Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar çok kötü haldeyim. Oğlumun bu egzama diyeti beni çok sarstı. Ne yiceğimi bilemiyorum. Sabah kahvaltıda bugün öyle oturdum. Kahvaltıyı güzel yapamayınca akşama abanıyorum. Tabi öyle olunca kilo da veremiyorum. Tekrar kilo alacağım diye korkuyorum 😭
Canım gıdadan olduğuna emin misin? Deterjanları, şampuanı, kıyafetleri hatta bezi falan bi değiştirmeyi dene istersen. Kıyafetlerini yüksek ısıda yıka iki durulama yaptır. Neyin tetiklediğini bulmak lazım :KK43:

Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
Yazin kurban etlerini dograrken ellerim yara olmustu. Kurban oldugu icin surekli bulasik yikama durumundaydim. Sonra ellerimde egzama oldu. Doktor yaralardan deterjan girisi olmus dedi. Verdigi kremi kullandim. 3-4 gunde kurudu. Yaklasik bir hafta kimyasal olan her seyden uzak durdum. Dusta da ellerime poset giyip korudum. Bir daha da olusmadi. Sizinki kronik mi? Surekli tekararliyor mu?

Kahvaltı nı güzelce yap canim akşam ı hafif geçirmek daha güzel
evet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.
Canım gıdadan olduğuna emin misin? Deterjanları, şampuanı, kıyafetleri hatta bezi falan bi değiştirmeyi dene istersen. Kıyafetlerini yüksek ısıda yıka iki durulama yaptır. Neyin tetiklediğini bulmak lazım :KK43:
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.
Yazin kurban etlerini dograrken ellerim yara olmustu. Kurban oldugu icin surekli bulasik yikama durumundaydim. Sonra ellerimde egzama oldu. Doktor yaralardan deterjan girisi olmus dedi. Verdigi kremi kullandim. 3-4 gunde kurudu. Yaklasik bir hafta kimyasal olan her seyden uzak durdum. Dusta da ellerime poset giyip korudum. Bir daha da olusmadi. Sizinki kronik mi? Surekli tekararliyor mu?
bende değil canım oğlum egzama oldu. Tetikleyiciyi bulmaya çalışıyoruz

evet canım öyle yapıyordum zaten. Ama yediklerim kısıtlandı. Kahvaltıda yicek bişey kalmadı.
şu an geçti canım. İyileşmesine çok az kaldı. Gıdadan çok büyük ihtimalle. Cuma’ya kadar böyle devam edeceğim sonra yavaş yavaş gıdaları eklemeye başlayacağım.
Anladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuz:KK36:

Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.

Bugün dolaptan lahana sarması çıkardım. Allahım bayılırım ama 10 tane yedim. Eşim ve oğlum akşam yemek istemediler. Onlara kek yaptım. Kendimede yulaf lapası yaptim. Kekin tadina bakmadim. Bu kez gerçekten zayif olmayı istiyorum.

Anladım canım o zaman inşallah çabuk bulursunuz:KK36:
inşallah 🙏
Alerjik bebek zor canım. Allah kolaylık versin.
amin saol canım.
Bugün dolaptan lahana sarması çıkardım. Allahım bayılırım ama 10 tane yedim. Eşim ve oğlum akşam yemek istemediler. Onlara kek yaptım. Kendimede yulaf lapası yaptim. Kekin tadina bakmadim. Bu kez gerçekten zayif olmayı istiyorum.
Evet canım başarabiliriz merak etme 😍

Merhaba kizlar nasilsiniz
Kusura bakmayın giremedim malum haftasonu bide tasinma telasim var esya bakma falan yogun gecti ama diyetimide bozmadim yarin tartiliyoruz degilmi gecmiside okuysmadim umarim herkes iyidir
Evet canım sabah tarti var🤗🤗
Harikasın canım
Bende şuan eşim kestane yiyo bi tabak uzatti ye diye yemedim kalorisi çok yüksek hemde bu saatte 😳

9şubat pazar(dunde 8 yerine 9yazmisim😁)
Sabah 11.00..2dilim ekmek t.b,1yumurta,7zeytin,1dilimpeynir,1yemek k.tahin pekmez
Öğle 14.30..1kase yoğurt,1sütlü kahve,yarim elma,birkaç tane badem
Aksam 18.30..1kase m.çorbası,1kepçe sucuklu patates yemegi
3litre su,1turk kahvesi
45dakika leslie#135puan
Afiyet olsun canım 🤗
9 Şubat
9.30
1 zeytin
1 dilim Hindistan cevizi
1 chery domates

11.00
1 sade soda

15.00
3 dilim Hindistan cevizi
1 kase mercimek çorbası

18.00
Yarım kase mercimek çorbası
200 gr fırında sardalya
Salata

2 lt su
Kizz naptın resmen aç gezmişsin 😳inş bebeğinin neye alerjisi oldugu anlasilir en kısa zamanda bu arada domates te sıkıntı olur
8 subat cumartesi
Sabah 10.00
Menemen
2 dilim tb ekmegi
Beyaz peynir tel peynir

Aksam 19.00
4 yk bulgur pilavi
Turp
2 yk etli taze fasulye

9 subat pazar
Sabah 10.00
Menemen