok üzgünüm:

birazdan okula geçicem...büyük ihtimal aksam gelicem....arada yememeyi planlıyorum yanıma elma alıcam 1tane...
öyle işte... hadi kızlar bu hafta full motivasyon süper sonuçhihoyyyt
öptüm hepinizi.....

Baby Nurse'cim 67kiloysun sanirim boyunu bilmedigmden gunluk kalori ihtiyacin nedir tam bilmiyorum ama sanirim 1500 ile 2000arasindadir, Yuzmekde baya kalori harcatir ama hergun bu sekildemi yiyosun bilmiorum ama cok karbonhidratli 3dilim ekmek ve 1tabak pilav bence cok, ayrica proteinde az olmus :nazar: Biraz bunlari dengelersen cok rahat verirsin kilo:lepi:

Kilo alma sebebi alinan enerjinin yakilan enerjiden fazla olmasidir, ve enerji siralamasi karbonhidratlar-yaglar-protein dir. Yagin yakilmasi zor oldugundan , karbonhidrati azaltip proteine yuklenmek bnce cok mantikli:kahve:

Kolay gelsinn:teytey:

sağol arkadaşım
boyum 1.67 cm...
ben bu aralar bu kadar yediğime bile şükrediyorum
nerdeyse bunun 3 katı yiyordum ve yanında birde tatlı.....
yediğim ekmekler ince dilim kepek ekmeği.....
proteinin zayıflamada ne kadar önemli olduğunu biliyorum ama hastanede ne yemek çıkarsa onu yiyorum malesef...
akşamlarıda sadece salata ve haşlanmış brokoli karnıbahar karışımı yiyorum en azından bir hafta öyle olacak ben akşamları çok kısıyorum gün içinde yesemde akşam yemiyorum
normalde her sabah bir yumurta mutlaka yiyorum
nefsim körelsin biraz ondan sonra protein almaya başlayacağım
haftada 3 günde yüzüyorum bencede baya kalori yaktırıyor
görüşlerin için teşekkürler
sen takıma taze kan oldun çok iyi böyle birbirimizi motive edelim....
tekrar görüşürüz

slm kızlar.... sabah yazıp cıkmıstım....
öglen 1 kasarlı tost (tost ekmegi ve yagsız okulda en hafif bu vardı)
bu saate kadar 3nescafe 1light cola
az once de yeni geldigim icin aksam yemegimi yedim..
dunden kalan salata (yaglı tuzlu diye suyunu icmedim cok sevdigim haldesengözlerimebaksanab)
4-5parca dunden kalan patates kızartması (valla yemek pisirmeye üşendiimden tamamen)
kucuk bi kase yogurt
ve 2 ısırık bazlama kücüktü valla lokmalarım...
cidden acıkmısım ama fedakar kızım arkdslar...buzdolabında pilav var ve ben yemedimdelikafadulden

bak unuttum yazmayı 1tane de mandalina yedim...
ilerleyen saatlerde karnım acıkırsa elma armut ya da portakal yerim...
yılbası gecesi tıkınırsam flan die dikkat ediyorum...
sabah 59kgyu gordum ya tekrar:) batırmayım güzel sayılarımı :p

bak unuttum yazmayı 1tane de mandalina yedim...
ilerleyen saatlerde karnım acıkırsa elma armut ya da portakal yerim...
yılbası gecesi tıkınırsam flan die dikkat ediyorum...
sabah 59kgyu gordum ya tekrar:) batırmayım güzel sayılarımı :p

Masallh bole devam :teytey:keske bende 59u gorsemsenağlama uzun zaman oldu gormeyeli kendisini sırnaşık şey Hic mezun olama bn herhalde buranin demirbasi olcamsengözlerimebaksanab ztn regl olmusum tartuye cikmaya korkuom:nazar:

Pilavdan uzak dur aksam aksamm sakinnnn:eek:klava:

Yilbasinda kendimi alkole vercem bu sekilde az yemis olcam tavsiye ederimm sırnaşık şeysırnaşık şey bide ustune kesin istifar ederimm ohhh gider kaloriciklerkaydirigubbakcemile3 Yanliz bendeki mantiga bak komediiicokacimcoook

Masallh bole devam :teytey:keske bende 59u gorsemsenağlama uzun zaman oldu gormeyeli kendisini sırnaşık şey Hic mezun olama bn herhalde buranin demirbasi olcam ztn regl olmusum tartuye cikmaya korkuom:nazar:

Pilavdan uzak dur aksam aksamm sakinnnn

Yilbasinda kendimi alkole vercem bu sekilde az yemis olcam tavsiye ederimm sırnaşık şeysırnaşık şey bide ustune kesin istifar ederimm ohhh gider kaloricikler Yanliz bendeki mantiga bak komediii

canım valla pilava sürmedim elimi:eek:
ve pilav dayanamadıgım bi yiyecek...:1no2:
yalnız varya bi bitki cayı aldım kızlar...ben baya bi bagırsak problemi yasayan kız gunde 2kupa iciorm sabah aksam yemekten sora direk wcye gidiorm...süper rahatladım...

