Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım hosgeldin sen de kilo takip çizelgesi yaparsan süper olur.... diyet bölümünün basında linki vardı ordan alabilirsin... kusura bakma cıkıyorum fazla yazamıcam....
bisi merak ettim canım 45 kg biraz düşük bi kg degil mi?? boyun kac acaba ögrenebilir miyim:eek::1hug:a.s.

Fiyucem aynı anda yazmışısız ve aynı soruyu sormuşuz.. (Şaşırdınız di mi hemen yazmama geceden beri uyanığım da :))).. hadi okula bakim güzellik.. akşama bekliyoruz seni efenim.
Hülyalım, dağıttın takımı 45 kilo ile :)))).. İnmek istediğin kilo neredeyse beim vermeyi hedeflediğim kilo kadar da ondan şeettik.. yanlış anlama :)

Kızlar boyum 1,55 olunca 45 kilo ideal oluyor,bir ara 53den 45e indim tam istediğim gibiydi yine kilo aldım senağlama
ama artık verdiğim kilolarıda almıcam sengözlerimebaksanab
kısa olunca kilolu gösteriyorum ve göbeğim var :eek:
çizelgeyi az sonra yapıp koymaya çalışcam kızlar a.s

ozaman haklısın hulyalı okadar da düsük bi kg olmuyor...bak sana gitmeden kücük bi oneri mekik cek ben bu sayede gobegi baya erittim...profilime girersen iki göbek arası farkı farkedersin :):):)

tmm kactım spacem.... yalnız dun varya deli gibi şiştim..hatta pengicunun nikahtan sora falan iskender :KK43::KK43::KK43::KK43:
ama aksam yemedim saat de 3 gibi yatınca baya gecti yani...sabah ustumde bady atlet camasır flan 59.9dum ve daha wcye cıkamadım...bakalım bugun azaltmaya calısıcam biraz daha ... cok fena şişlik var bende de...sanırım regl yaklastıgından...

hadi kactm gec kalıcam ardkslar beklio ders calısıcaz... öptüm sizi koccaman a.s.

sözde bengisu hanıma dedik ki gir foruma da habe ver kızlara...hiç valla evlendi ya unuttu bizi görürüm onu ben düğün telaşına kilo vermeye calısırken :roflol::roflol:

kızlar aniden sınav isi cıktı basıma arkdsda kalıorm baska kampüste vizeye girceim icin....yarın yokum haliyle bildirim de yapamıcam kusra bakmayın... bide spacem tüm işler sana kaldı kusura bakma olur mu malum 2 vize var tüm gün giremem...ama derseniz ki aksam 7-8bildirim yaparız ozaman yeiştirmeye calısır hesapları ben yaparım...
görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

Firuzecim kolay gelsin sana :)) bnm finallerim bile bitti sen vizedesinn ama biz baya erken basladik donemeşakkıdı

Kizlar su durumu bi acikliga kavusturim dedimm, Ben Canada'da yasiorum haliyle saat farki vr yani 8saat geriyiz Turkiyeden bn buraya her aksam yemeginden sonra yaziorum oda gece 3 4 gibi olyoo uahuahah,
bide cuma sabahi kilo bildirirsem orasinin cuma aksami olcak gec kalmis olcam :eek: bu nedenle persembe sabahininkini bildirirmem lazimkaydirigubbakcemile2 biliorum brz karisik ama bn gecikmeden bildirrim siz takmayin beniii:p

veeeeeeeeeeeeee kilom gelioooo 64.4 senağlamasenağlama koskoca 5 gun verdigim 600gram, gecen hafta 2.5 kilo vermisdim sanirim onda vucut su atti sorada bole gram gram vercemm:eek:

Herneyse aksam yemeginden sora ne yedigimide bildirrim Saygilar efendimm:kahve:

yaaa geç kalmışım firuze yazmış bile neyse ben yarından önce kilo bildirimi yapayım dedim 62,3 kg mım yeniden karşınızdayım evliyim ne bileyim öyle işte öpüorum sizi bashbash

