Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugünkü yemek listemide vereyim
sabah çökelek marul ve kepek ekmek yedim ,şimdi yürüyüp görümceme gitcem ne ikram ederse az alırım,akşam sadece meyve yerim. Bu kadarr öpüyorm hepinizi

Demet cim ekledim senin hedefi de listemize. Hadi bbakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bu arada listemizdeki isimler gerçekten katılımcı olan arkadaşlarımız. Sanırım bu grupla da devam edeceğiz. Bugün çarşamba ve kim geldi gitti belli oldu sanırım. Yine de son şans diye bekleyelim bakalım.
Ben de yukarıdaki mesajımın ardından düşünmeye başladım. Sanırım bir iki güne kafamda birşeyleri netleştirebilirim. Hadi bakalım sizlerden de fikirler, akıllar bekliyorum. Valla şu anda takımdaki en sorunlu kişi olarak kendimi görüyorum :)))... Bana yardım etmezseniz iki elim yakanızda bilesiniz :eek:klava:

spacem...çok sevindim kitap kafana yattıysa...benim en çok ilgimi çeken söz şu olmuştu kitapta ki ben bunu çok sık yapardım..''kendinizle konuşmayı bırakın..hiç çamaşır makinesini çalıştırdığınız zaman karşısına geçip --ne güzel yıkıyorsun ..bunu yapabilirsin--sana inanıyorum--falan gibi saçmasapan şşeyler söylütyor musunuz..çamaşırı atıyorsunuz programı ayarlayıp çlıştırıyorsunuz..bilinçaltınızda böyelolmalı ''diyor...okuyunca hem çok güldüm...hemde çok hak verdim:)))

''kendinizle konuşmayı bırakın..hiç çamaşır makinesini çalıştırdığınız zaman karşısına geçip --ne güzel yıkıyorsun ..bunu yapabilirsin--sana inanıyorum--falan gibi saçmasapan şşeyler söylütyor musunuz..çamaşırı atıyorsunuz programı ayarlayıp çlıştırıyorsunuz..bilinçaltınızda böyelolmalı ''diyor...okuyunca hem çok güldüm...hemde çok hak verdim:)))
hah işte.. dün bilmeden (kitabın yazarını bilmiyordum dedim ya tesadüfler silsilesi) uzman tv de izlediğimde de aynı şeyi söylemişti ve dünden beri bu lafı beynimde çınlıyor. Şimdi beynimdeki düğmeyi arıyorum :))). Bi bulsam.. Direkt off a alacağım

kıslarrrr kıslarr
sabah 2 tane etiformun kepekli yulaflı bisküvisinden yedim
öglende arkadaşımlarım geldi onlara kahvaltı türü bişeyler hazırladım bende bol sebze çökelek haşlnmış yumurta 1 2 çatal kıymalı menemen yarım dilim su böregi yedim ama hiç ekmek yemedim ve bol su içtimm şimdide kivi yiyorum akşamada aslında yemek canım istemiy ama ilerleyen saatlerde açıkmamamk için hazır çorba yapıp bi kase içmek istiyorum

kızlar sabah 1 kase sütlü müsli yedim bu müsli beni tok tutmuyor bir daha yemicem arada 1 yeşil elma tabi 12 30 da kahvaltı 2 30 ara öğün saat 5 30 dada öğle yemeği olunca biraz kaçırdım 1 dilim ekmek 2 kaşık bulgur pilavı ızgara ayran biraz fazla oldu şimdi ağzıma kadar doluyum akşamı meyvayla geçiştiricem çok acıkırsam 1 2 diyet büsküvi yerim niye her spora başladığımda sapıtıyorum iştahım açılıyo heralde ben bilincaltıma böle yerleştirdim inat edicem yemicem iştahımda açılsa yemicem sporumuda yapıcam aklımdan çıksın bu düşüncelerÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

