Ah ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığımUyuyormusunuz hala kızlaaar
Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasınaAh ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım
Aaaaa aynı benimkiBen de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasınagel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor
Bende 6 buçuktan beri uyanığımAh ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım
Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasınagel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor
Teşekkür ederim hosbulduk
Aaaaa aynı benimki
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyorBende 6 buçuktan beri uyanığımhiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim
Can canno da iyiymiş. Can evlat
Nasılsın canımTeşekkür ederim hosbulduk
Hangisi o 3 numara mıBen de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasınagel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor
AA ne güzel daha bir zayıflatmıştır o zamanEvdekilere kek, patates kızartması yaptım ben haşlanmış yumarta yedim kek kokusu eşliğinde
Aynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor
Can cann
Nasılsın canım
benimki zaruri sebeplerden. 2 tane çocuğun bana sağladığı haklar sabah max 7 ye kadar uyumam için.Bende 6 buçuktan beri uyanığımhiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim
çok haklı çocuklar. Biz kimiz ki.bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor
Can cann
Nasılsın canım
Bende bütün zayıf anımdayım. Her an bişeyler yiyebilirim. Çok canım sıkılıyor şu anEvdekilere kek, patates kızartması yaptım ben haşlanmış yumarta yedim kek kokusu eşliğinde
Aynen canım 3 numara manyak çıktıHangisi o 3 numara mı
Aboooo naptın senHello arkadaşlar
Ben geldim.ama 58.4 ile
1.57 boy ile herkes naptın sen dedi tabii
KesinAA ne güzel daha bir zayıflatmıştır o zaman
Süpersin maşallahAynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.
Hayır yaa geçen hafta yedik bütün hafta çöp oldu. Hazır eksi görmüşken neden yiyeceksin sakın haaBende bütün zayıf anımdayım. Her an bişeyler yiyebilirim. Çok canım sıkılıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?