12.TAKIM **84. ETAP **
spacegirl: (64.7) / / / %)
Fiyuce: (59.3) / 59.3 / 0 / 0%)
sunbul: (56.0) / / / %)
pengicuu: (62.1) / / / %)
sibellee: (62.0 ) / / / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn:KK43:58.0) / / / %)
tugce:KK43:78.0) / / / %)
karakedibu:KK43:71.8) / / / %)
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (578.1) / / / %)

kızlar slm yoğun günler geçiriyorum sabah giremeyebilirim bu sabahki kilom 57.500 üzgünüm ama bugün itibarıyle rejim süper gidiyor ALLAH BOZMASIN inşallah toparlanıcam bengisu tbrkler ömürboyu mutluluklar yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iii geceler

12.TAKIM **84. ETAP **
spacegirl: (64.7) / 65,1 /-0,4 /-0,62 %)
Fiyuce: (59.3) / 59.3 / 0 / 0%)
sunbul: (56.0) / 57,5 / -1,5/ -2,68%)
pengicuu: (62.1) / 62,3 / -0,2/ -0,32%)
sibellee: (62.0 ) / / / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn:KK43:58.0) / / / %)
tugce:KK43:78.0) / / / %)
karakedibu:KK43:,) / / / %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Molihua:KK43:65.0) /64,4 / 0,6/0,92 %) Yeni Üye
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (571.3) / / / %)

Merhaba güzeller,
İşte bir bildirim günü daha :)). Ak kara dökülüyor ortaya. hadi bakalım. Erkenden bildirim yapan tüm arkadaşlara kocaman bir teşekkür. Bu gece ben yine oturacağım. Sabaha kadar kafamı kaldırmadan çalışmam lazım. İşe başlamadan girişleri yapayım dedim..
Molihua, gerçekten hem katılımın hem de erkenden bildirim yapmaya gösterdiğin özen için teşekkürler. Burada (yarışmada) senin gibi uzak ellerde olan arkadaşlar var. Onlar da aynı senin gibi erkenden bildiriyorlar. Perşembeden bildirmen sorun değil. Yeterki bildir ve 600 gram hiçç az değil.. Sakın küümseme azımsama.
Hülyalım ve Meritta Bilgilerinizi verdiğiniz için çok teşekkürler size de. Takıma katılımınızı da bekliyoruz :). Haftaya sizin de ilk bildirimleriniz olacak. Bu bir hafta içinde değerlendirin bakalım devam etmek istiyor musunuz? takıma içiniz ısındı mı?
sbnmcsm Senden de bir haber bekliyoruz. Takıma katılmak istiyorsan lütfen hem bilgilerini ver hem de paylaşımda bulun, olur mu?
PengicuuCanım Allah bir yastıkta kocatsın, evinizin tadı eksik olmasın. İnşallah gönlündekinden daha güzel bir evlilik hayatın olur uzun yıllarca.
Son bir not:Arkadaşlar bildirimi öğleye kadar yapabilirsek sevinirim. Gece uyumayacağım dediğim gibi benim veledi okula yollayıp yatarım herhal. Yatmadan önce bildirimimizi tamamlayabilirsek çok ama çok sevinirim. Hem yorgun hem uykusuz olacağım. Hesap kitap işlerini karıştırmayayım iyice yorgunluktan bayılıp.
Hadi bakalım kızlar.. yılbaşına kadar müsade hepimize. Yılbaşından itibaren tüm gevşeyen, salan, boşlayanlar zıpkın gibim olacak.. Yeni arkadaşlardan aldığımız motivasyonla toparlanacağız hepimiz di mi güzeller.

Evet bayanlar bir gunun daha sonuna geldikk:) aksam yemeginin ardindan gunluk raporuma geciorumm:))))

Oncelikle bi sorum olcak ben bisiklet suruyorum ama bi sitede gordum bisikler bacakda kas yaptigindan kalin gosukyomusfisfisfis bnm ztn kalinn daha fazla kalinlasmasinCADIARZU

Spor salonu ocak 3 de acilyomus acaba o zmn kdr bu bisikletle spora devam etsem mi yoksa salonun acilmasini bekleyim mi? yada dans mi etsem spor niyetine? fikirlerinizi beklio olcam:nazar:

Bugun kahvalti 4zeytin bi dilim kepek ekmegi bi parca peynir ve sekersiz kahve
Oglen kofte iki kasik pilav
Aksam sadece salata (verdigim 600gr olcak herhalde istahim kesildi)

