merhaba...
ben firuze...
kızlar sanırım 2kişilik daha yerimiz var ama dönmesini bekledigimiz 2arkadaş daha var bu yuzden ben kesin bisi solemeyim...spacem gelince o sizi daha detaylı bilgilendirir... ama 1önceki sayfada yazdıgı bilgilendirmeyi alta ekliyorum... burdan bilgi alabilirsiniz...
ayrıca suanki kilonuzu ve hedefinizi de belirtirseniz cok iyi olur...
bide kücük tavsiye bizimkiler gibi bi kilo takip çizelgesi yapın derim...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-saglikli-beslenme/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burada nasıl yapılacagı anlatılıyor....
böylece kilonuz ve hedefiniz her foruma girişinizde gözünüzün önünde olur...
a.s. umarım yer vardır daha ama simdiden hoşgeldiniz a.s.
spacem nerelerdesın senden bı acıklama beklıyoruz.....
kilom 70 boyum 173 yaş 25 haber bekliyorum
güzelim valla ne desem yalan olur ben hesabı kitabı karıstırdım spacem gelirse hepinize cvp verir direk ona sattım işi :roflol: napiim pek bi mesgulumkızlar boş yer varsa benide gruba alır mısınız????
Dün diyete başladım 1000kalorilik bir diyet inşallah işe yarar bu kez kararlıyım
eğer boş yer varsa aranıza katılırsam sevinirim :lepi:
canım ben acıkcası cıkmanı istemem...kilo vermeyi basarırsın bence..ama tabi ki sen bilirsin :çok üzgünüm: neden cıkmak istiyorsun bu arada?:a015:kızlar size teşekkür ediyorum.ben takımdan ayrılmak istiyorum.size başarılar diliyorum........
Merhaba kizlar kaydirigubbakcemile3
Kizlar sadece bn yaziom gibi geldii bana ama neyseee yazmazsam kesinn kaytaririmkaydirigubbakcemile5
Gelelim bugunluk rapora
Spor olarak 30dk bisiklet surdum
Sabah cok acelem vardii kahvalti yerine cornfleksi diet sutle yedim
Oglen tavukla amerikan salatasi (mayonez yerine yogurtlu yapdim)
Aksamda kofte salata diet kola
son surat saglikli beslenmeye ve kilo vermeye devam henuz tartiya cikmadim ama ins veriyorumdur
Yrn gorusmek uzere esen kalin:)
mrhabalar bu gruba katılmayı beklerken ben bı yandanda kılo verdım,82 den 78 e ındım tam 1 haftada cok mutluyum coooooooookkk:Saruboceq:
bende gruba katılabilirmiyim.şansım az ama yinede istekte bulunayım dedim.şuan 78 kiloyum boyumda 160.yeni doğum yaptım sayılır bebeğim 10 aylık.yaza 65 kilo olsam çokkkk güzel olacak.hiç azim yok yardımmm edin lütfen benide alın gruba.destek istiyorum.yaptığım şey yalnızca hergün kk da diyet bölümünü okumakkk.
bu arada kaptanla konustum bizim geri dönmek üzere ayrılan arkdsların gelmiceni bildirirsek sizleri takıma alabiliyoruz arkdslar...
sadece kaptan biraz yogun bi iki gune yazıcak buraya kusura bakmayın olur muiyi geceler:1hug:a.s.
Canım başlangıç kilom 56 hedef kilom 45 benide takıma katarsanız çok sevinirim pazartesi diyete başladım son gaz devam ediyo inşallah birlikte vercez bu kiloları :teytey:
herkese merhabalar a.s.
Canım başlangıç kilom 56 hedef kilom 45 benide takıma katarsanız çok sevinirim pazartesi diyete başladım son gaz devam ediyo inşallah birlikte vercez bu kiloları :teytey:
herkese merhabalar a.s.