Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltı mı yaptım. Uzun zamandır bu vakitte yapmamıştım kahvaltı şimdi bir kahve içeyim. Bugun 3 öğün yapacam. Yemeklerimi öğleden önce hazırlayıp bırakacam inşallah.

Ah ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım
Ben de hiç uyuyamadım. Elimde bi yastık bi bebe çocuk odasıyla yatak odası arasında mekik dokudum yine. Bi alışsaydı oğlan odasına gel bizimle yat diyorum benim yatağım var diye kabul etmiyor. Eee benim de yatağım var diyorum sen uyuma zaten bana bak diyor

Aaaaa aynı benimki

Ah ah nerdeeee? Gece çok sık uyandım zaten. Bide 6.30dan beri uyanığım
Bende 6 buçuktan beri uyanığım hiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim

o da iyiymiş. Can evlat

Aaaaa aynı benimki
bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel
Bende 6 buçuktan beri uyanığım hiç ortam yok benim. 9 da kalkim diye çalar saati ayarladım 6 buçukta dikildim ayaga. Sen niye o kadar erken kalktın. Ben sabahları çok uyuyorum yaa erken e cekmeye karar verdim
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor
o da iyiymiş. Can evlat
Can cann
Teşekkür ederim hosbulduk
Nasılsın canım

Hangisi o 3 numara mı

Aynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.

benimki zaruri sebeplerden. 2 tane çocuğun bana sağladığı haklar sabah max 7 ye kadar uyumam için.
çok haklı çocuklar. Biz kimiz ki. köle ya her şeyi geçtim yüksek ses fobim oluştu ya
Evdekilere kek, patates kızartması yaptım ben haşlanmış yumarta yedim kek kokusu eşliğinde
Bende bütün zayıf anımdayım. Her an bişeyler yiyebilirim. Çok canım sıkılıyor şu an

Hangisi o 3 numara mı
Aynen canım 3 numara manyak çıktı
Hello arkadaşlar

Ben geldim.ama 58.4 ile

1.57 boy ile herkes naptın sen dedi tabii
Aboooo naptın sen verirsin yaa nolcak listeye alayım ben seni Cuma toparlan
AA ne güzel daha bir zayıflatmıştır o zaman
Kesin
Aynen yaa 12 ye kadar evin temizliği bitti bir tencere kuru fasulye pilav ıspanak kavurdum. Bir tepsi börek yaptım. Erken kalkmaya alıştıracam kendimi.
Süpersin maşallah

Anka çok kötü oldu çok

Kaç kilo verirsem cumaya listeye giriyorum.
15 fun muydu deneme offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…