Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar şekersiz 8. Gün bitti. Bugün en büyük hatam patates çorbası içmek oldu. Kısıtlı patates tüketmem gerekiyor ama ben çok içtim galiba. Neyse çok şükür başka bişeye saldırmadım. Sadece çiğ kabak çekirdeği ve çiğ fındık yedim. Eskiden olsam eşimi kesin markete göndermiştim 🤣🤣🤣

Artık uyku zamanı hadi iyi geceler

Benim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekk😊
Maşallah büyümüş onlar. Zor olmuştur 12 yıl aradan sonra 😅

Tanitmadim vallaaaha😂
Ben 36yasindayim 3cocuk annesiyim,çalisiyodum takımı benim minnak olana kadar ama olsun eve nese geldi sanırım...gecen sene kardeşim bahsetmisti sizleri oda mezun oldu bakalim inşallah banada kismet olur ben 62kiloyla hamile kaldim simdi ise 85kiloyum kendimden nefret eder oldum 38beden kiyafetlerim dolapta asili dururken ben 44beden kiyafet giyiyorum aslinda azimliyim kendimi hamilelik sureci,emzirme sureci derken yemeye verdim ama oda neeee 85yokk olmaz dedim amaaa artik sizler varsiniz motive olup vermek istiyorum😂
Olmazzzz bence de 85 neymiş yaza 60 lardasın inşallah 😍😍

günaydin
dün cezerye aldim bir ısırık aldim çok şekerliydi tükürdüm yiyemedim attim çöpe:KK70:
şekersiz diyeti yaptım anka..
karam bitter çikolata aldim.. yakında regl olucam tatlı krzine giriyorum...

X