Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar slm...2 gündür çok sık giremiyorum...hemen bugün yediklerini yazayım...kahvaltıda dışardaydım 1 küçük dilim börek beyaz peynir domates 2 dilim sucuk ve şekersiz çay....öğlen yediğim için acıkmadım daha...akşamda 1 kase çorba içerim ekmeksiz...öpüyorum hepinizi

Özür dilerim arkadaşım ancak girdim ve yeni gördüm yazdıklarını !..oy oy oy kıyamam ben sana "ne yiyeyim diye sormuşsun" kimse yazmamış.Bende dahil:eek:klava:
1-Ben sıkıştığımda 2 domates rendesini az yağla kavurup üstüne 1-2 lt su ve 1/2 brd tel şehriye+1 adet tavuk bulyon koyup çorba yapıyorum.Üstüne bol nanae kırmızı biber içebildiğin kadar serbest.Bana diyetisyen önermişti.
2-Üşenmezsem evde salata yapacak ne malzeme varsa tabağa doldurup üstüne biraz beyazpeynir nar ekşisi limon ve 1-2 adet galeteyle yiyorum.
3-Bu da olmazsa konserve ton balığı bol bol limon ve 1-2 adet galete
şimdilik aklıma en çabuk yapılabilecek bunlar geldi hayatım.
Akşama bizde kurufasulye +pilav var.Ama ben gene salataya devam.Ufak 1 tabak fasulye yerim.
Ne yamak yiyeceğim ve yapacağım herkesin sorunu kolay gelsin hayatım.[/QUOTEteşekkür ederim arkadaşım çok incesin çorbayı deneyeceğim hemen....

kararımı değiştirdim domatesli 1 yemek kaşığı yağla yeşil mercimek pişirdim öğlen ve akşam onu yiyeceğim anladım ki bu takımda kimse birbirini motive etmiyor sabahtan beri bir sürü kişi yazdı kimse bana birşeyler yazmadı sanırım bir eksiğimiz de bu.....senağlama

canım benim yoktum bugün kusura bakma...çok haklısın katılıyorum sana...ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence

Dün sabah ortanca için dr.aradım.Onunda durup dururken nefesi kesiliyor.Havele mi nöbet mi belli değil.Çocuk dr.götürmüştüm.Çocuk norolojisine sevk etti.Etmeyede araştırma eğitim hastanelerine yönlendirdi.Geçen cumadan beri randevu almaya çalışıyorum.Ne telefonla ne de netten alamadım.Her ikiside sabahın 7 sinde kitleniyor.Açıldığında randevular bitmiş oluyor.Dün sabah 6.30 başladım aramaya ama yok gene olmada.11,30 kadar netten araştıra araştıra hastanelerin dahili numaralarını bulup aradım.Sonuçta ben çocuk bçlümünden norolojiye sevk edilecekmişim.VEEEEE bu sevk sonucu verilen en erken tarih eylül ayı imiş.Bunu öğrendikten sonra özele yöneldim.Onun içinde epeyi uğraştıktan sonra 13 mayısa randevu alabildim.
QUOTE]

oburcuğum çocuk için geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin :Saruboceq:

Dün sabah ortanca için dr.aradım.Onunda durup dururken nefesi kesiliyor.Havele mi nöbet mi belli değil.Çocuk dr.götürmüştüm.Çocuk norolojisine sevk etti.Etmeyede araştırma eğitim hastanelerine yönlendirdi.Geçen cumadan beri randevu almaya çalışıyorum.Ne telefonla ne de netten alamadım.Her ikiside sabahın 7 sinde kitleniyor.Açıldığında randevular bitmiş oluyor.Dün sabah 6.30 başladım aramaya ama yok gene olmada.11,30 kadar netten araştıra araştıra hastanelerin dahili numaralarını bulup aradım.Sonuçta ben çocuk bçlümünden norolojiye sevk edilecekmişim.VEEEEE bu sevk sonucu verilen en erken tarih eylül ayı imiş.Bunu öğrendikten sonra özele yöneldim.Onun içinde epeyi uğraştıktan sonra 13 mayısa randevu alabildim.
QUOTE]

oburcuğum çocuk için geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin :Saruboceq:
saol hayatım,önemli birşey çıkacağını sanmıyorum ama genede ne olduğunu öğrenmekte fayda var.

canım benim yoktum bugün kusura bakma...çok haklısın katılıyorum sana...ya benim bi önerim var...her hafta herkesin müsait olduğu bir gün belirleyip...toplantı tarzı bişeyler yapalım bence...yada her hafta olmasada 15 günde bir...böyle çok ii olur bence

olur hayatım.belli bir gün ve saat belirtirz herkes o saate burda buluşur.hep birarada sohbet ederiz.Neden olmasın......

Arkadaşlar aramıza yeni katılanlarmı var?Yoksa daha önce grubta olup geri dönenler mi var?

