- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
İyi gezmeler canimKızlar öğleden sonra halamın yanina gidecegiz kardesimle memleketten geldi eve gelince yazarim buraya simdi kızımı almaya gidiyorum
Benimkilerin biri Ağustos biri Eylül. Bence çok rahat. Yaza kadar büyüyorlar gezip tozuyorsun. Hem sen bilinçlisin. 12 kilo almazsın. Sağlıklı beslenirsen 8-9 alır doğumda verirsin. Benim her doğumumda 7 kilo gitti.Kizlar hamileligi ertelesemmi ?? Bu adette korunmayi bırakicaktim . Ama kilo durumlarım psikolojimi bozuyo . Simdi 73 filanim en az 12 kilo alsam 85 olurum ee martta yada nisanda hamile kalsam coxuk aralik ocak da dogacsk .ee o sisko halimle ve minik bbkle salonada gidemem nasil gidecek o kilolar ? O kdr emek verdim zayif bi yaz geçirememek de kotu sis karın filan . Diyorumki haziranda korunmayı bırakayım bebek mart nisan gibi dogsa en azından bahar oluyor daha rahat gibi ??
Sizce ?? Hangi ay daha rahat olur dogum aralik ocak subat mi mart nisan mayis mi ??
Evet canım. Seninde kafanda direnç oluşmuş galiba. Aşabiliriz diye düşünelim.Bunu ben de deneyebilirim galiba.
Yeni bi şey denemeliyim. Yoksa bu 59 lar kabusum olacak.
Suukaa sen yaparsın canım sen bu takımın azimli prensesisin, kafana öyle şeyler koymaYine kendi kafamda 80ler direnci oluşturdum. Ay ben niye böyleyim ya.
Çok saol desteğin için canım. Ya benim hep oluyor bu durum. 85leri de zor geçmiştim. Şimdi 7leri göremiyorum. 5 gündür 80.4 tüm. Bugün 80.8 çıktımSuukaa sen yaparsın canım sen bu takımın azimli prensesisin, kafana öyle şeyler koyma
Senin psikolojik ama biraz kendine de zaman tanı çünkü düzenin değişti ve oturtman lazım.Çok saol desteğin için canım. Ya benim hep oluyor bu durum. 85leri de zor geçmiştim. Şimdi 7leri göremiyorum. 5 gündür 80.4 tüm. Bugün 80.8 çıktım
Havalar soğuduktan sonra pek spor da yapamaz oldum. Belki onun da etkisi vardır.Evde yaptıklarım da yeterli olmuyor bence.Evet canım. Seninde kafanda direnç oluşmuş galiba. Aşabiliriz diye düşünelim.
Ben de her yıl aynı sorunu yasıyordum. Soğukta yürüyemiyorum, hem burnum tıkanıyor hem de ağızdn nefes almak zorunda olduğum için boğazlarım etkileniyor ve hasta oluyorum. EVe yürüyüş bandı aldım rahata erdim.Havalar soğuduktan sonra pek spor da yapamaz oldum. Belki onun da etkisi vardır.Evde yaptıklarım da yeterli olmuyor bence.
Kızlar nasıl becerdiysem numaralar yedeklenmeden format atmışım. Of ya sinirim bozuldu
Bence direncini kır olur yaparsin bende senin gibi düşünüyordum simdi eksileri gördükçe motive olup daha sıkı sarılıyorum bende emziriyorum sutum eksilmesin diye bikac biseyler ekliyorum tahindi pekmezdi bal gibi seyler saglikli yağları soktum hayatima ceviz badem findik gibi yapilmicak yada asilmicak birşey yok canim yaparizYine kendi kafamda 80ler direnci oluşturdum. Ay ben niye böyleyim ya.
bence iyi yapmışsın canım. Hergün yemek düşünmekten iyidirBen de bugün iş yerinde öğle yemeklerine yazıldım artık böyle devam edeceğimSabah kahvaltısı için kendimi zorlamayacağım yaa olmuyor ne yapayım. Pilav/makarna hariç ne varsa yerim.
evet hala kabullenemedim. Onun sıkıntısındayım. Bide süt sağmaya çalışıyorum çıkmıyor. Ona moralim bozukSenin psikolojik ama biraz kendine de zaman tanı çünkü düzenin değişti ve oturtman lazım.
evet sporun etkisi çok fazla. Ondan olabilirHavalar soğuduktan sonra pek spor da yapamaz oldum. Belki onun da etkisi vardır.Evde yaptıklarım da yeterli olmuyor bence.
Bende almıştım. Hiç kullanamadım verdimBen de her yıl aynı sorunu yasıyordum. Soğukta yürüyemiyorum, hem burnum tıkanıyor hem de ağızdn nefes almak zorunda olduğum için boğazlarım etkileniyor ve hasta oluyorum. EVe yürüyüş bandı aldım rahata erdim.
Zaten öyle besleniyordum. Oğlumdaki egzama için yediğim birçok şeyi kesti doktor. Şu an kendimi tatmin edemiyorumBence direncini kır olur yaparsin bende senin gibi düşünüyordum simdi eksileri gördükçe motive olup daha sıkı sarılıyorum bende emziriyorum sutum eksilmesin diye bikac biseyler ekliyorum tahindi pekmezdi bal gibi seyler saglikli yağları soktum hayatima ceviz badem findik gibi yapilmicak yada asilmicak birşey yok canim yapariz
Allahım biran önce şifa versin inşallah oğlusunabence iyi yapmışsın canım. Hergün yemek düşünmekten iyidir
evet hala kabullenemedim. Onun sıkıntısındayım. Bide süt sağmaya çalışıyorum çıkmıyor. Ona moralim bozuk
evet sporun etkisi çok fazla. Ondan olabilir
Bende almıştım. Hiç kullanamadım verdim
Zaten öyle besleniyordum. Oğlumdaki egzama için yediğim birçok şeyi kesti doktor. Şu an kendimi tatmin edemiyorum