- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
Kizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??
İlk tarti bildirimi benden gelsin
71.2
Fark:-500
Bayadır uyanığım ama wc olmadı tartılamadim. Dün tartılmıştım
Cuma 104.2
Güncel 103.7
Fark 0.5
Günaydın kizlar 81.7 güncel 80.53gundurde regliyim
Aynen kalsın canımAslinda hedefim 65 de ama simdi ufak ufak once 90 sonra 80... ne uzun yolum var.Öyle kalsın en iyisi
Günaydın,661. ETAP HEDEFLERİ
Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta
@suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederimbu haftaki hedefin 80,4
@gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım.
zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9
E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5
Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz
T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5
Z zeyas
@Fatma Aliye
madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım
@asya01
@Mavi95
G gunesli gunler sizler de bildirim yapmadınız galiba
Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar
Ben de denedim ama yapamadım. Umarım sen başarılı olursun cnmEki Görüntüle 2587861
Bugün tekrar if diyetine başladım kızlar saat 10da kahvaltımı yaptım.ikinci öğünüm 16 da olcak sonrada sabah 10a kadar oruç. Ramazana kadar 75 görmek ilk hedefim
Bunu ben de deneyebilirim galiba.Arkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım
Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi
Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım
Tencereye suyu ko Y kaynat iç
Şahane bi sey
Ben yapıyorum cnm seviyorum uzun süre ac kalmayı izinden öncede bunu uyguluyordum zaten tekrar başlıyorum bu sefer hiç bozmayacağım inş.Ben de denedim ama yapamadım. Umarım sen başarılı olursun cnm
Ben de artı geldim. Ne oluyosa hafta sonu oluyo bana da .Gunaydin. Malesef +500 ciktim
İf diyeti ile guzel veriliyor canim afiyet olsunEki Görüntüle 2587861
Bugün tekrar if diyetine başladım kızlar saat 10da kahvaltımı yaptım.ikinci öğünüm 16 da olcak sonrada sabah 10a kadar oruç. Ramazana kadar 75 görmek ilk hedefim