Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayy yorgunum dedim yapamam dedim ama kalkiyimda leslie yapayım rakiplerim duymasin
madamhd
Z zeyas
suukaa

Hiç duymadık
Ben bugün yapmadım bütün gün dışardaydım menüm de dengesiz oldu. Birde bel ve bacak ağrısı tuttu sol tarafım feci. İnşallah geçer kısa zamanda yarın nasipse oruç tutmayı düşünüyorum ancak akşama tartılırım.

T turkmenkizi86 canım 80 e devam edeceksen bence hiç gerek yok düzeltmeye. Ama bu şekilde daha çok motive olacağım dersen düzeltelim. Ben aslında sorarken 70 falan yaparsın diye sormuştum
Aslinda hedefim 65 de ama simdi ufak ufak once 90 sonra 80... ne uzun yolum var. Öyle kalsın en iyisi

Aslinda hedefim 65 de ama simdi ufak ufak once 90 sonra 80... ne uzun yolum var. Öyle kalsın en iyisi
Uzun olabilir ama güzel bir yol. Kendini tanıyacağın nefsine sahip olacağın bir yol. Be sonu mükemmel. Bol bol olmak istediğin halini düşün canım

Kizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??

Canım benim iki cocugumda ekim sonu kasım başı doğdu. Bak simdi toparladım evde diyet yapıyorum. Biraz büyüyünce havalarda ısınınca bebek arabasına koyup yurumeyi düşünüyorum. Kışın zaten cikamiyoruz dışarı. En iyisi bebek kucukken kışı evde geçirmek. Hem ilk üç ay diyet yapilabiliyor eğer zor gecmiyorsa hamileliğin. Sonraki 3 ayda kilonu koruyarak geçirirsin.
Birde nasip bu isler. Ben ikinci donemi evde geçireyim diye haziranda hamile kalmıştım düşükle sonuclandi. Biz ne kadar plan yapsakda Allah neyi hayırlı gördüyse öyle oluyor.

Boyuna göre şuan abartılı bir kilon yok canım korunmayı birak sedece yediklerine dikkat et bu devirde doğal yoldan hamile kalmak zorlasti bak diger topiklere neler var
Inş hazir olduğun zaman hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…