Yrn tekrar gorusmek uzere:lepi::lepi:

günaydin bayanlar,
spora devam ama kilomda bir değişiklik yok malesef, 63 kg mım.ben de ocak ayinda siki bir rej,me gireceğimi umuyorum. görüşmek üzere kizlaarr

senağlamasenağlama Aksam amcamlar bizdeydi pasta borek olayina girmis annemde:eek:klava: yengem dediki sen yemiomusun? bende dedim yok bn diyetteyim:lepi: yengemde dedi ne diyeti zaten cop gibisin (uhauaha cop gormemis) Bende yaa elbiseler olmuoo yengee dedmm veeeee amcam ordan atladi hemen Ayip ettin yegenimm bn seni Hollandaya goturur giydirir getirrrimm!!!sırnaşık şey

Ayyy gulermisin aglarmisin Hollanda danasiyla ayni kefeyede girdimm:nazar:

Kizlar bana bi diet verin, bnmki ise yaramio kanimca yada isvec diyetimi yapsamsenağlamasenağlama

senağlamasenağlama

Baby_nurse ve Tuğce.. nerelerdesiniz, hadi siz de bildirin bir an önce. Ben artık yorgunluktan bayılmak üzereyim :KK43:.. Bir saat filan daha ancak burada olabilirim.. Bekliyorum sizi.

Benim içim ısındı valla kızlar bu takıma :1hug:
Benide sabahları 55 göstermeye başladı,akşam 56 ama yatarkene yine 55 oluyom anlamadım gitti gamyoncuiremsu
haftaya ilk bildirimimi yapcam heyecanlıyım delikafadulden
o yüzdende kilo vermem gerek :eek:
diyetime devam ediyorum cokacimcoook
öptüm hepinizi Şeniz

12.TAKIM **84. ETAP **
spacegirl: (64.7) / 65,1 /-0,4 /-0,62 %)
Fiyuce: (59.3) / 59.3 / 0 / 0,00%)
sunbul: (56.0) / 57,5 / -1,5/ -2,68%)
pengicuu: (62.1) / 62,3 / -0,2/ -0,32%)
sibellee: (62.0 ) /63/-1 / -1,61%)
baby_nurse: (66.2) /66.2 / 0/ 0,00%)
Gkcn:KK43:58.0) / 57 / 1 /1,72 %)
tugce:KK43:78.0) /78.0 /0 / 0,00%)
karakedibu:KK43:,) / / / %) Kendi isteğiyle ayrıldı
Molihua:KK43:65.0) /64,4 / 0,6/0,92 %) Yeni Üye
12.TAKIM TOPLAM KİLO: (571.3) / 572,8 / -1,5 / -0,26%)

güzeller ben bildirimi yapıyorum. Artık dayanamıyorum.. bir an önce uyuyayım.. 4 saate sıpam gelecek yine.. Bu hafta biraz kötüyüz ha :KK43:. neyse. bize bir hafta daha müsade.. ne kilo alacaksanız alı. yılbaşından sonra sıkı disiplin hepimize.. Artık eksi çekmeyecez :)).. Kafalarımızı bu hafta iyice hazırlayalım. Kendimizi motive edelim.. Yeni yılda yeni bizler olalım.
Sözm tabi yeni gelen arkadaşlara değil, benim gibi uzun süredir burada olup biraz gevşemiş olan bize. Ayrıca zorlayıcı diyet vsye karşıyız di mi arkadaşlar. Biz bir kere verip hep vereceğiz Bir daa buraya dönemek üzere veriyruz kilolarımızı. Hadiyin bakalım.. tempo tempo.. :)

Merhaba çıtırlar. Kilo bildirimlerinizi kontrol ettim. Hepsi doğru şekerler. hihoyyyt2. Takımdan sevgiler...a.s. Bizimki henüz hazır değil.:ecrin_bebek:

2. TAKIM **84. Etap**
tarikim (59.5/59.0/0.5/0.84% )
Kocaeli (64.0/63.0/1/1.56% )
aydasu (59.5/59.5/0/0.00% )
singing kettle (71.7/72/-0.3/-0.42% )
silviya (77.2/77.2/0.0/0.00% )
EBRU2205(67.0/67.0/0/0.00%)
sunLight(69.5/69.5/0/0.00%)
clementine212(57.5/57.5/0/0.00%)
december(59.4/59.4/0/0.00%)
çiçek(64.3/64.0/0.3/0.47%)
2. TAKIM TOPLAM KİLO (649.6/648.1/1.5/0.23% )

X