- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Yok canım elmayla falan geçiştirmeye çalışıyorum. Biraz leblebi birazcık da çiğ kabak çekirdeği yedimHayır yaa geçen hafta yedik bütün hafta çöp oldu. Hazır eksi görmüşken neden yiyeceksin sakın haa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım elmayla falan geçiştirmeye çalışıyorum. Biraz leblebi birazcık da çiğ kabak çekirdeği yedimHayır yaa geçen hafta yedik bütün hafta çöp oldu. Hazır eksi görmüşken neden yiyeceksin sakın haa![]()
Yok canım 4-5 yıllık arkadaşımsın sen bana 4 kere oy vermesen de ben senin gibi gıcık değilim Cuma alırım listeyeAnka çok kötü oldu çok
Kaç kilo verirsem cumaya listeye giriyorum.
15 fun muydu deneme offffffff
Takım azim ve irade kraliçesi tacını sana veriyorumYok canım elmayla falan geçiştirmeye çalışıyorum. Biraz leblebi birazcık da çiğ kabak çekirdeği yedim
Yok canım 4-5 yıllık arkadaşımsın sen bana 4 kere oy vermesen de ben senin gibi gıcık değilim Cuma alırım listeye![]()
Yok canım ya ne azmi. Artık diyeti boz yap boz yap sıkıldım. Ondan böyleyimTakım azim ve irade kraliçesi tacını sana veriyorum![]()
![]()
bana sürekli sen yeme, sen oturma, sen yatma dünyayı dar etti ya
onu dinlesem bi deri bi kemik kalcaktım ne güzel
Erken kalkmak çok güzel geç kalkınca bütün gün bitmiş gibi oluyor
Can cann
Nasılsın canım
[/QUOT
Teşekkür canim sen nasilsin![]()
Emzirirken zor oluyor canım iyisin yine verebildiğin kadar ver. Hiç dikkat etmesen belki alacaktın 100 leri geçecektin. Ben doğumdan sonra 13 kilo aldım 4 ayda mesela. Sen 10 kilo verdin 4 aydaYok canım ya ne azmi. Artık diyeti boz yap boz yap sıkıldım. Ondan böyleyim
Ben de iyiyim teşekkür ederim. Çocuklarla kopuyoruz coşuyoruzTeşekkür canim sen nasilsin![]()
Bi de benim diyetisyenim oruç değil ki bu yedin diye bozulsun. Her gün yemedikten sonra sıkıntı olmaz dengelersin derdi. Ben genelde bu gün bozuldu artık bu gün yiyim yarın diyet yaparım dediğim içinYok canım ya ne azmi. Artık diyeti boz yap boz yap sıkıldım. Ondan böyleyim
Benimde kizimla imtihanim onunla ugrasiyorum ne kurdan kalmis çekmecede nede baharatlar yerlerde hepsiBen de iyiyim teşekkür ederim. Çocuklarla kopuyoruz coşuyoruz
Nasıl geçiyor pazar günün. Pazar en çok kaçamak yapılan günlerden![]()
saol canım teşekkür ederimEmzirirken zor oluyor canım iyisin yine verebildiğin kadar ver. Hiç dikkat etmesen belki alacaktın 100 leri geçecektin. Ben doğumdan sonra 13 kilo aldım 4 ayda mesela. Sen 10 kilo verdin 4 ayda![]()
bende öyleyim işte. Bozunca aman nasıl olsa bozuldu diyip her şeyi yiyorumBi de benim diyetisyenim oruç değil ki bu yedin diye bozulsun. Her gün yemedikten sonra sıkıntı olmaz dengelersin derdi. Ben genelde bu gün bozuldu artık bu gün yiyim yarın diyet yaparım dediğim için![]()
Harikasın canım ilk günler zor geçer. Maşallah 2 gün bitmek üzere. 1 haftaya rahatlarsınBenimde kizimla imtihanim onunla ugrasiyorum ne kurdan kalmis çekmecede nede baharatlar yerlerde hepsisıyırcam sanırım. Dün basladim. Bugunde dahil kaçamak yapmadim inşallah veririm biran önce hayirlisi
![]()
Kendime çeki düzen vermezsem çok yakında 8p e geri çıkıcam yine kisir döngü ye girmek üzere iş bu son diyip yiyorum son olmuyo Surekli cnm tatlı istiyo ve her istediğimde yiyorum iyice zivanadan cıktı durum off..Al bendende o kadarbugün çöp oldu
![]()
Çok sevindim.cnmGünaydın kızlar. Sonunda eksi gördüm. Şükür.![]()
Benimde öyle geçti ablam gelecem dedi gelmedi onun için sporda yapmadım ha geldi ha gelecek diye. Yarın inşallah 1 saat yaparımCok sıkici bi pazar geciriyorum evde tek.basina oturuyorum
Yarın pztsi yaparsn cnm bnde bugün ypmadimBenimde öyle geçti ablam gelecem dedi gelmedi onun için sporda yapmadım ha geldi ha gelecek diye. Yarın inşallah 1 saat yaparım
InşallahYupppyy bugunki düğünden yırttııım kızlareşim dişim ağrıyor boşver dedi. Gecede hiç uyumamıştı diş agrısından. Bütün arkadaşlarının eşi orda olacak tı. 14 şubatta yakın bir arkadaşı nın düğünü var tamamen ona odaklıyım. Kanımın son damlasına kadar elimden gelen herseyi yapacam. Bugun öyle stresliydim ki. 73 hedefliyorum. İnşallah inşallah inşallah
![]()
Benimle şekersiz 21 gün yap canım. Acayip rahatlatıyorKendime çeki düzen vermezsem çok yakında 8p e geri çıkıcam yine kisir döngü ye girmek üzere iş bu son diyip yiyorum son olmuyo Surekli cnm tatlı istiyo ve her istediğimde yiyorum iyice zivanadan cıktı durum off..
Acil bi çözüm bulup şekeri kesmem lazım ve bunu yarın gerçekten yapicam insallah
ayyy bende tek başıma bir pazar geçirebilseydimCok sıkici bi pazar geciriyorum evde tek.basina oturuyorum