Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm kizlar nasilsiniz ? Bugünden itibaren takima gün icinde ugrayamasamda en azindan aksamdan aksams menü bildirmek istiyorum zira kendi basima toparlayamiyorum, sekersiz 21 günle basladim bugünden ama ilk etapda sadece seker olarak yapicam adapte oldukca katilastirmak istiyorum, Karatay yapmaya calistim.ama olmuyor malesef acliktan can cekmesinden degil her zmn düzenli yemek pisiremiyorum kendime evdekilere yaptiklarim cogu zmn uymuyor bana 🙄
Hoşgeldin canım tekrar yaparsın inşallah yine gerçekten zor sürekli yemek yapmak

Bu hafta modumu bi türlü yukseltemedim bi yakinima aile icinden hastaligiyla ılgili yeni bir tedavi denendi bi gün hastanede yatti

Sonuc pazartesi ilaçin ağır yan etkisi kusmak çok aferdersiniz kan gelene kadar 😭
Tekrar eski ilaclarina döndü her gün yanindayiz dün değişiklik olsun diye Sabahtan bize getirdim

Rabbim kimseyi sagligiyla sınamasın çok zor çok zor 😔😔

Kızlar şekersiz 8. Gün bitti. Bugün en büyük hatam patates çorbası içmek oldu. Kısıtlı patates tüketmem gerekiyor ama ben çok içtim galiba. Neyse çok şükür başka bişeye saldırmadım. Sadece çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık yedim. Eskiden olsam eşimi kesin markete göndermiştim 🤣🤣🤣
Tebrik ederim 👏

Bu hafta modumu bi türlü yukseltemedim bi yakinima aile icinden hastaligiyla ılgili yeni bir tedavi denendi bi gün hastanede yatti

Sonuc pazartesi ilaçin ağır yan etkisi kusmak çok aferdersiniz kan gelene kadar 😭
Tekrar eski ilaclarina döndü her gün yanindayiz dün değişiklik olsun diye Sabahtan bize getirdim

Rabbim kimseyi sagligiyla sınamasın çok zor çok zor 😔😔
Aynen öyle sağlıktan başka herşey yalan dünyada :KK43:
Yakınına da allah şifalar versin tüm hastalar iyi olur inşallah

Silkelenmem lazım bi dahaki haftaya kismet olursa listeye tekrar gireceğim

Canım çok sağol daha bugün ayağa kalkabildik ama benim çok mide bulantım var bişeyler yer yemez mide bulantısı başlıyor .. hala mikropları atamadım sanırım ben domuz gribi oldum çok ağır geçirdim...
Mide gribide olabilir rabbim şifa versin tekrar geçmiş olsun

Canım çok sağol daha bugün ayağa kalkabildik ama benim çok mide bulantım var bişeyler yer yemez mide bulantısı başlıyor .. hala mikropları atamadım sanırım ben domuz gribi oldum çok ağır geçirdim...
Çok geçmiş olsun benim de şu an aşırı bulantım var başım çatlıyor :KK43:

Ilk gün menüsü :)

Sabah
1 kepekli tost
1 dilim pastirmali ekmek ( cocuklar sagolsun )

Ara
Türk kahvesi
3 adet gün kurusu
2 3 ceviz

Aksam
6 7 izgara köfte ( ekmeksiz)
Salata

Su 1.5 olur
Spor yok 😭

Geç oldu misafirim vardi simdi oturuyorum daha😞
Menüm,sabah 10:00...2dilim kepek ekmeği,1yumurta,5ceri domates,1salata,7zeytin,çay
Öğle saat 14:00..mercimek çorbası bol acibiberli,kereviz yemegi bir tabak,yogurt keten tohumlu
Aksam saat18,:30..birkase mercimek çorbasi,4kofte,1kase yogurt,1tabak kecipeynirli,narlı kuzukulağı salatası
3litre su 30dakika lesie

X