- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.643
Tek odaysa sorun yok bizde her yer dağınıkOhh ne güzel güzel yapmışsın dagılsın yaa hergun aynı oluyor zaten bizim oturduğumuz oda oyuncaklar dan mayın tarlası gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek odaysa sorun yok bizde her yer dağınıkOhh ne güzel güzel yapmışsın dagılsın yaa hergun aynı oluyor zaten bizim oturduğumuz oda oyuncaklar dan mayın tarlası gibi
Yahu siz her şeye nasıl yetişiyorsunuz ve bu sırada kafayı yemiyorsunuz? Dün 2 çocukla yalnız kaldım ve ev çöküyordu. Eşim akşam gelince bu eve nolmuş dedi düşününTek odaysa sorun yok bizde her yer dağınık
Spordan geldim biraz çorba iciyorum şimdi gayet iyi bi şekilde devamsaol canım ama anlamadım ki şimdi de yok.
Yediklerini yazmak mantıklı. Hadi bakalım başaracağını biliyorsun.
Harikasın. Benim 7. Günüm bitti şükürSpordan geldim biraz çorba iciyorum şimdi gayet iyi bi şekilde devam
Valla bence asıl sen harikasınHarikasın. Benim 7. Günüm bitti şükür
aynen tek odaTek odaysa sorun yok bizde her yer dağınık
İkisine de uzun bir süredir girmedim. Bir bakayımValla bence asıl sen harikasın
Internette google ve instagramda sorun var bende sendede var mi
Yok canım ikisi de çalışıyor. Ama eşimin hattı Türk telekm ve ev internetsizimizde. İkisi de çalışmıyorValla bence asıl sen harikasın
Canım benim de öyleydi yeni düzeldi türk telekomda sıkıntı varmış çökmüş yine galibsValla bence asıl sen harikasın
Şehriye ve patates serbest mi canımŞekersiz 7. Günüm de tamam
Duymadım hiç canım ama herkeste farklı etkileyebilirKızlar bide bişey soracağım. Yeşil çayın adet geciktirici etkisi olabilir mi?
Onlarla ilgili bişey okumadım. Dur bi oğluşu uyuttuktan sonra kitaba tekrar bakayımŞehriye ve patates serbest mi canım
Yetiştiğimi kim söyledi ki hırsız girse benden önce biri girmiş der kaçarYahu siz her şeye nasıl yetişiyorsunuz ve bu sırada kafayı yemiyorsunuz? Dün 2 çocukla yalnız kaldım ve ev çöküyordu. Eşim akşam gelince bu eve nolmuş dedi düşünün