Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Saf proteinle beslenince wc problemi oluyor perşembeleri hafif sebze ile beslenmek daha iyi oluyor bence.
Bencede sebze daha iyi eksi getiriyor. Hemen yarına sebze düşünmeliyim. Pırasa iyidir. Ben Pırasa yapayım 😍

Çocuğumu uyuttum açtım bilgisayarı tam 15dakka oldu oda ne bi aglıyo bi ağlıyo bebe sanki dövmüşün halbuki nasilda hızlanmıştım memeee diye bağriyo :emir_bebek:

Selam.kizlar akşam caya misafir var heyecanliyim bi arkadaş i cagirdim eşlerimiz ilk kez tanışacak 😂ins anlaşırlar akşam.guzsl muhabbetli geçer . Spora gittim geldim ev topla temizle vs . Kek yaptım çerez aldim . Çok çok az yerim.yersem de . Gobek.yaptim 73 kilolardayım 2 kilo aldım zaten erimem lazi.

Selam.kizlar akşam caya misafir var heyecanliyim bi arkadaş i cagirdim eşlerimiz ilk kez tanışacak 😂ins anlaşırlar akşam.guzsl muhabbetli geçer . Spora gittim geldim ev topla temizle vs . Kek yaptım çerez aldim . Çok çok az yerim.yersem de . Gobek.yaptim 73 kilolardayım 2 kilo aldım zaten erimem lazi.
Kolay gelsin canım. Ben böyle durumlarda anlaşıp anlaşamayacaklarını düşünmem açıkcası. O birkaç saati birlikte geçirmek zorundalar. Tanışırken biter zaten o süre. Çok daveğlenceli olur merak etme. Sen verirsin kiloları eminim ben. ☺️

Kolay gelsin canım. Ben böyle durumlarda anlaşıp anlaşamayacaklarını düşünmem açıkcası. O birkaç saati birlikte geçirmek zorundalar. Tanışırken biter zaten o süre. Çok daveğlenceli olur merak etme. Sen verirsin kiloları eminim ben. ☺
Yani ins güzel gEcer anlaminda düşündüm zaten cnm 😁zaten niye anlaşamasınlar ya anlaşırlar.
Valla ins umuyorum cnm ya vermem lazim

29 ocak 2020
Menü
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
4 yeşil.zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi.
Öğlen
1 kase çorba
2 adet et burger
Yarim dilim.cavdar
Akşam
4 yk fırında tavuk sote
1 bardak.ayran
Ara
Nescafe şekersiz
Spor
700 ip atlama 140 puan
20 dk tempolu yürüyüş 50 puan
6000 adim 90 puan
60 dakika kalça ve karin ağırlık egzersiz 120 puan
Toplam 400 puan G gunesli gunler

Yine herkes kayıp 😔
Benim eşim geç geldi sofradan yeni kalktık
Bebekle yatak odasına attım kendimi toplamadan. Uyur inşallah da ben de uyurum:uykucu:
Hiç diyete uygun geçmedi bu gün çok uykusuz olunca canım kalorili şeyler istiyor:KK43: tartıyı da kaldırdım Cumadan sonra tartılmadım sanırım hatırlamıyorum yani 🙈

Benim eşim geç geldi sofradan yeni kalktık
Bebekle yatak odasına attım kendimi toplamadan. Uyur inşallah da ben de uyurum:uykucu:
Hiç diyete uygun geçmedi bu gün çok uykusuz olunca canım kalorili şeyler istiyor:KK43: tartıyı da kaldırdım Cumadan sonra tartılmadım sanırım hatırlamıyorum yani 🙈
kolay gelsin canım. Sen hemen uyu. Bi toparlan gel. 😍
Diğer konuyu da unuttum ben diyorum ki kimse menü paylaşmıyor 🤭
Acaba neler unutuyorum daha 🤭
Kaptanınız bunadı resmen :-)
Estağfirullah canım senin yoğunluğunda olsam ben adımı unuturum 🤣🤣🤣

X