Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar Perşembe günü için menü belirlesem hep birlikte saf protein yapar mıyız? artılardan kurtulur cumaya rahatlamış oluruz biraz.
Bencede sebze daha iyi eksi getiriyor. Hemen yarına sebze düşünmeliyim. Pırasa iyidir. Ben Pırasa yapayımSaf proteinle beslenince wc problemi oluyor perşembeleri hafif sebze ile beslenmek daha iyi oluyor bence.
Resmen su gibi akıyor zamanAaaa yarın perşembe dimi?
Valla çok şaşırdım yarın hafif geçiririm. Şu 8lerden kurtulmak istiyorumResmen su gibi akıyor zaman
Kolay gelsin canım. Ben böyle durumlarda anlaşıp anlaşamayacaklarını düşünmem açıkcası. O birkaç saati birlikte geçirmek zorundalar. Tanışırken biter zaten o süre. Çok daveğlenceli olur merak etme. Sen verirsin kiloları eminim ben.Selam.kizlar akşam caya misafir var heyecanliyim bi arkadaş i cagirdim eşlerimiz ilk kez tanışacak ins anlaşırlar akşam.guzsl muhabbetli geçer . Spora gittim geldim ev topla temizle vs . Kek yaptım çerez aldim . Çok çok az yerim.yersem de . Gobek.yaptim 73 kilolardayım 2 kilo aldım zaten erimem lazi.
Yani ins güzel gEcer anlaminda düşündüm zaten cnm zaten niye anlaşamasınlar ya anlaşırlar.Kolay gelsin canım. Ben böyle durumlarda anlaşıp anlaşamayacaklarını düşünmem açıkcası. O birkaç saati birlikte geçirmek zorundalar. Tanışırken biter zaten o süre. Çok daveğlenceli olur merak etme. Sen verirsin kiloları eminim ben. ☺
Benim eşim geç geldi sofradan yeni kalktıkYine herkes kayıp
kolay gelsin canım. Sen hemen uyu. Bi toparlan gel.Benim eşim geç geldi sofradan yeni kalktık
Bebekle yatak odasına attım kendimi toplamadan. Uyur inşallah da ben de uyurum
Hiç diyete uygun geçmedi bu gün çok uykusuz olunca canım kalorili şeyler istiyor tartıyı da kaldırdım Cumadan sonra tartılmadım sanırım hatırlamıyorum yani
Estağfirullah canım senin yoğunluğunda olsam ben adımı unuturumDiğer konuyu da unuttum ben diyorum ki kimse menü paylaşmıyor
Acaba neler unutuyorum daha
Kaptanınız bunadı resmen
Benim büyük oğlum çok aşırı soru sorar bazen bunalırım oğlum derim adımı sorsan 3 harf isterim senin sorduklarına bakEstağfirullah canım senin yoğunluğunda olsam ben adımı unuturum
Adın bide 3 harfliymiş ne gülerimBenim büyük oğlum çok aşırı soru sorar bazen bunalırım oğlum derim adımı sorsan 3 harf isterim senin sorduklarına bak
Hadi hadi uyu artık sen. İyi gecelerBenim büyük oğlum çok aşırı soru sorar bazen bunalırım oğlum derim adımı sorsan 3 harf isterim senin sorduklarına bak