Spor yarismasina katılıyorum ankaArkadaşlar sporları kontrol edecek bir gönüllü arkadaşımız var mı. Hiç spor yapmayan 0 puanda kalanlara ceza verelim
Elifcig93
kitapzede
@asliayet
suukaa
gulenyuzumsunsen
wendy
ada81
zeyneppk
İzindeki arkadaşlar
madamhd
Z zeyas
B Baharyagmuru35
Su perisi86
asya_01
Spor yarışmasına katılacak mısınız?
Hayır yazmadı canım.
çok haklısın bugün bende küçük oğlumu kanguruya alıp yürüyüşe çıktım. 7 kilo o da. Valla bittim. Şu an her yerim ağrıyor gerçekten az değil verdiğimiz kilolar. Saol canım. İşe erken döneceğim için erkenden vermem gerekiyor kiloları. Kıyafetlerime giremiyordum çünkü.8 kılo masallah hemdekucucuk bebegınle. Benım ıkızler kucukken ben gıdıp gelıp yıyodum
Dun ıkızın bırını aldım kucağıma aynanın karsısında oynuyoduk 11 kılo var bebe. 15 dakıkada bı yoruldum terledım nefes nefese kaldım.. sonra kendıme 5 ay once bu bebe kadar yuku sureklı ustunde gezdırdın aylarca... oysa kı ne cok hafıflemısımelıne 8 kılo al ınan 1 saat tasıyamazsın durdukca agırlasıyor yuk
öyle misafire maşallah denir. O neymiş yahuSelam kızlar. Sağlık ocağından geldik bir baktık kapıda arkadaşımtelefonu yanıma almamışım bi de diyor ki bu telefonlar neden cepte taşınmıyor . Lan yarım saatte gittim geldim ne ara aradın haber verecektin de açmadım üstüne kapıya geldin diyemedim ya la
evet canım. Bugünüm de güzel geçti. Yarın kaç çıkacağım bakalım. Ama şişliğim geçmedi.Bazen tartı da doğru olmayabiliyo belki yarın tartilsan ekşi 1 olacak gün günü tutmuyor ben mesela perşembe tartılmıştım bi kere 1 kg eksikti cuma tekrar tartildim aynıydı o yuzden cok ona bakma . Bak ne gzl pantolon da olmus tartiya aldanma
saol canım.Hayırlı olsun karnenizve tebrik ederim çok güzel gitmiş
Sağlık olsun haftaya çok gider
Haftaya daha çok bekliyorum
eline sağlık canım. Bu kadar sabite haftaya süper bir yüzde bizi bekliyor. Kızlar lütfen kimse kaçamak yapmasın. Sadece 7 gün. Hadi bakalım ne olacak***12. TAKIM 657. ETAP***
Elifcig93 (59,6/59,4/0,2/%0,34)
MorVampirella(66,1/64,9/1,2/1,82)
madamhd(77,6) sabit
Zeyas(81,3/80,5/0,8/%0,98)
asliayet (71,4/70,3/1,1/%1,54)
Suukaa(83,5/) sabit
gulenyuzumsunsen(77,7/) sabit
wendy (79,2/) sabit
Anka(68,8/68,5/0,3/%0,44)
ada81(65/63,9/1,1/%1,69)
zeyneppk(73,1/72,2/0,9/%1,23)
12. Takım Ortalama : 0,730
canım bende aylık 5 kilo hedefliyorum ama bu ay olmadı. Bu 80ler çok dirençli çıktı. Bide benim kaçamağım çok oldu. Doğum günü yılbaşı derken yedim. Ama şimdi artık full konsantreyimKızlar nasıl hedefler koyuyorsunuz kendinize? Şimdi ben haftalık yaptım. 5 kilo olarak koydum hedeflerimi aylık. Sabah kahvaltısında sağlam yapıp akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum benim gündüz sıkıntı yok akşamı zor geçiriyorum. Bozduğum zamanda zaten akşam saatlerinde oluyor
Sağlık olsun senden de beklentiyi yükselttim haftaya
Biri daha destek çıkarsa yapabilirim, çocuklarda fırsat kalmıyor ama biri destek çıksın bana.Arkadaşlar sporları kontrol edecek bir gönüllü arkadaşımız var mı. Hiç spor yapmayan 0 puanda kalanlara ceza verelim
Elifcig93
kitapzede
@asliayet
suukaa
gulenyuzumsunsen
wendy
ada81
zeyneppk
İzindeki arkadaşlar
madamhd
Z zeyas
B Baharyagmuru35
Su perisi86
asya_01
Ya spor yapar suyu bol içersem gelir Anka’m.Gelsin hedefler
Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım
kitapzede bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir
@asliayet 70 lere bay bay partisi yapalım en az 69,5 bekliyorum
suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin
gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme
wendy artık atağa geç 78,4 bekliyorum senden
ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta
zeyneppk beni geçeceksin diye korkuyorum sen yavaş ver sana 71,4 yazdım
Ben de en kötü 67,8 bekliyorum kendimden.
ayy artık geçsin şu hastalık. Çok geçmiş olsun canımŞimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Bu hafta hedef vermedin bak sabit kaldım. Önceki hafta 83.5 dedin tam 83.5 geldim. Yaparım evelallahGelsin hedefler
Elifcig93 canım kilon azaldı vermen yavaşladı ama sen bir hafta az verip diğer hafta atak yaptın hedefine 58,8 yazdım hadi bakalım
kitapzede bu hafta çok iyi verdin haftaya da aynı performansı göster bize 64 getir
suukaa hedef hedef başımın etini yedin al sana hedef tutturmazsan yakandayım 82,6 hedefin
gulenyuzumsunsen senin gözün yükseklerde verebildiğin kadar ver ama 76,8 den yüksek gelme
ada81 63,3 yazdım sana da hadi inşallah iyileşirsiniz de istediğin gibi geçer bu hafta
Maalesef canım aslihancngz kayıp. Ben de sonradan farkettiğim için geri dönüp kontrol edemedimSpor bu hafta sanırım puanlama olmadıAnka
Bir gün sen yap bir gün ben o zaman olur mu?Biri daha destek çıkarsa yapabilirim, çocuklarda fırsat kalmıyor ama biri destek çıksın bana.
Yap canım ya her az az da olsa bişeyler yap verelim kilolarıYa spor yapar suyu bol içersem gelir Anka’m.
Hmm bosa hesapladım Hep demekki bende Surekli olmadigimdan fark ettim gibiydi aslında da tam etmemisim nerde acabaMaalesef canım aslihancngz kayıp. Ben de sonradan farkettiğim için geri dönüp kontrol edemedim
Katilirim canimArkadaşlar sporları kontrol edecek bir gönüllü arkadaşımız var mı. Hiç spor yapmayan 0 puanda kalanlara ceza verelim
Elifcig93
kitapzede
@asliayet
suukaa
gulenyuzumsunsen
wendy
ada81
zeyneppk
İzindeki arkadaşlar
madamhd
Z zeyas
B Baharyagmuru35
Su perisi86
asya_01
Haftaya inşallah 1.lik bizdeBu arada 3. olduk canlarhepinizi tebrik ederim
Evet seni gecicemGelsin hedefler
Haftaya 1.lik tebriklerini alacaksın canım hazır olBu arada 3. olduk canlarhepinizi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?