çorba içmedim ya ama 1 2 çatal peynir attım agzıma ya ben bugün çokmu yedim biri bana söylesin lütfen

selam kızlar..bugün müthiş bi baş ağrısıyla uyandım...ilaç ta içemedim...hem reglimi etkilemesin diye(zaten olamıyorum)hemde greyfurt suyu içiyorum ....bu arada soğan suyuna başşladığımı söylemiştim size..bugün farkettim inanılmaz tok tutuyo..içtikten sora biraz zaman geçsin öyle yapayım kahvaltımı dedim..işe daldım..bi baktım saat 4 olmuş...hiç açlik hissetmedim..ama metabolizmam adına yemeye zorladım kendimi..ama ne spor ne yürüyüş yapabildim...yarın yaparım inşallah...biyere gitmem lazım..yürüyerek gidip gelmeyi düşünüyorum...hepinizi öptüm kocaman...

günaydın kızlar
bugün okadar çok işim varki yarın büyük bi kafile ev görmeye gelio :))benim bugünden hazırlık yapmam lazımdelikafadulden sarma sarıcam kurubiber dolması yapıcam çoook işim var çoookk-tatlicadiarzu-

sabah yarım ltrelik sirkelisuyumu içtim :kahve:pc nin başından kalkıncada domates ve çökelekten oluşan kahvaltıı yapıcamcokacimcoook hadi öpüyorum sizi:1hug:

Arkadaşım listene baktım baktımm....Gerçi diyetisyen değilim.Ama çok okudum,çok dinledim.Denedimdeee bu listende et yok.Protein olarak sadece süt ve yoğurt var.Seni yanıltmak istemem ama yoğurt "Beni "daha çabuk acıktırıyor.
Taze fasulye ,bezelye ,havuç kan şekerinin daha çabuk ya düşürüyor ya çıkarıyor tam hatırlamıyorum.Sonuçta daha çabuk acıkmana neden oluyor.Onun için köfte-tavuk-balık gibi daha tok tutucu proteinlere yönelsen belki daha rahat edersin.Hemde o zaman, her öğünde yemeyi düşündüğün çavdar ekmeğini sadece kahvaltıda yiyip ,onun vereceği ekstra kaloriden de kurtulmuş olursun,
İstersen sana örnek liste gönderirim.Var da ben niye yapmıyorum.İşte en güzel soru bu:eek:delikafaduldenÇünkü ismi diyet listesi olan herşeye bir garip bakar oldum.Diyet için yenmesi gerekiyor fikri aklıma geldikçe yiyemez ve yapamaz oldum.Diyet biskuvileri varya hani sunta gibi olanlar.Dolabımda herhalde 6 aylık iki paket var.Elimi uzatamıyorum.Kapuskayı yiyemiyorum,Lapayı yaptım 1 öğün yiyebildim.Geri kalanını çorba, sütlaç yaptım.Yani bir garip psikolojiye girdim.Ama olsun genede ucundan başından yaptığım kadarıyla yapıyorum.

oburun dediğine katılıyorum bezelye ve havuç glisemik indeksi yüksek gıdalardır glisemik indeks bir gıdanın şekeri yükseltme yeteneğidir glisemik indeksi yüksek gıdalar şekeri çok hızlı yükseltip çok hızlı düşürür buda şekerde dalgalanmaya dolayısıyla çok acıkmaya neden olur bunlara dikkat etmenizi öneririm

