Selam kızlar. Sağlık ocağından geldik bir baktık kapıda arkadaşımtelefonu yanıma almamışım bi de diyor ki bu telefonlar neden cepte taşınmıyor . Lan yarım saatte gittim geldim ne ara aradın haber verecektin de açmadım üstüne kapıya geldin diyemedim ya la
Bazen tartı da doğru olmayabiliyo belki yarın tartilsan ekşi 1 olacak gün günü tutmuyor ben mesela perşembe tartılmıştım bi kere 1 kg eksikti cuma tekrar tartildim aynıydı o yuzden cok ona bakma . Bak ne gzl pantolon da olmus tartiya aldanmaGünaydın Kızlar. Ben sabitim 83.5
Ya feci bir şişliğim var üzerimde anlamadım. Aslında zayıfladım ama tartıda değişiklik yok. Çünkü olmayan pantolonum bütün itibariyle oldu üzerime. İnş haftaya süper bir eksiyle gelicem
Gecmis olsun CnmGünaydın kızlar. Ben üşütmüşüm galiba çok fena hasta oldum. Sağlık ocağına gidip gelicem gelince sonuçlara bakacağım
Yokk ben annem disinda kimseyi cat kapi istemem kimse pisligimi gormemeliamaan çat kapı gelen misafir haberli gelenden iyidir
Kilon azaldı sonuçta iyi yine canımGünaydın,
Hayırlı Cumalar,
59,4 .... Daha fazla bekliyodum. Şaşırdım aslında.
59,6/59,4/0,2/0,33
Harika tebrik ederimMisafirlerim gelmeden tartildim regliyim yinede fena degil
Gecen cuma : 73.1
Bugun : 72.2
Fark : -900 gr
Yuzde % 25 gibi birsey ciktiAnka cim sende hesaplarmisin
çok güzel canım 70 lere az kaldı gerçektenSlm kızlar dün misafirlerim geldi şuan kahvaltı hazırlıyorum inş elimden geldiği kadar dikkat edicem çünkü ilk istediği rakama ulaştım kaybetmek istemiyorum.Anka cnm ben izine ayrılcaktım unutma
Geçen hafta 81.3
Bu hafta 80.5
Aradaki fark -800
En yakın zmaanda 7 ile başlayan bir rakamla aranıza döncem inş kızlar. Hepinizi öpüyorum
Tamam canım dikkatli ol yine de çok emek verdinBen sabitim bu hafta. Aslında eksiye geçerdim ama yarın regl günüm ve karnım şişAnka beni izne ayırırsın canım.
Eki Görüntüle 2577700
Hayırlı olsun karnenizGunaydınnn
oğlum ılk karnesını aldıoraya gıttım geldım. Gıtmeden tartılmstım
Gecen hafta 71.4
Bu hafta 70.3
Fark 1100 gr
Insallah haftaya 6 lı rakamları gorurum 3 sene ardından
Sağlık olsun haftaya çok giderBende sabit geldim. Ve şişim anlamadım regl olacağım sanırım. İzne neden ayrılıyosun canım. Dikkat et izindeyken kilo alma. Süper gidiyorsun
Haftaya daha çok bekliyorum
Cok güzel gitmişKızlar listemizi yapacağım şimdi benim kilom 68,5 malum 71 görmüştüm bu kadar gitmişüzüldüm boşuna gitti emeklerim
kitapzede whatsapptan yazmış bana 64,9 gelmiş
Sağlık olsun senden de beklentiyi yükselttim haftayaKızlar, bu hafta bi ara kriz bi ara moral bozukluğuyla hiç umduğumu alamadım tartıdan. Kaçamak vs yok dünde aç uyudum resmen ama 100 gr bile eksi olmamış çok üzüldümbende sabitler listesindeyim neden böyle olduk ki.
Çok geçmiş olsun canım.Anka
Geçen hafta : 65.00
Bu hafta : 63.900
Giden: 1.100
Ankacım yüzdemi hesaplayabilirmisin bu haftalık.. şuan kızımla uğraşıyorum.❤❤❤
Çok şükür canım da geçen hafta 68,8 dimCok güzel gitmişkjrtuldun 7 li rakamdan
Çıkmışsın ama geri çok iyi toparlamışsın. HarikasınÇok şükür canım da geçen hafta 68,8 dimhafta içi bi 71 e çıktım geldim geri
söz veriyorumHayırlı olsun karnenizve tebrik ederim çok güzel gitmiş
Sağlık olsun haftaya çok gider
Haftaya daha çok bekliyorum
Bennnn de 79 dan indim valla billaÇok şükür canım da geçen hafta 68,8 dimhafta içi bi 71 e çıktım geldim geri
Emeğine sağlık canım***12. TAKIM 657. ETAP***
Elifcig93 (59,6/59,4/0,2/%0,34)
MorVampirella(66,1/64,9/1,2/1,82)
madamhd(77,6) sabit
Zeyas(81,3/80,5/0,8/%0,98)
asliayet (71,4/70,3/1,1/%1,54)
Suukaa(83,5/) sabit
gulenyuzumsunsen(77,7/) sabit
wendy (79,2/) sabit
Anka(68,8/68,5/0,3/%0,44)
ada81(65/63,9/1,1/%1,69)
zeyneppk(73,1/72,2/0,9/%1,23)
12. Takım Ortalama : 0,730
Benim misafirim var canım giremiyorumNerdesiniz kızlar
Kolay gelsin canimBenim misafirim var canım giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?