Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün 40 dk tempolu yürüdüm akşam ızgara yoğurt salata yedim canım çok fena tatlı istedi hemen 1 muzla isteğimi bastırdım bakalm sabah umarım birazcık olsun ii bir sonuç çıkar herkese ii gecelera.s.

ayy akaşam yemeg iyemedim canım tatlı istedi bende kellogs ların tatlısı varyaa 80 kalori ondan yedim 1 tane bide sarmam pişmişmi diye tadına baktı 1 tanecikcokacimcoooksırnaşık şey

ayy bide çok meerak ediyorum yarın kaç kilo çıkıcam acaba?:hooray::nazar: yarın beşinci günü daha çok dikkat etmeye başlayışımın

Kizlar kusra bakmayin benim bu hafta sinavlarim var, zaten diyetde yapamiyorum artik:KK43:(( sizi yavaslatmak istemem, ayrilmak istoyorum grupdan sagolun destek icin

alemin gevezesi geldi anacım:roflol:
dün giremediim icin koccaman özür..aslında girdim tum sayfaları okudum cvp vericem herkesin yazısından cevap kısmını actım...o ara tv basına gectm...uyuya kalmısım:eek: sabah da erkenden cıkmam gerkti...

nese..
dün: 1tost (kepek ekmegine beyaz peynir),1frape (krema+çilekli süt surup flan kalorili bisi:eek:), azıcık cips:eek:,akşamsa 1kase süt+yulaf
oglen abur cubur yiyince aksam yulafla beslendim...
hıı bide arada3kücük havuc ve 2nescafe ictim sütlü sekersiz..

bugün... kahvaltıya vaktm olmadı ogleden sonra3te dışarıda yemek yedim... cok açtım, 2kucuk parca ızgara tavuk+salata+3kaşık pilav+cok az patates olan bi tabakla 2dilim ekmek yedim,sora 1light kola... acıkmamıstım 1saat once cok acıktım.. onda da koca bi kase icine salatalık rendeledim üstüne yulaf koydum bide yogurt koydum... bi gusel onu yedim aksam yemegi niyetine...suan masanın ustunde 2-3tane kucuk incecik havuc duruyo ama yiyesim yok...

abur cuburu kesmem lazım sanırım acilen... tmm az yiyip idare ediyorum ama yok yani göbek var... bu arada sabah 60.3kg idim...
ilk hedef haftaya en kötü ihtimalle sabit geçebilmek...59.5ile ayrıldım ya, kilo almamıs hatta azıcık bile olsa vermis olursam sanırım super baslangıc olursüprizzzzz
bakalım... hafta ici bi ara lapa yapıcam uzun zamandır yapmıyordum... biraz da havalar duzelsin en azından haftasonları yuruyuse baslamayı dusunuorum...
yarın ev temzlicem sora ders calısıcam bu haftasonu evdeyim iyi kullanmalıyım işlerimi halletmek icin bu zamanı...
haftaya bildirim yaptıgımda eger 59.5in altında bi bildirim yaparsam beni tebrik edin olur mu:eek:

kızlar hızlıca mesajımı yazıp kaçıyorum. bugün öğleden sonrayı bulabilir gelmem. no panic, no merak ok?..

Günaydın......
Sonunda 73 kiloya inebildim.
Öğleden sonra işallah geleceğim.Dün akşam bıcırkları yatırdıktan sonra bayağı yazdım.Ama ben yazımı bitiremeden net kesildi.Bütün yazdıklarımda uçtu.Bugün tekrar yazacağım.Ama şuan herkes ayakta ve benim "hadi hadi "demem gerek.Yoksa kimse okuluna yetişemeyecek :))

spora gitmeden dün akşam yazdıklarımı tekrar yazayım.Öğlen dönüşte gene işim çıkarsa yazamayacağım.
Çarşamaba öğlen 3/4 simit beyaz peynir,akşam ızgara balık ve bol bol limonlu yeşilik
perşembe sabahı kızları gönderdikten sonra tekrar uyudum.Kahvaltı edemedim.Ama öğlen mısır gevreği yedim.ikindide 1 elma.Akşamda 3 kaşık karnıbahar+2 kaşık patates yemeği ve 1 kaşık kuskus yedim.Gece 3 kayısı 3 çekirdekli kara üzüm ve en fenası tuz krizine girdim.Sonuçta çayla beraber ufak 50 gr'lık peynirli kraker yedim.
Bu sabah kızları gönderdikten sonra tipik mısır gevreği karışımımı yedim.
Millet bugün BİM'lerde kelogsun kırmızı kornflexsi 250 gr'lık indirimli(2.95ytl).Yetişebilirsem ondan almayı düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar yazayım:Bim'in açılışına yetişersem bu indirimden fayadalanabilirim.Yoksa burda çok az indirimli ürün getriyorlar ve nasııı işse mağza açıldıktan 15 dak sonra tükeniyor.millet kapının önündemi bekliyor,anlayamadım :))
Haydi herkese kolay gelsin.Umarım bu hafta gruplar arasında 1. oluruz.Ama bu azimle bu hafat olmasak bile haftaya kesin biziz 1.

