Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kiz kardeşime geldim sabah gec kahvaltı yaptık
Öğlen bikac kuruyemiş yedim birazdan kahve icecez

Günaydın
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Fark -500 gr
500 gr çok iyi canım tebrik ederim
Akşam bakalım inşallah canım
Geçen hafta 77
Güncel 77.7
Yüzde -0.90

çok üzgünüm
Sağlık olsun
Telden yazamadım; -300 de beni ekleyin, 78,6 çıktım bende. Çok uğrayamıyorum motivasyonunuzu düşürüyorum sanki, listede izne ayırın beni, yine uğrarım inşallah.
Tamam canım

Günaydın
Gecen cuma 72.2
Bugun 71.7
Fark -500 gr
süpeerr
Harikaaa
canım bence de vücudunu şaşırtman lazım. Bişeyleri değiştir hayatında. Detoks olabilir
Teşekkur ederim
Kızım gene rahatsızlandı ateşini düşünemiyorum 4gunu geçti gittim doktora antibiyotik verdi kullanmayim derken gene başvurduk antibiyotiğe
geçmiş olsun canım
suukaa
Hedef belirlemede senimi etiketliyorduk aklimda öyle kalmış
1mart hedefim 74 sizce tuttururmuyum
senin için çok rahat gerçekleşecek bir hedef canım
suukaa listede değilim ama 1 Mart hedefim 63 :)
tamam 60 yazdım.
Tamam canım. Kaçla mezun olmak istiyorsun canım?

Bende eve geldim. Öğlen tam bugday ekmeğinden hamburger yedim. O yüzden akşam salata yicem. Eşime de mantı yapacağım

Bende eve geldim. Öğlen tam bugday ekmeğinden hamburger yedim. O yüzden akşam salata yicem. Eşime de mantı yapacağım
Gel seninle bu hafta sifir şeker sifir karbonhidrat yapalim ekmeği sadece kahvaltıda tüketip bol sporla yarışalım ne dersin
Sen kesin haftaya 80lerin ucundan görürsün
Mart hedefinde sana çerez gibi olur daha önce görürsün eminim

cok giremedim bugun cunku kucagimdan inmiyo benim bebem,hep agliyo

Diyete varım da sporu yapamıyorum canım. Bide işe başladım ev iş çocuklar üçgenini düzene sokmam lazım haftaya 79ları görsem süper olur. Aslında dur hedefimi 77ye çekeyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…