Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım gıdadan olduğuna emin misin? Deterjanları, şampuanı, kıyafetleri hatta bezi falan bi değiştirmeyi dene istersen. Kıyafetlerini yüksek ısıda yıka iki durulama yaptır. Neyin tetiklediğini bulmak lazım

Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
Yazin kurban etlerini dograrken ellerim yara olmustu. Kurban oldugu icin surekli bulasik yikama durumundaydim. Sonra ellerimde egzama oldu. Doktor yaralardan deterjan girisi olmus dedi. Verdigi kremi kullandim. 3-4 gunde kurudu. Yaklasik bir hafta kimyasal olan her seyden uzak durdum. Dusta da ellerime poset giyip korudum. Bir daha da olusmadi. Sizinki kronik mi? Surekli tekararliyor mu?

Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
evet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.
bende değil canım oğlum egzama oldu. Tetikleyiciyi bulmaya çalışıyoruz

Anladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuz

Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.

Bugün dolaptan lahana sarması çıkardım. Allahım bayılırım ama 10 tane yedim. Eşim ve oğlum akşam yemek istemediler. Onlara kek yaptım. Kendimede yulaf lapası yaptim. Kekin tadina bakmadim. Bu kez gerçekten zayif olmayı istiyorum.

Anladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuz
inşallah
Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.
amin saol canım.
Evet canım başarabiliriz merak etme

Merhaba kizlar nasilsiniz
Kusura bakmayın giremedim malum haftasonu bide tasinma telasim var esya bakma falan yogun gecti ama diyetimide bozmadim yarin tartiliyoruz degilmi gecmiside okuysmadim umarim herkes iyidir
Evet canım sabah tarti var
Harikasın canım
Bende şuan eşim kestane yiyo bi tabak uzatti ye diye yemedim kalorisi çok yüksek hemde bu saatte

Afiyet olsun canım
9 Şubat
9.30
1 zeytin
1 dilim Hindistan cevizi
1 chery domates

11.00
1 sade soda

15.00
3 dilim Hindistan cevizi
1 kase mercimek çorbası

18.00
Yarım kase mercimek çorbası
200 gr fırında sardalya
Salata

2 lt su
Kizz naptın resmen aç gezmişsin inş bebeğinin neye alerjisi oldugu anlasilir en kısa zamanda bu arada domates te sıkıntı olur
Afiyet olsun sporda olsaydı harika olurdu
Afiyet olsun gelsin bol bol eksiler
Kahvaltı 10:00 2 çatal peynir 2 lokma ekmek

öğle 14:00 1 lahmacun 1 bardak ayran

akşam 18:00 yarım fırında alabalık Maden suyu

20:30 Türk kahvesi

1,5 lt su
Gayet hafif bir menü yarın güzel bir eksiyle gelirsin buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…