- 30 Ekim 2008
- 3.380
- 10
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilerim arkadaşım ancak girdim ve yeni gördüm yazdıklarını !..oy oy oy kıyamam ben sana "ne yiyeyim diye sormuşsun" kimse yazmamış.Bende dahilklava:
1-Ben sıkıştığımda 2 domates rendesini az yağla kavurup üstüne 1-2 lt su ve 1/2 brd tel şehriye+1 adet tavuk bulyon koyup çorba yapıyorum.Üstüne bol nanae kırmızı biber içebildiğin kadar serbest.Bana diyetisyen önermişti.
2-Üşenmezsem evde salata yapacak ne malzeme varsa tabağa doldurup üstüne biraz beyazpeynir nar ekşisi limon ve 1-2 adet galeteyle yiyorum.
3-Bu da olmazsa konserve ton balığı bol bol limon ve 1-2 adet galete
şimdilik aklıma en çabuk yapılabilecek bunlar geldi hayatım.
Akşama bizde kurufasulye +pilav var.Ama ben gene salataya devam.Ufak 1 tabak fasulye yerim.
Ne yamak yiyeceğim ve yapacağım herkesin sorunu kolay gelsin hayatım.[/QUOTEteşekkür ederim arkadaşım çok incesin çorbayı deneyeceğim hemen....
kararımı değiştirdim domatesli 1 yemek kaşığı yağla yeşil mercimek pişirdim öğlen ve akşam onu yiyeceğim anladım ki bu takımda kimse birbirini motive etmiyor sabahtan beri bir sürü kişi yazdı kimse bana birşeyler yazmadı sanırım bir eksiğimiz de bu.....senağlama
ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence
Dün sabah ortanca için dr.aradım.Onunda durup dururken nefesi kesiliyor.Havele mi nöbet mi belli değil.Çocuk dr.götürmüştüm.Çocuk norolojisine sevk etti.Etmeyede araştırma eğitim hastanelerine yönlendirdi.Geçen cumadan beri randevu almaya çalışıyorum.Ne telefonla ne de netten alamadım.Her ikiside sabahın 7 sinde kitleniyor.Açıldığında randevular bitmiş oluyor.Dün sabah 6.30 başladım aramaya ama yok gene olmada.11,30 kadar netten araştıra araştıra hastanelerin dahili numaralarını bulup aradım.Sonuçta ben çocuk bçlümünden norolojiye sevk edilecekmişim.VEEEEE bu sevk sonucu verilen en erken tarih eylül ayı imiş.Bunu öğrendikten sonra özele yöneldim.Onun içinde epeyi uğraştıktan sonra 13 mayısa randevu alabildim.
QUOTE]
oburcuğum çocuk için geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin :Saruboceq:
saol hayatım,önemli birşey çıkacağını sanmıyorum ama genede ne olduğunu öğrenmekte fayda var.Dün sabah ortanca için dr.aradım.Onunda durup dururken nefesi kesiliyor.Havele mi nöbet mi belli değil.Çocuk dr.götürmüştüm.Çocuk norolojisine sevk etti.Etmeyede araştırma eğitim hastanelerine yönlendirdi.Geçen cumadan beri randevu almaya çalışıyorum.Ne telefonla ne de netten alamadım.Her ikiside sabahın 7 sinde kitleniyor.Açıldığında randevular bitmiş oluyor.Dün sabah 6.30 başladım aramaya ama yok gene olmada.11,30 kadar netten araştıra araştıra hastanelerin dahili numaralarını bulup aradım.Sonuçta ben çocuk bçlümünden norolojiye sevk edilecekmişim.VEEEEE bu sevk sonucu verilen en erken tarih eylül ayı imiş.Bunu öğrendikten sonra özele yöneldim.Onun içinde epeyi uğraştıktan sonra 13 mayısa randevu alabildim.
QUOTE]
oburcuğum çocuk için geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin :Saruboceq:
canım benim yoktum bugün kusura bakma...çok haklısın katılıyorum sana...ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence
canım benim yoktum bugün kusura bakma...çok haklısın katılıyorum sana...ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence
cimcimecik ii fikir sana katılıyormalkisalkisalkis:dance: