- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Estağfirullah canm benimde 4 aylık küçüğüm varMerhaba herkese,1yasinda bebegim varda onla kosusturmaktan ozur dilerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Estağfirullah canm benimde 4 aylık küçüğüm varMerhaba herkese,1yasinda bebegim varda onla kosusturmaktan ozur dilerim![]()
Bulgurdan bende korkuyorumsaatler ve kaşık , kepçe, bardak olarak miktarları da belirtirsek çok güzel olur AFiyet olsun canım
Bende kıymalı patatesle 3 kaşık bulgurdan korkuyorum![]()
Hafta sonu yemeye gayret ediyorum ,Bulgurdan bende korkuyorum![]()
Bende mümkün olduğunca yemiyorum. Direkt artı çıkıyorum.Hafta sonu yemeye gayret ediyorum ,
Cuma’ya kadar geçer diyorum ama hafta ortasına kadar artı oluyo tamamen çıkarınca da yiyecek bişi kalmıyo geçer inşallah ☺
Yarin sporumuda inşallah eklerim tek tek yazarimÖzür ne demek canım tabii ki öncelikliğimiz çocuklarımızbenim de en küçük 14 aylık peşinde koşuyoruz sürekli
İlk gün için gayet güzel. Saatleri de yazarsak daha iyi olur yorumlayabilmemiz için![]()
Teşekkür ederim iyiyim bu aralar hazır izindeyim diye sürekli misafir kabul ediyorum ben gidiyorum derken geçiyor zaman. Biraz kilo aldım ama gidecek inşallahHoşgeldin canım nasılsın![]()
Yok yaa olur mu öyle şey. Motive ediyoruz birbirimizi. Hiç sıkıntı yokbende üsteliyor gibi oldum pardon canım.
Süper gidiyorsun hadi bakalım verirsin sen
her zaman canımYok yaa olur mu öyle şey. Motive ediyoruz birbirimizi. Hiç sıkıntı yok![]()
7lerden kurtulmana az kalmış canım. Aman dikkat et. Bende 8den kurtulsam parti vericemBende regl oldum istah acilmasi oldu biraz kaciriyorum inşallah pazartesiden itibaren toparliycam cocuklarda evde inşallah sporumu yapabilirim
Evet biran once 6 lari gormek istiyorum cocuklar evde olunca insan cok disipline olamiyor etraflarinda dolanmaktan spora firsat kalmiyorher zaman canım ☺
7lerden kurtulmana az kalmış canım. Aman dikkat et. Bende 8den kurtulsam parti vericem![]()
Al bendende o kadarKızlar regle 2 gün kalmis yine ne çabuk geldi .
Bugün yediklerimi fazla kaçırdım simit supangle kebap kola kek mahvoldu vallasporada dinlenme günüydü ama bahçede ip atlıyorum suan2