- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
3lahmacunmuMerhabalar kızlardün dışardaydım menümü paylaşamadım. Sabah klasik kahvaltı akşam 3 lahmacun 2 bardak ayran. Spor yoktu dün. Spor yapınca da kas şişiyor aboooww 79 u göremedim. 2 gün dinlenip yarın yapacam inşallah.
Çok değil ki canim. İncecik hamuru vardı. Kahvaltı tabakları büyüklüğünde hani şu küçük olanlardan.3lahmacunmu
Ne bilim 3deyince cok geldi bana bende 2yi zorlayamiyorumÇok değil ki canim. İncecik hamuru vardı. Kahvaltı tabakları büyüklüğünde hani şu küçük olanlardan.
Aslında büyüklüğü değişiyor yöreden yöreye. Ara yapmamıştım. 2 ana öğün oldu. Bugun telafi yaparım inşallah. Sebze günümNe bilim 3deyince cok geldi bana bende 2yi zorlayamiyorum
kesinlikle. Bizim grubumuzun en büyük eksiğiydi bence. Bakalım ne çıkacak yarın?Bu pazartesi tartısı iyi oldu bence. Cumaya çok var deyip insani kaçamak yapmaktan engeller.
Yeme canım yeme. Zayıflayınca yapıp yersin.suukaa
benim haberim yoktu.. kontrol tartısından
çocuklar kurabiye istedi ben de Starbucks kurabiye yaptım Bir tane yiyecektim: (
evet onun için tartı koyduk. İnş güzel olacakDiyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..
Hafta sonu hamur işi oluyor:)
EvetttAnammmyarinmi
Bende 79u göremedim daha. 5 gün oldu takıldım kaldımMerhabalar kızlardün dışardaydım menümü paylaşamadım. Sabah klasik kahvaltı akşam 3 lahmacun 2 bardak ayran. Spor yoktu dün. Spor yapınca da kas şişiyor aboooww 79 u göremedim. 2 gün dinlenip yarın yapacam inşallah.
Benim esimde sen hep diyet yap diyor. Genelde pazarları temizlik yapıp makarnayla geçerdi. Hoş bu kez temizlik yaptırmadım. Hafta içi yaparım.Diyette hafta sonu daha zor geçiyor, okulda yemek yiyecek vaktim olmuyor..
Hafta sonu hamur işi oluyor:)
Bugunde yapmadm spor. Bakim yarin kırılacak mı dirençkesinlikle. Bizim grubumuzun en büyük eksiğiydi bence. Bakalım ne çıkacak yarın?
Yeme canım yeme. Zayıflayınca yapıp yersin.
evet onun için tartı koyduk. İnş güzel olacak
Evettt
Bende 79u göremedim daha. 5 gün oldu takıldım kaldım
İnşallah kırılırx ay bi 7leri görseydimBugunde yapmadm spor. Bakim yarin kırılacak mı direnç
MaşallahGunaydin herkese. Kahvaltimi henuz yapmadim ama 93 dk yuruyusumu tamamladim
70 kiloyken göğsüm basenim 100 dü , belimde 70Göğüs :105
Bel :84
Göbek:100
Simit:107
Basen: 115
Su perisi86
Bu da benim ölçülerim .
cuma günü yapamamıştım
Evett heyecan doruktaYarın kontrol tartısı var Kızlar. Kaçamak yapmayın
3lahmacunu görünce gözüm böyle oldyMerhabalar kızlardün dışardaydım menümü paylaşamadım. Sabah klasik kahvaltı akşam 3 lahmacun 2 bardak ayran. Spor yoktu dün. Spor yapınca da kas şişiyor aboooww 79 u göremedim. 2 gün dinlenip yarın yapacam inşallah.
Olsun benden iyisinGöğüs :105
Bel :84
Göbek:100
Simit:107
Basen: 115
Su perisi86
Bu da benim ölçülerim .
cuma günü yapamamıştım
A.s iyi yapmışsın canım bende lahana almıştım onu sardım bol acılı bulgurla sardim yarın akşam pisircem ondan önce bi saat yürüyüş yaptim aksamda leslie yaparimSelam kızlar. Uzun zamandır eşimin el atması gereken işler vardı. Onları yaptırdım çok şükür aklımdan çıktı bi rahatladım valla
Off benim de var lahana yarın bakayım çürümediyse kaynatım içeyim bari sarmam mümkün değil zatenA.s iyi yapmışsın canım bende lahana almıştım onu sardım bol acılı bulgurla sardim yarın akşam pisircem ondan önce bi saat yürüyüş yaptim aksamda leslie yaparim
Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzelKızlar çok kötü haldeyim. Oğlumun bu egzama diyeti beni çok sarstı. Ne yiceğimi bilemiyorum. Sabah kahvaltıda bugün öyle oturdum. Kahvaltıyı güzel yapamayınca akşama abanıyorum. Tabi öyle olunca kilo da veremiyorum. Tekrar kilo alacağım diye korkuyorum