• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar nasıl hedefler koyuyorsunuz kendinize? Şimdi ben haftalık yaptım. 5 kilo olarak koydum hedeflerimi aylık. Sabah kahvaltısında sağlam yapıp akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum benim gündüz sıkıntı yok akşamı zor geçiriyorum. Bozduğum zamanda zaten akşam saatlerinde oluyor

Bende evde yürüyorum
bu hafta hareketsiz gün geçirmeyeceğim Allah’dan izin olursa :KK28:
Çok iyi karar almışsın. Bende liste yaptım en az 30 dakika yapıcam inşallah. Yaa temizlipe çok düşüyorum bu defa kendime vakit kalmıyor. Abartmicam bu defa spora mecalim kalmıyor

Kızlar nasıl hedefler koyuyorsunuz kendinize? Şimdi ben haftalık yaptım. 5 kilo olarak koydum hedeflerimi aylık. Sabah kahvaltısında sağlam yapıp akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum benim gündüz sıkıntı yok akşamı zor geçiriyorum. Bozduğum zamanda zaten akşam saatlerinde oluyor
Ben bu hafta 75 görmek istiyorum ya :KK8::KK30::KK30::KK30::KK30:

Çok iyi karar almışsın. Bende liste yaptım en az 30 dakika yapıcam inşallah. Yaa temizlipe çok düşüyorum bu defa kendime vakit kalmıyor. Abartmicam bu defa spora mecalim kalmıyor
Benim bu hafta temizlikte yapmam lazım ama yine de yapacağım ya spor yapmazsam gitmiyor hastalıktan mecalim kalmıyor yapamıyordum ama yapacağım inşallah 🙂

Nerdesiniz kızlar :KK68:
Ben annemlere geldim bu hafta izinliydi...
Arada okuyup çıkıyorum

Sen kac ciktin tartida canım

Bende haftaya 75.9 belki alti olur inş
7li rakamlardan kurtulmak istiyorum öğlen tavuk yedim açım birazdan sulu köfte yoğurt salata yiyip günü kapatmayi düşünüyorum

31ocakta listeye gireceğim Anka Anka
Subatin ilk haftasimi oluyor

Şimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Yat dinlen sicak bir duş ıhlamur iç ıyi gelir inş
Geçmiş olsun 💐💐

Arada okuyup çıkıyorum

7li rakamlardan kurtulmak istiyorum öğlen tavuk yedim açım birazdan sulu köfte yoğurt salata yiyip günü kapatmayi düşünüyorum

Hayır canım ocağın son haftası oluyor. ;)

Şimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Geçmiş olsun canım ben de öksürüyorum baya yorgun hissediyorum kendimi:( grip ilacı verdi doktor aferin.

Arada okuyup çıkıyorum

Tartılmadım hala. Şu kaç gun sıkı sarılıp tartılacam inşallah

Back