günaydın kızlar gece hiç uyuyamadım 4 30 da yattım sabahta önemliişlerim var diye kakltım acayip moralim mozuldu regliden sonra 64.0 çıkmıştım bu sabah 63.8 çıktım inanamıyorum 1 2 kaçamak dışında hiç bir problem olmadı niye bukadar az vedim anlamadım işte insanın troid bezi olmayınca böle debeleniyo neyse yılmak yok bu hafta daha dikkatli oluam bakalım nolcaksenağlama:çok üzgünüm:

Kızlar ben izindeydim ancak geldim işe basladrım ve gruba yazabildim ve tabi malesef kilo alarak geldim ama bu haftasonu ins. bir spor salonuna yazılıcam ve kendime dikkat edecem :KK43:

Kilom : 69,70 çok özür dilerim :KK43:(((((((

günaydınlar herkese bugün kilom 71 ve 1 kilo vermişim dahada vercem inş...kaydirigubbakcemile5

sabah yaptıgım tatlının ktadına baktım 2 çatal çok deil onunu için sabah kahvaltı yapmadım şimdi öglen yemegi olarark 2 tane kivi yedim kızlar tavsiye ederim kiviyi wc sorunu olanlar için kaloriside 36 kalori çok dei elmadan az ve 1 tanesi 4 portakal adar c vitaminiymiş öyle okudum

Spordan geldim.Karnımm çoook aç ama biraz sabır edeceğim ,su içip ,duşumu aldıkatn sonra ,ne yiyeceğimm?İnanın bende bilmiyorum.Gerçi kapıdan girer girmez güzel bir fırça yedim.:mymeka:KK70:aha onun şokunu atlatamadığım için ,dolaba dalmaya ,ne kadar geç gidersem ,o kadar iyi.Birşeyleri yanlış yapmışım.senağlamaAdam haklı on kere uyardı, ben halen yanlış yapıyorum.:eek:Hatalı olduğum için ,eğdim boynumu kendime bozuluyorum.Ne yapayım?Onun için biraz sakinleşip ,birşeyler yemem lazım.Yoksa bu hırsla önüme ne çıkarsa yutacağım.İşin kötüsü ne yediğimin farkında olmadan ,tat almadan ,kendimi boş yere şişireceğime buraya yazıyorum.Ne olur kusuruma bakmayın.

12.TAKIM **100. ETAP **
spacegirl (63,5 / // %)
baby_nurse (64,5/64,3 /0,2/ 0,31%)
Molihua (60/ // %)kendi isteğiyle takımdan ayrıldı
sbnmcsm (69,8/ 69.1/0,7/1,00%)
cimcime81 (99 / / / %)
_demet_ (72/71 /1/ 1,39%)
pengicuu (63,4 / / / %) takımdan ayrıldı
obur (73,5/ 73/0,5/ 0,68%)
sunbul (63,2/63.8 /-0,6/-95%)
Bendiyom (68,9 / 69,70/ -0,8/ -1,16%)
Gkcn ( 57/ / /% )
12.TAKIM TOPLAM KİLO (631,4 // / %)

Spordan geldim.Karnımm çoook aç ama biraz sabır edeceğim ,su içip ,duşumu aldıkatn sonra ,ne yiyeceğimm?İnanın bende bilmiyorum.Gerçi kapıdan girer girmez güzel bir fırça yedim.:mymeka:KK70:aha onun şokunu atlatamadığım için ,dolaba dalmaya ,ne kadar geç gidersem ,o kadar iyi.Birşeyleri yanlış yapmışım.senağlamaAdam haklı on kere uyardı, ben halen yanlış yapıyorum.:eek:Hatalı olduğum için ,eğdim boynumu kendime bozuluyorum.Ne yapayım?Onun için biraz sakinleşip ,birşeyler yemem lazım.Yoksa bu hırsla önüme ne çıkarsa yutacağım.İşin kötüsü ne yediğimin farkında olmadan ,tat almadan ,kendimi boş yere şişireceğime buraya yazıyorum.Ne olur kusuruma bakmayın.

ya en güzeli bence de buraya yaz... böylce burda topluca engelleriz seni :):)
ama siz de beni engelliceksiniz yeri gelince :):):)

bende gec kalktım dha bisi yemedim. forumdan kalliste ablayla konusuyoruz. sora bisiler yicem... yazarım buraya :)

Ya kızlar az önce hepinizin profil sayfalarına girdim.Biraz dedektiflik yaptım:))Ne güzel çoğunuz 30 altısınız.Vallaha yaşınızın değerini bilin.ınanın 30 yaş altında kilo vermek daha kolay.30-35 üstüne çıktığınızda hormonlar yavaşlıyor, vucut ne bulursa depoya atıyor.Çok lazım ya =)Kilo vermek için sadece abur cuburu kesmek yetmiyor.Ekmeğide kesiyorsunuz.Yetmiyor spora daha ağırlık veriyorsunuz.Bir de üstüne işte tansiyondu,kolestroldü,tiroid bezleri iş açtımı.Hapı yutuyorsunuz.
Onun için kilo vereceğiz diye sağlıklı yemeyi ihmal etmeyin.Acısı işte dediğim gibi 35 den sonra ufak ufak çıkıyor.

X