Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hah işte.. dün bilmeden (kitabın yazarını bilmiyordum dedim ya tesadüfler silsilesi) uzman tv de izlediğimde de aynı şeyi söylemişti ve dünden beri bu lafı beynimde çınlıyor. Şimdi beynimdeki düğmeyi arıyorum :))). Bi bulsam.. Direkt off a alacağım''kendinizle konuşmayı bırakın..hiç çamaşır makinesini çalıştırdığınız zaman karşısına geçip --ne güzel yıkıyorsun ..bunu yapabilirsin--sana inanıyorum--falan gibi saçmasapan şşeyler söylütyor musunuz..çamaşırı atıyorsunuz programı ayarlayıp çlıştırıyorsunuz..bilinçaltınızda böyelolmalı ''diyor...okuyunca hem çok güldüm...hemde çok hak verdim:)))
Arkadaşım listene baktım baktımm....Gerçi diyetisyen değilim.Ama çok okudum,çok dinledim.Denedimdeee bu listende et yok.Protein olarak sadece süt ve yoğurt var.Seni yanıltmak istemem ama yoğurt "Beni "daha çabuk acıktırıyor.
Taze fasulye ,bezelye ,havuç kan şekerinin daha çabuk ya düşürüyor ya çıkarıyor tam hatırlamıyorum.Sonuçta daha çabuk acıkmana neden oluyor.Onun için köfte-tavuk-balık gibi daha tok tutucu proteinlere yönelsen belki daha rahat edersin.Hemde o zaman, her öğünde yemeyi düşündüğün çavdar ekmeğini sadece kahvaltıda yiyip ,onun vereceği ekstra kaloriden de kurtulmuş olursun,
İstersen sana örnek liste gönderirim.Var da ben niye yapmıyorum.İşte en güzel soru budelikafaduldenÇünkü ismi diyet listesi olan herşeye bir garip bakar oldum.Diyet için yenmesi gerekiyor fikri aklıma geldikçe yiyemez ve yapamaz oldum.Diyet biskuvileri varya hani sunta gibi olanlar.Dolabımda herhalde 6 aylık iki paket var.Elimi uzatamıyorum.Kapuskayı yiyemiyorum,Lapayı yaptım 1 öğün yiyebildim.Geri kalanını çorba, sütlaç yaptım.Yani bir garip psikolojiye girdim.Ama olsun genede ucundan başından yaptığım kadarıyla yapıyorum.
günaydın kızlar
bugün okadar çok işim varki yarın büyük bi kafile ev görmeye gelio :))benim bugünden hazırlık yapmam lazımdelikafadulden sarma sarıcam kurubiber dolması yapıcam çoook işim var çoookk-tatlicadiarzu-
sabah yarım ltrelik sirkelisuyumu içtim pc nin başından kalkıncada domates ve çökelekten oluşan kahvaltıı yapıcamcokacimcoook hadi öpüyorum sizi:1hug:
günaydın kızlar
bugün okadar çok işim varki yarın büyük bi kafile ev görmeye gelio :))benim bugünden hazırlık yapmam lazımdelikafadulden sarma sarıcam kurubiber dolması yapıcam çoook işim var çoookk-tatlicadiarzu-