Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam kızlar... sabah kahvaltımı yapıyorum şuan. 1 haşlanmış yumurta,3 zeytin,1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek.çok dikkat ediyorum.sabah da spor yapıyorum ama yine de geçen haftayla kilom aynı. 57 kg. sanırım bu hafta veremicem.neyse almayayım da bugün akşam abartıp.çünkü eşim için çok çeşit var menüde.

Merhaba güzeller..
Benim emektar makine inlediği için çok az açabiliryorum. Kısmetse yeni yılda bir değişiklik bekliyor kendilerini.. Ben yokken ne güzel topikimiz hareketlenmiş güzelleşmiş. Geriye dönük mesajları tam okuyamadım.. Şimdik çıkmam lazım. ev toplamaca vs (((. Sizlere güzel, keyifli, sağlıklı, sevdiklerinizle çok mutlu bir sene diliyorum. Hadi güzeller güzelleri bu sene şu kilo işini hayatımızdan söküp atalım.. Ben bu sene kararlıyım. Hedefime ulaşacağım ve şu gardolabı alt üst edeceğim alimallah. Bu gece ne istiyorsanız yiyin için. Yeni yılla birlikte hep beraber ciddi anlamda kilo vereceğiz. Her gn paylaşımda bulunacak, sürekli birbirimizi motive edeceğiz. Özellikle de beni :))))))).. Bir yıl oldu resmen kızlar ya takıma gireli. Artık beni atın şu takımdan.. Kendimi bodrumdaki tozlu arşivde unutulan emtia gibi hissediyorum. Çıkmam lazım benim artık. Sonra da sırasıyla sizler.. Hepimize tekrar güzelliklerle dolu bir yıl diliyorum xxx

canımın içi hiç sen bodruma atılır mısın yaa...okadar kilo verdin ve sen de saglıklı verdin...süreye bakmıyoruz istedigimiz kiloya saglıklı ulasacak mıyız ona bakıyoruz dimiklava:

ben daha yeni kalktım...direk wc artından tartıya koştum.... 57.8kgyum... evet sabah aç karnına olduguna göre 57.8oldukca iyi bi sayı...gecen haftaya gore tam 1.5kg gitmiş görünüyor ya umarım bu gece pengicularda geri almam...olabildigince dikkat edicem ya bakalım...
aksam cok tıkınıcam diye pek bisi yemesemmi ki diorm evde.... bilmiyorum belki bi elma ya da musli falan yerim...yazarım yiyince ...
bulasık yıkıcam odamı toparlıcam sonra pengicularda olcam..

hepinize mutlu saglıklı istediginiz kiloda kalıcı bi şekilde huzurlu yıllar kızlar:1hug:a.s.

kızlar kullandıgım cayın adını yazıım size isteyen olursa dener...

adı: entschlackungstee form
Bitkisel Karışım Çayı

içindekiler:
civanperçemi otu,barut ağacı kabuğu,rezene tohumları,anason tohumları,beyaz huş ağacı yaprakları,ahududu yaprakları,kimyon tohumları,kuşburnu meyveleri,ardıç meyvesi,topalak kabuğu,ısırganotu yaprakları,sinameki yaprakları

kızlar che nin slmı var msnden konuştum fazla pc basında duramadığından yeni yılınızı kutluyor hepinize slmı var...
:1hug:

kahvaltım: 1kase sütlü müsli (üzüm vs şekerli şeylerin cogunu cıkardım yoksa cok tatlı geliyor bana)
üstüne 1 mandalina..

evden cıkmadan bi form cayımdan içerim...bakalım bengisulardan da girerim nete...öptüm hepinizi:1hug:

Kızlar merhaba,

Çoğunuz beni tanımıyrosunuz ama ben bir dönem izne ayrılmıstım yılbasından sonra geri dönücem malesef kilom arttı azalmadı (((((

Ama inş sizinle tekrar diyete baslıyacağım.

