Canım gıdadan olduğuna emin misin? Deterjanları, şampuanı, kıyafetleri hatta bezi falan bi değiştirmeyi dene istersen. Kıyafetlerini yüksek ısıda yıka iki durulama yaptır. Neyin tetiklediğini bulmak lazımKızlar çok kötü haldeyim. Oğlumun bu egzama diyeti beni çok sarstı. Ne yiceğimi bilemiyorum. Sabah kahvaltıda bugün öyle oturdum. Kahvaltıyı güzel yapamayınca akşama abanıyorum. Tabi öyle olunca kilo da veremiyorum. Tekrar kilo alacağım diye korkuyorum
Hatirlattiginiz iyi oldu. Benim de dolapta lahana var. Haftaici ondan da yapmali.Off benim de var lahana yarın bakayım çürümediyse kaynatım içeyim bari sarmam mümkün değil zaten
Yazin kurban etlerini dograrken ellerim yara olmustu. Kurban oldugu icin surekli bulasik yikama durumundaydim. Sonra ellerimde egzama oldu. Doktor yaralardan deterjan girisi olmus dedi. Verdigi kremi kullandim. 3-4 gunde kurudu. Yaklasik bir hafta kimyasal olan her seyden uzak durdum. Dusta da ellerime poset giyip korudum. Bir daha da olusmadi. Sizinki kronik mi? Surekli tekararliyor mu?Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
evet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.Canım gıdadan olduğuna emin misin? Deterjanları, şampuanı, kıyafetleri hatta bezi falan bi değiştirmeyi dene istersen. Kıyafetlerini yüksek ısıda yıka iki durulama yaptır. Neyin tetiklediğini bulmak lazım
bende değil canım oğlum egzama oldu. Tetikleyiciyi bulmaya çalışıyoruzYazin kurban etlerini dograrken ellerim yara olmustu. Kurban oldugu icin surekli bulasik yikama durumundaydim. Sonra ellerimde egzama oldu. Doktor yaralardan deterjan girisi olmus dedi. Verdigi kremi kullandim. 3-4 gunde kurudu. Yaklasik bir hafta kimyasal olan her seyden uzak durdum. Dusta da ellerime poset giyip korudum. Bir daha da olusmadi. Sizinki kronik mi? Surekli tekararliyor mu?
Canım oğlumda egzama çıktı. Süt ve süt ürünleri, yumurta, kuruyemiş, çikolatayı yasakladı doktor. Yicek bişey kalmadı@suuka yanlis yere yazdim
Anladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuzevet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.
bende değil canım oğlum egzama oldu. Tetikleyiciyi bulmaya çalışıyoruz
Su an 90 olsa sonra 80 e ceksek olur mu?T turkmenkizi86 canım önceki hedefin 80 olarak yazılmış. Hala geçerli mi güncellemek ister misin?
Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.evet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.
bende değil canım oğlum egzama oldu. Tetikleyiciyi bulmaya çalışıyoruz
inşallahAnladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuz
amin saol canım.Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.
Evet canım başarabiliriz merak etmeBugün dolaptan lahana sarması çıkardım. Allahım bayılırım ama 10 tane yedim. Eşim ve oğlum akşam yemek istemediler. Onlara kek yaptım. Kendimede yulaf lapası yaptim. Kekin tadina bakmadim. Bu kez gerçekten zayif olmayı istiyorum.
Bence dr ama korece zor olabilir ispanyolca kolay sayilir cnm ama cok guzel.ys dil.ogrrnmek istediktrn sonra ogrenilirVayy Ispanyolca femek. Ben de Korece ofrensem diyorum. Youtube'da bir suru video var. Yavas yavas baslamak laxim
Kizlar 9000 adim ve 500 ip stlama
Bugun sporumu hava cok soguk da olsa acik havada yaptim 35 dk tempolu yuruyus kosu karışık ustune ip atladim 500 tane
Evet canım sabah tarti varMerhaba kizlar nasilsiniz
Kusura bakmayın giremedim malum haftasonu bide tasinma telasim var esya bakma falan yogun gecti ama diyetimide bozmadim yarin tartiliyoruz degilmi gecmiside okuysmadim umarim herkes iyidir
Harikasın canımBugün dolaptan lahana sarması çıkardım. Allahım bayılırım ama 10 tane yedim. Eşim ve oğlum akşam yemek istemediler. Onlara kek yaptım. Kendimede yulaf lapası yaptim. Kekin tadina bakmadim. Bu kez gerçekten zayif olmayı istiyorum.
Afiyet olsun canım9şubat pazar(dunde 8 yerine 9yazmisim)
Sabah 11.00..2dilim ekmek t.b,1yumurta,7zeytin,1dilimpeynir,1yemek k.tahin pekmez
Öğle 14.30..1kase yoğurt,1sütlü kahve,yarim elma,birkaç tane badem
Aksam 18.30..1kase m.çorbası,1kepçe sucuklu patates yemegi
3litre su,1turk kahvesi
45dakika leslie#135puan
Kizz naptın resmen aç gezmişsin9 Şubat
9.30
1 zeytin
1 dilim Hindistan cevizi
1 chery domates
11.00
1 sade soda
15.00
3 dilim Hindistan cevizi
1 kase mercimek çorbası
18.00
Yarım kase mercimek çorbası
200 gr fırında sardalya
Salata
2 lt su
Afiyet olsun sporda olsaydı harika olurdu8 subat cumartesi
Sabah 10.00
Menemen
2 dilim tb ekmegi
Beyaz peynir tel peynir
Aksam 19.00
4 yk bulgur pilavi
Turp
2 yk etli taze fasulye
9 subat pazar
Sabah 10.00
Menemen
1 dilim Beyaz peynir
Kasar
3 dilim tb ekmegi
Aksam 17.30
5 izgara kofte
Salata
2 sb ayran
Su 2 lt spor yok
Afiyet olsun gelsin bol bol eksilerSabah 10.00
2 tane haşlamış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 13.00
1 küçük muz
Ögle 15.15
1 kepce tavuk suyuna çorba
1 dilim ekmek
10 tane lahana sarması
Salata
Ayran
Ara
Yok
Akşam 19.30
Yulaf lapası
3 litre su
2 mil leslie
Gayet hafif bir menü yarın güzel bir eksiyle gelirsin burayaKahvaltı 10:00 2 çatal peynir 2 lokma ekmek
öğle 14:00 1 lahmacun 1 bardak ayran
akşam 18:00 yarım fırında alabalık Maden suyu
20:30 Türk kahvesi
1,5 lt su