cnm ben 15subat gibi girdim buraya..bak 10kgya yakın verdim baktıgında bi ton ay ama bayramda alayım kilo direk gidiyor...saglıklı verdigimi düsünüyorum... bence sen de süreyi acık tut...kısa zamanda verilen kilolar cidden gecici oluyor...

tuzu şekeri unu kesmistim ben tamamen...dusun 3-4ay boyunca karsımda wooper menu yedi arkds ben salata yedim tuzsuz yagsız...öyleydim...hazirandan beri ise herseyi yiyorum mantı bile yedim...ama o gunyediysem sonraki gün az yedim hep...simdi bayram falan derken midem genislemisti ondan azaltıyorum geri kücülsün diye cunku benm problem gobekte...profilime gir bak resimlerim var orda....eski halime ve yeni halime bi bak cidden şok olursun...o beli ben eritebildiysem herkes yapar emin olhihoyyyt

eee kızlar nerdesiniz 1gun yazdık sonra firar mı ama hiç yakışmıyor bizim takıma
:eek:klava: :eek:klava:

keske bnmde sorunum goobeeemde olsa , bnm gobegim hic yok aksine belim incee ama basen bacak masallah:teytey::teytey: bnm kuzenlerde bnm gibi gurbuz genetik galibasırnaşık şey

Biz kuzenimle gecen sene diyetsyene gittik 4kilo verdim doktor beni kovdu senağlamasenağlama
kuzenimde 70 kilo, doktora ideal kilom 45 dedi :)) doktorda dediki sen hic 45 oldun mu:dance: Bende dedim yok 50kilo dogduuusırnaşık şeysırnaşık şey adam beni odadan atti laelaelaelaelae oylece birakdimm:)))

Umarim bu sefer kovulmamkaydirigubbakcemile3

keske bnmde sorunum goobeeemde olsa , bnm gobegim hic yok aksine belim incee ama basen bacak masallah bnm kuzenlerde bnm gibi gurbuz genetik galiba

Biz kuzenimle gecen sene diyetsyene gittik 4kilo verdim doktor beni kovdu senağlamasenağlama
kuzenimde 70 kilo, doktora ideal kilom 45 dedi :)) doktorda dediki sen hic 45 oldun mu:dance: Bende dedim yok 50kilo dogduuusırnaşık şeysırnaşık şey adam beni odadan atti laelaelaelaelae oylece birakdimm:)))

Umarim bu sefer kovulmamkaydirigubbakcemile3

valla canım benm de bacaklar çöp diye malesef böle kürdan üstüne elma yerlestirmis gibi oluo:eek:klava:
keske birazcık kalcam olsa ne yandan ne arkadan yok bisi...
benim anne de öyle...çöp bacak üstüne karpuz modeli o:roflol::roflol:

bunu paylaşmazsam çatlarım resmen:sm_cool:hihoyyyt:hooray:
bugun ne yedigimi yazmştım... sadece yarım elma yedim az önce...ama bitki cayından mı bilmiyorum deli gibi wcye gidiorm...üstelk hastalık gibi diil resmen çalışıyor sindirim sistemim:eek:

canım deli gibi pilav istio..ve dedim ki kızım bak az cıkarsan yicen...cok cıkarsan yemicen tartıya bağlı herşey...
Veeeeeeeeeee....
az önce cıkardım üstümü başımı inanır mısınız 58.2 kg geldim...3 kere cıktım tartıya hep aynı 58.3gorunuo kayıt 58.2 oluo süprizzzzz
regl de bitti bugun sanırım onunla da alakalı bisi oldu 2gunde 1kg gitmiş gibi ama eskiler bilir zaten gecen bayram da aldıgım kilo1-2haftada gitmişti...
ay cok mutluyum kızlar bakın kaçamak yapsam bile yazdım tek tek ve sonuç...
insan yedigini yazınca daha bi azaltma istegi duyuyor lütfen her gün yazalım topluca....süprizzzzz

yarın yani yılbasında pengicularda olcam annesi kesin bi ton şey yapmış olur...yemessem kesin fırça yerim...yersem kilo alıırm...en iyisi azıcık azıcık yemek olacak...ay cok mutluyum yaa.... 57-58arası gezerken birden 59küsürlere cıkınca cok kötü olmuştm...
umarım yarın almam bu verdiklerimi...
olmadı perşembe gunu ac gezerim resmen...

hıı pilav mı?
bilmiyorum yememem lazım gibi geliyor suan bana...hele o sayıyı gördükten sonra...
ama hic duramazsam 2kaşık max yer bırakırım... bu hafta düzgün bi bildirimde bulunmak istiyorum....tekrar 57.5leri görmek ve dogum gunume 56larda olmak istiyorum....sonra ver elini 55 :enbuyukkk:

Merhaba hatunlar gunluk raporumu verip dizime devam etcemmkaydirigubbakcemile3

Sabah; kasik kahvalti
Oglen; tavuk yaninda salata
Aradada bi elma yedim
Aksam; et ve brokoli

Her ogun oncesi elma sirkeli suyuda icdimm, gercekden bitki cayi sevmeyenlere tavsiyemm sindirime iyi geliyor:)))

Yrn gorusmek uzere, Mutlu yillara.s.:icecream:

X