Space im biz kilo vericez inan buna ben inaıyroum yavastan alıyoruz işi okadar :)))

Solemezsem catlarimm
hihoyyythihoyyythihoyyyt sabah tartiya cikdimm regl oldugum halde 63.4 um oleykaydirigubbakcemile3

Gerci yilbasi vesilesi ileee bugun baya yiycem ama olsunn verdim veriyorum vercemm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaw kızlar ben pek bi abarttım yaaaa
pişmanım pişmansın pişman...hem de simdiden

dun gece tartı 58.2yi gösterirken suan tam 60ı gösterio ama gece wcye cıkamadım daha dunki gibi

valla ben size söyleyim yarın aç yaşıyorum kaçış yok

valla gülüm ben de yemek olarak diil ama bira filan gibi şeylerle kaloriyi artırdım. yanında az biraz cips, kuruyemiş. gündüz bişi yemediim 1 simit. akşam yemeği çorba pilav fırında tavuk ile geçti. abur cubur kısmında saldım.. ama bu gece son demiştim kendime zaten. cetsi kısmetse malzeme alıp lahana kürü yapmayı planlıyorum.. beni toparlamak, rejim moduna sokmak için işe yarayacağını düşünüyorum. bi de kış modu, hem hareket azaldı, hem şişkinlik filan arttı. belki onları toparlar.. bu gece neyse ne yapacam artık.. yarına kısmetse ya da en geç ctesi günü dönüş.. inşallah

kızlar bu haftanın tablosunu oluşturucam ama..sonradan eklenmek isteyen deneme suresindeki 3 arkdsda bi sorun var....kararı birlikte verelim diyorum...

Hülyalı : takıma en son 26/12/2008 de takıma yazmış... o günden beri 4-5 sayfa farklı konulara yorumları var fakat buraya hic ugramamış...

Sbnmcsm : 26/12/2008de takıma yazmış...daha sonra 27 ve 28aralıkta forumda degisik konulara yorum yazmış ama 26aralıktan itibaren hiç takıma uğramamış...son aktivite 29/12/2008

meritta : son aktivitesi 30/12/2008 ama en son takıma 26/12/2008de yazmış o da diğer 2 arkadaş gibi kilo bilgisi vermek için....

şimdi... Eski üyemiz Bendiyom yeni yılla birlikte tekrar takımda olmak istiyor... bence haftaya bendiyom'u alalım... bu 3arkds hakkındaki kararı ise bi oylamayla yapalım diyorum ne dersiniz...

bu haftaki bildirime isimlerini eklemedim... eklenmesini isterseniz yazın arkdslar...spacem son kararı verir... bence hepimizin motivasyona ihtiyacı var ve hiç uğramayan arkdsların ne bize ne kendilerine kilo faydası olacagını sanmıyorum açıkcası...

unutmadan...

Mlihua : canım sana da takıma taze kan olduğun için teşekkür ederim:1hug:

yarın bildirim yapamayacak işi çıkan vs arkdslar şimdiden bildirim yapabilsin diye çizelgeyi hazırladım...yarın evdeyim bi aksilik çıkmazsa... yine de benim de spacemin de işi çıkabiliyor arkdslar yarın bildirimleri geç saatlere bırakmayalım olur mu...
hem genel sıralamayı yapacak kişiyi de bekletmemiş oluruz...
a.s.

Son düzenleme:
12.TAKIM **85. ETAP **
spacegirl: (65,1) / / / %)
Fiyuce: (59.3) / / / %)
sunbul: (57,5) / / / %)
pengicuu: (62,3) / / / %)
sibellee: (63.0 ) // / %)
baby_nurse: (66.2) / / / %)
Gkcn57) / / / %)
tugce78.0) / / / %)
Molihua64,4) / / / %)

