Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Keşke bi hayır sever listemizi paylaşsa gözlerimi açamıyorum uykum var ya :uykucu:
geç kaldım sanırım. Paylaşmışsın canım. Ellerine sağlık.
Merhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınız👍 kılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım 😂 of A Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım 🙄 neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah 😕
buradan gitmeyin Kızlar. Ne kadar çok burda aktif olursanız o kadar gaza geliyorsunuz. Ben bi ara zorunlu çıktım izne. Bide A Anka grubu kapatcam dedi. Yüreğim ağzıma geldi 🤣🤣🤣🤣
Azimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş :KK68:
olumlamaya bu ara aşırı ihtiyacım var. 😔
suukaa suukaa masallah tebrıkler canım 7 lere cook az kalmıs bu hafta gorursun ınsallah💃💃💃
saol canım inşallah. 😍😍😍

Merhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınız👍 kılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım 😂 of A Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım 🙄 neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah 😕
Hoşgeldin canım ayrilmak iyi gelmiyor omur boyu buradayız galiba 🤣
10 kiloyu iki ayda verirsin yeterki iste

geç kaldım sanırım. Paylaşmışsın canım. Ellerine sağlık.
buradan gitmeyin Kızlar. Ne kadar çok burda aktif olursanız o kadar gaza geliyorsunuz. Ben bi ara zorunlu çıktım izne. Bide A Anka grubu kapatcam dedi. Yüreğim ağzıma geldi 🤣🤣🤣🤣
olumlamaya bu ara aşırı ihtiyacım var. 😔
saol canım inşallah. 😍😍😍
Kesinlikle dene. Bende ki etkisi büyük. Kendi mi unutuyorum çünkü :olamaz:

Hoşgeldin demek için alıntılanmıştım aman allahımmmm 😱😱
Hoşgeldin canım

Ben hep yapıyordum aslında. Ama bu ara bi sıkıntı çöktü üzerime. Kurtulamıyorum
Elinden geldiğince yap. Ben aklıma geldikçe tekrarlıyorum hatta bişey daha yapıyorum yemek yerken veya elim bişeyler e gittiğinde aburcubura falan içimden söylüyorum ve faydasını görüyorum

Ayda 1,5-2 kilo veriyorum gören de haftada 2-2 veriyorum sanacak :KK70:

Kızlar bu arada yine sonlardayız. Gerçekten olmuyor artık. Burda vakit harcıyoruz. Emek veriyoruz. Bizim takımımız ilk üçten inmezdi bu sene yerlerde sürünüyoruz. Ben irademe sahip olamıyorum boğazımı tutamıyorum diyen kendisi ayrılsın. Gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam edelim. Vereceğiniz haftada 600-700 gram yani. 2-3 kilo beklemiyorum kimseden. Takımdan memnun olmayanlar beni ilgisiz bulanlar takım değiştirebilir.
Ve aktiflik önemli diyorum. Bana ne herkesin Cuma kilosundan. Ben kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Takım demek Motivasyon demek. Aktif olmazsanız gün içinde uğramazsanız takımda ne işiniz var.
Kesinlikle bunları yazarken aklımda isim yok herkese söylüyorum herkes üzerine düşeni yapsın artık lütfen. :KK43:

Kızlar bu arada yine sonlardayız. Gerçekten olmuyor artık. Burda vakit harcıyoruz. Emek veriyoruz. Bizim takımımız ilk üçten inmezdi bu sene yerlerde sürünüyoruz. Ben irademe sahip olamıyorum boğazımı tutamıyorum diyen kendisi ayrılsın. Gerçekten zayıflamak isteyenlerle devam edelim. Vereceğiniz haftada 600-700 gram yani. 2-3 kilo beklemiyorum kimseden. Takımdan memnun olmayanlar beni ilgisiz bulanlar takım değiştirebilir.
Ve aktiflik önemli diyorum. Bana ne herkesin Cuma kilosundan. Ben kimsenin kilo çetelesini tutmak için açmadım takımı. Takım demek Motivasyon demek. Aktif olmazsanız gün içinde uğramazsanız takımda ne işiniz var.
Kesinlikle bunları yazarken aklımda isim yok herkese söylüyorum herkes üzerine düşeni yapsın artık lütfen. :KK43:

Haftaya inşallah güzel sonucumuz olur kaptanım. Ben tam motiveyim diyetisyene giderken bile bu kadar motivasyonlu degildim. Insallah ben ve arkadaşlarım da güzel sonuç alır haftaya.

7şubat cuma
Sabah 10.00..2dilim ekmek,1dilim peynir,5zeytin,1bucuk yumurta çay
Öğlen 14.00..1kase keten tohumlu yogurt
15.30..1yesilcay,3ceviz,yarim elma
Aksam 18.00..1kase corba,1tabak kereviz yemegi,yogurt
3bucuk litre su,1turk kahvesi,
45dakika leslie#135 puan
Afiyet olsun canım. :KK36:
7 şubat menum
Sabah 10.40
2 dil tambugday ekmek
2 has yum Az peynir cay

Ara 14.30
2 mandalina 1 hurma sütlü kahve ile

Akşam 18 de
1 tabak kabak
1 dil tambugday ekmek 1 bardak ayran

Su 2 ye tamamlandı
Spor 45 dk yürüyüş
senin için diyet demek kabak demek dimi😅 afiyet olsun canım