Günayydııın herkese;
Cevaplarımı yazdıktan ve sorularımı sorduktan sonra dün neler yedim ,bugün neler yapacağımı yazayım.
Millet iştahım açıldı.Geçen hafta ne güzel biraz kesilmişti.Dün kahvaltıdan sonrasporuma gittim.Spordan sonra suya domates çorbamı yaptım.Büyük kızı kursa bıraktım.ışte ondan sonra ne olduysa bir açlık hissi bir türlü bastıramadım.Eve döndükten sonra yarım elmayla başladım.Dolapta kalmış yemeklerin ucundan götürmeye,bıcırık geldikten sonra taze ekmeğin ucundan iki lokma götürdüm.Sonra 19.30 bıcırığa yemek yedirirken ,yemeğinden iki kaşık ben yedim.O da yetmedi,üstüne oturup 2 kaşık pilav 5 kaşık kurufasulye ufak bir kase yeşil salata yedim.Bu da yetmedi 2 avuç kavrulmuş fındık ve beyaz leblebi yedim.Bu da yetmediiiii demeyeceğim yok daha başka birşey yemedim.Ühhh artık daha ne yiyeyim.Dünyayyı yemişim.
Şuanda midem kazınıyor.Sanki doymayacakmışım gibi geliyor.Ama mısır gevreğim çilek tarçın ve zencefil beni bekliyor.Başka birşey yemeye niyetim yok.Umarımda yemem.
Öğlene domates çorbası düşünüyorum.Akşam üstü beyazpeynirle ,simidim var.
Akşama allah kerim bilemiyorum.Ama umarım dünkü gibi gözüm dönmez.Yoksa verdiklerimi geri almaya başlayacağım.

kızlar benimde gözüm dönüyor napıyım ya bu iştahımı kapatmak için ben
sabah 3 4tane çeri domates peynir 1dilim kepekliekmek maviyeşillıght çikolatalar varya 1 paketi 194 kalori onun 2 parçasını yedim

bencede harika bi fikir çok güzel olur:lepi:

arkadaşım rondoda çekilmiş biberiyeyi suyla içiyo metebolizmayı hızlandırıyormuş

evde var ama kalkıp bi türlü yapamadım

birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkcam yürüyebildigim kadar yürüycem

gerçi arkadaşımın pek ihtiyacı yok ama onada spor olsun

neyse kızlar öpüldünüz :1hug:

yaa arkadaşlar diger takımlar çok hareketli herkesin birbirinden haberi var bazı arkadaşlar çok az paylaşımda bulunuyolar kızmayın lütfen ama vallahi motivasyon için gerekli bence sadece bunu yedim içtim olmuyo bazılarımız günlerce girmiyo lütfen kimse kızmasın bana bunu belirtmek istedim

günaydın kızlar kaçgündür yorgunluktan ölüyorum dükkanın işleri bir türlü girmeye fırsatım olmadı şebnemcim beni kastediyosan önemli bir işim olmadığı müddetçe burayı ihmal etmemeye çalışıyorum 3 gündür gece 12 lerde eve giriyoruz yoksa muhakkak yazardım şuan regli oldum sayılır cumadan bu yana 1 kaç küçük kaçamağım oldu onun dışında iyiyim yeni gelenler olmuş hoşgeldiniz gökçencim tbrik ederim süpersin maşallah darısı hepimizin başına oburcum geçmişolsun umarım önemli birşey yoktur unuttuğum 1 şey kalmadı sanırsam gün içersinde yediklerimide yazarım herkese ii günlera.s.

Bende keza öyleyim Sümbül bana da söylemis olabili bir gelioyrum sonra birkaç gün yokum. Kızlar kendime dikkat ediyorum. Ama öyle yemek tariflerim yok herzaman yediklerimi azaltmaya çalısıyorum bugün ne yedim

SAbah:
yarım bardak su bir kayısı kalkar kalkmaz
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek üzerine çok ince kaymak sürdüm üstüne peynir ve domates yedim.

öğlen 2 köfte biraz patetes kızartması 1 dilim kepek ekmek ve salata yedim.
birkaç kayısı yiyecem aksama kadar. Birde bir bardak süt ayırdım kendime.

Aksama da allah kerim.

Bu arada bu sabah 68 çıktım :))

klasik kahvaltımı ettim biberiyeli yeşilçayımı içtim biberiye gerçekten çok faydalı kan dolaşımını hızlandırıyomuş regliyi söktürüyo ben bu yönden çok memnunum yeşilçayla karıştırıncada tadı bence güzel oluyo öğlen kurufasulye salata 1 dilim çavdar ekmeği yicem spora gidicem akşamada allah kerim cnm çok tatlı istersede muz yerim bir nebze keser iş te böle

sağolun kızlar...bende spacem okur okumaz ne düşündüğünü yazacaktır...eğer herkes kabul ederse bir gün kararlaştırırız..

bu arada ben bu sabah 1 dilim çavdar ekmeği ve 2 dilim kaçar peynir yedim...canım başkalbişey yemek istemio henüz:))

cimcimecik ii fikir sana katılıyormalkisalkisalkis:dance:

ben de bu hafta içinde gruba katıldım, bir iki kere bişeyler yazdım, hergün de giriyorum ama ya ben çekingen kalıyorum ya da genelde böyle, etkileşim yok. bence de hafta içi bi gün kararlaştırıp beraber konuşalım, fikir alışverişi yapalım.
yine bana göre, bu seçeceğimiz gün hafta içi ve akşam olursa herkes katılabilir gibi geliyor.

X