bugün nöbetten çıktım dün o yüzden paylaşımda bulunamadım
dün sabah 2 dilim ekmek domates peynir ve haşlanmış yumurta
öğlen küçük bir dilim sütlü tatlı
akşam kuru fasulye 1 dilim ekmek bulgur pilavı
saat 10 gibi diğer hemşire arkadaş iştahla haşlanmış yumurta yiyordu bende yedim hemde 2 tane hayatımda hiç yapmadığım birşeyi yaptım ve 2 yumurta yedim sabahta yemiştim etti 3 falaket kötü oldum sonradan çok üzüldüm niye yedim diye....evdeyken saat 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum ama nöbete gidince çok çalışıyorum yoruluyorum herhalde enerji açığı çıkıyor ve acıkıyorum geç saate kadar çalışınca içim eziliyor çok kötü oluyorum....
bu sabah 1 dilim ekmek domates ve peynir yedim halen yumurtanın verdiği tokluk hissi var sanırım 3 ay yumurta yiyemeyeceğim....bugün fitness yapmaya gideceğim ancak öyle toparlarım ve bugün başka bir şey yemeyeceğim
fiyucem bu arada özledik seni....en yakın zamanda görmek istiyoruz bencede yaza incecik olmalısın ha gayret arkadaşım....

günaydın kızlar
bugün okadar çok işim varki yarın büyük bi kafile ev görmeye gelio :))benim bugünden hazırlık yapmam lazımdelikafadulden sarma sarıcam kurubiber dolması yapıcam çoook işim var çoookk-tatlicadiarzu-

sabah yarım ltrelik sirkelisuyumu içtim :kahve:pc nin başından kalkıncada domates ve çökelekten oluşan kahvaltıı yapıcamcokacimcoook hadi öpüyorum sizi:1hug:

sanada kolay gelsin şebnem
en kötü şey diyetteyken misafir ağırlamak....bir sürü şey yapılıyor geriyede kalıyor mutfağa girip çıktıkça nefsinle boğuşuyor insan olmayınca canı istemiyor insanın hiç yoktan....

günaydın kızlar

şebnemcik kolay gelsin ablacım yaza kadar böyle olacak senin allah yardımcın olsun :Saruboceq:yardıma iht.olursa seve seve gelirimcanım.
kahvaltımda çökelek 2,3 çatal kıymalı yumurta 1 tanede tatlı bisküvi yedim.öğlen komşuma gitcem abartmadan yicem akşam birazcık fındık ve meyve yemeyi planlıyorm
:lepi:hepinizi öpüyorm:))

günaydın kızlar sabah klasik kahvaltımı ettim şimdi ara öğünümü yicem yeşilçayımı içicem öğleden sonra spora gidicem benden böle iştahım artsada sıkıcam dişimi yapıcak başka 1 şey yok herkese ii günlera.s.

merhaba güzeller bugün yine geç kalktım :KK43:((. Şimdilik bişi yemedim. Dün benim serbest günüm oldu valla. Akşama kadar 2 diyet bisküvi, bir çorba, 2 galete ile günü geçirdim ama akşam pizza vardı. Ben de yiyince otomatik olarak serbest gün oldu. Bu hafta daha başka kaçırmak, göçürmek yok. Hava güzel bugün sanırım yürüyüşe çıkabilirim.
Yarın Cuma, bir bildirim günü daha geldi :). haftaları resmen böyle takip ediyorum. Yoksa günlerin farkında bile olmuyorum

çok yoruldum işim daha yeni bitti pek bişey yemedim 1 tane elma yedim saat 4 gibi ama oglumun köftesindn bitane yedim şimdide 2 tane kivi yiyorum akşam yemiycem o yedigim köfte akşam yemegim olsun dengelemek:lepi: lazım dimi

Bugün sabahtan giremedim.Çok yoğundum halende işim bitmedi.çocukları yıkayacağım.Banyoya daha yeni geldiler.30 dak.dır hadi diye bağırmaktan boğazım acıdı.Şunları yatırayım.Devam edeceğim.

pazartesiden beri çok dikkatli yiyorum.aburcuburu kestim. zayıflamış olmam lazım derken regl oldum oyüzden kilomun fazla çıkacağını düşündüm ama geçen haftayla aynı çıktı. kusurabakmayın kızlar ama elimde olan bişey değil. yarın yazamıcam şimdiden söyleyeyim. 57 kg mım.

X