- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Evet canım sabah tarti var
Harikasın canım
Bende şuan eşim kestane yiyo bi tabak uzatti ye diye yemedim kalorisi çok yüksek hemde bu saatte
Aslinda hedefim 65 de ama simdi ufak ufak once 90 sonra 80... ne uzun yolum var.T turkmenkizi86 canım 80 e devam edeceksen bence hiç gerek yok düzeltmeye. Ama bu şekilde daha çok motive olacağım dersen düzeltelim. Ben aslında sorarken 70 falan yaparsın diye sormuştum
Uzun olabilir ama güzel bir yol. Kendini tanıyacağın nefsine sahip olacağın bir yol. Be sonu mükemmel. Bol bol olmak istediğin halini düşün canımAslinda hedefim 65 de ama simdi ufak ufak once 90 sonra 80... ne uzun yolum var.Öyle kalsın en iyisi
Uzun olabilir ama güzel bir yol. Kendini tanıyacağın nefsine sahip olacağın bir yol. Be sonu mükemmel. Bol bol olmak istediğin halini düşün canım
Kizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??
Boyuna göre şuan abartılı bir kilon yok canım korunmayı birak sedece yediklerine dikkat et bu devirde doğal yoldan hamile kalmak zorlasti bak diger topiklere neler varKizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??
Günaydın kızlar
Tartilmak için bekliyorum geceden su içmeyi kestim yanıyorum susuzluktan stres olup wc çıkamıyorum10dk daha bekleyip sonra tartilcam