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (572,8) / / / %)

arkadaşım gerçekten anlamıyorum bana 2 ocakta başlıycagımı yazmadınız mı ben mi yanlış anladım ayrıca 84.etpta ismimi görememiştim ne yorum yapmamı beklediniz?ben bir haftadır sıkı b diyetteyim ki 2 ocağa kadar en azından 1 kilo esik başlıyım 69 la.valla sizi beklerken sizi derken 2 ocagı beklerken kendi adıma kilo faydası oldugunu düsünüyorum demişsinya ne taıma ne kendilerine kilofaydası olcagını düşünmüyorum

güzelim tepki amaçlı yazmadım bu yazıyı...spacegirl sizi bilgilendirme amaçlı yazdıgı msjda 1hafta deneme süreniz olacagını bu sürede birbirimizi tanıyacagımızı paylaşım yapılacagını bu şekilde takıma kabul edilme durumu olacagını yazmıştı...
http://www.kadinlarkulubu.com/4621344-mesaj219.html
ben de bunu baz alarak o yorumları yazdım... ama teşekkürler takip ediyormuşsun ki cvp yazdın...takip etmiyor olsaydın bu msjı görmezdin buyuk ihtimalle...

Son düzenleme:

yoo tepki olarak almadım ama ilgileniyorum gerçekten ama yne de ben anlamamışımdır şu 1 hafta deneme süresini gerçekten anlamadım ve benim olmadıgım bi etaba neden paylaşım yapayım diyedüşündüm.ama isterseniz beni bi hafta daha deneyip paylaşımlarımı görebilirsiniz dermişim :)
takiptesiniz

cnm o birbirimizi tanıma amaclı belki sevmessin takımımızı onun icin ilk hafta tanısma suresi oluyor...
sen bana baslangic kilonu bidha verirsen tam kaçtı unuttum şimdi yarınki bildirime ekleyim adını:1hug:a.s.

ewt ya molihuaya spıcegırl anlatmış ama ben okumamışım tanıma paylaşım sürecini

Fiyucam sağolasın listemizi hazırlayıp bilgilendirme yaptığın için ellerine sağlık.
sbnmcsm bir yanlış anlama olmuş anlaşılan :).. Bildirim için önce bir hafta paylaşıyoruz sonra cuma günü bildirimimiz paylaşıyoruz. Yani önce paylaş, sonra bildir. O bir haftada birbirimizi değerlendiriyoruz. 84. etapta olmama nedenin deneme süresinin tamamlanmamış olması idi..

Fiyucem, Bendiyom ve sbnmcsm grubumuza yeni katılan arkadaşlar olarak sayalım.
Hülyalı ve Meritta'yı beklemeye alalım. Bu önümüzdeki haftaya (9 ocak) kadar gelir, paylaşım yaparlar ise takımımızda yer alsınlar. Yok olmazsa, takıma girmek için mesaj yazan diğer arkadaşlara dönüş yaparız. Bendiyom ve sbnmcsm'nin de katılımıyla 11 kişi oluyoruz. 1 Kişilik yerimiz olacak.
Bu arada bir not, sbnmcsm sana daha kolay seslenebileceğimiz bir kod adın var mı :).. Nickini valla zor yazıyorum. Hatta yazamıyorum kopyala yapıştır yapıyorum. Resmi yazışmalarda nickini, takım içi yazışmalarda daha kısa bir kod belirlesek olur mu?

spacem spacem valla hızır acil gibisin yetiştin direk:1hug:
listeyi hazırladım da bakalım yarın nolcas...ne gusel dun sabah 57.8dim....gece yılbaşı falan derken resmen telef oldum
kahvaltıyı arkdslarla edince birazcık abartı oldu... sora yarım tabak flan makarna salatası yedim... 1bardak kola:tomato: 1armut yedim...günü kapamış olmayı planlıyorum ama dun gece film izlerken yaglı bol tuzlu mısır yemiştik acaba yarım cay bardagı lapa yesem mi ki sabaha işe yararmı acep diye düsünüyorum suan

sbnmcsm'nin başlangıç kilosu 70.. Hedef kiloyu kaydetmemişim maalesef ben de..
Bendiyom haftaya ilk bildirim yapacak.. Onun da eski kayıtlardan takımdan ayrılış kilosunu bulmamız gerekiyor. Haftaya başlangıç kilosu olarak takımdan ayrılırken bildirdiği son kiloyu vereceğiz. bakalım atladığım birşey var mı? yok.. galiba.. neyse yazarız. yazışırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…