Menum
Sahur
1 kase yesil mercimek çorbası
1 haslanmis yumurta
Tel peynir biraz abarttim seviyorum cunku

İftar
1 kase y.mercimek corbasi
3 yk Kiymali ispanak kavurmasi
5 yk nohutlu bulgur pilavi
Salata

Su 2 lt spor yok
Afiyet olsun canım :KK36:
Sabah 09.00
Kıyamali yumurta
Zeytin
Peynir
2 dilim ekmek

Ara 11.30
Yok

Ögle 12.30
Yogurt yulaf ezmesi kivi

Ara 16.30
Elma

Akşam 18.30
5 köfte
Salata
Ayran
1 dilim ekmek

3 litre su
Ekmekler TB dimi.
Bi de diyetisyen menüsü mü arayı neden özellikle belirttin yok diye 😅
9.00
1 elma

12.30
6 yk keşkek

13.30
Yarım kase un çorbası

18.00
1 kase un çorbası
6 yk köri soslu tavuk sote
Salata

3 lt su
6 kaşık kaşkek de ne kuzu 😳
7.30
1 haşlanmış yumurta bir dilim peynir 5 zeytin yarım domates bir salatalık

12.30
Yarım lavaş yarim porsiyon çiğköfte

17.30
Bol salata 2 köfte küçük bir kase yoğurt

Çayın yanında diyet bisküvi

Tatlı ihtiyacımı diyet bisküvi ile karşılamaya çalışıyorum.. İnşallah bu alışkanlığıma da son vereceğim pazartesi: (
Yani onların yarım paketi 1 dilim ekmeğe eş onun yerime hurmanın içine ceviz katsan, ya da kuru incir yesen ya da meyve falan daha iyi olmaz mı?
Bugün yediklerim Sabah
09:30
Yağda yumurta,peynir 7zeytin 2dilim tb ekmeği

14:30 2dilim tb ekmeğinden yagsiz tost

18:00 bi kase pirasa kavurması,bi kase mercimek çorbası

21:00 portakal
30dk tempolu yürüyüş
50 mekik
50 omuz sırt hareketi
Yağda yumurta varken 7 zeytin çok olmuş canım ikisi de yağ grubuna giriyor.

Haftaya inşallah güzel sonucumuz olur kaptanım. Ben tam motiveyim diyetisyene giderken bile bu kadar motivasyonlu degildim. Insallah ben ve arkadaşlarım da güzel sonuç alır haftaya.
İnşallah canım. :KK43: her hafta ortalamalarda sonucumuz:KK43: çok moralim bozuluyor. Yani birinci olamıyoruz tamam ama en azından 700-800 den yüksek ortalamamız olsun :KK43:

Of anka kaptan çok iyi yazmışsın

Gerçekten hep ilk 3te olurdu senin gruplar

Inşallah ben de daha aktif varım

661. ETAP HEDEFLERİ

Elifcig93 Elifcig93 aktifliğin çok az canım. Neredeyse sadece Günaydın yazıp çıkıyorsun. Bu hafta bu şekilde devam edersen izine ayıracağım mecburen. Hafta sonu da dikkatli ol lütfen. 2 kilo kaldı mezun olmana o kadar emek verdin biraz daha sabırla yaparsın eminim. Bu haftaki Hedefin 58,7. Hadi iyi asıl bu hafta :halay:

suukaa suukaa geçen hafta hedefi delip geçen sadece sendin galiba tebrik ederim :KK9: bu haftaki hedefin 80,4 :halay:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bu haftaki sabit gelmene hiç anlam veremedim. Hedefin 76,5 canım. :halay:

zeyneppk zeyneppk sen kendin dedin sağlıklsız beslendim diye. Bu hafta kesinlikle böyle bir mazeret kabul etmiyorum eksi bekliyorum senden. Hedefin aynı 70,9 :halay:

E Elif_Eylul sen regl kurbanı oldun. Hiç bozmadan aynen devam. Bu hafta yine aynı hedefin 80,5 :halay:

Su perisi86 Su perisi86 sana hedefim 76,9 hadi bakalım asılalım biraz :halay:

T turkmenkizi86 hiç kaçamaksız geçirirsen eminim fazla bile verirsin ama benim en az beklediğim 102,5 :halay:

Z zeyas
F Fatma Aliye
madamhd madamhd sizlerin kilosunu kaydetmemişim kızlar bakıp hedef koyacağım

A asya01
B Baharyagmuru35
G gunesli gunler sizler de bildirim yapmadınız galiba

Bu haftaki hedeflerimiz bu şekilde kızlar. Lütfen hedeflerimizi ciddiye alalım ulaşmaya çalışalım.
Şubat ayına geldik bahara ne kaldı şurda. Yazın montlar çıkmaya başlayınca keşke yemeseydim az spor yapsaydım istediğimi giyseydim demek istemeyiz değil mi. Elimizden geleni yapalım bu hafta artık birinciliği alalım kızlar :KK36:

Arkadaşlar hafta sonu bi de bi karışım yapacağım

Bende aşırı ise yarıyor hatta bunu içtiğim an herkes yüzüne bi şey yaptırdın parlıyor resmen derdi

Elma
Limon
1 kabuk tarcın
10 tane karabiber
3 karanfil (karanfil evde yok almadım onu koymayacağım

Tencereye suyu ko Y kaynat iç

Şahane bi sey

X