Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??

Hamileyken aldığın kilolar üstünde kalmıyor zaten canım merak etme. Ben 16 kilo almıştım 40ım çıktığında 3-4 kilosu kalmıştı sadece. Çok fazla stres yapıyorsun çok ince detayları düşünüyorsun ama hayat her zaman bizim düşündüğümüz gibi olmuyor biraz akışına bırak bence:KK66:

20200210_100350.jpg
Bugün tekrar if diyetine başladım kızlar saat 10da kahvaltımı yaptım.ikinci öğünüm 16 da olcak sonrada sabah 10a kadar oruç. Ramazana kadar 75 görmek ilk hedefim🤗

661. ETAP HEDEFLERİ

Elifcig93 Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta :halay:

@suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim :KK9: bu haftaki hedefin 80,4 :halay:

@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım. :halay:

zeyneppk zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9 :halay:

E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5 :halay:

Su perisi86 Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz :halay:

T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5 :halay:

Z zeyas
@Fatma Aliye
madamhd madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım

@asya01
@Mavi95
G gunesli gunler sizler de bildirim yapmadınız galiba

Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar :KK36:
Günaydın,
Mümkün olduğunca aktif kalmaya çalışıyorum. Ama yeterli olmuyor galiba. Elimden geldiğince daha aktif olmaya çalışırım.

Arkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım

Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi

Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım

Tencereye suyu ko Y kaynat iç

Şahane bi sey
Bunu ben de deneyebilirim galiba.
Yeni bi şey denemeliyim. Yoksa bu 59 lar kabusum olacak.

X