• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm
8.30
Yeşil çay
9.30
Şekersiz diyete uygun bir kahvaltıydı süper doydum

15.00
yarım çay bardağı kuruyemiş

18.00
200 gr köfte
Salata
1 kase yoğurt çorbası
2 lt su

İyi aksamlar bende kilo vermek icin takıma girmek istiyorum kendime en yakin hissettiğim takim bu oldu acaba size katilabilirmiyim

Anka Anka kaptanım bu hafta cidden birinci olmalıyız artık. Bence kaçamak yapanlara spor cezası verelim bu hafta. Kızlar nasıl olur sizce? Belki frenler bu durum bizi 🥰

Anka Anka kaptanım bu hafta cidden birinci olmalıyız artık. Bence kaçamak yapanlara spor cezası verelim bu hafta. Kızlar nasıl olur sizce? Belki frenler bu durum bizi 🥰
Mesela ben şu an spor yapamıyorum. Kesin hiç bir şey yemem 🤣🤣🤣🤣

Canım Eylül annelerinde şimdi okudum. Göğsünü sıktığında süt hiç gelmiyor mu?
Geliyor ve şuan ağlıyorum umudum kalmadı desem
Çünkü bugün geri attı kendini emmeye başlamadan
İçim yanıyo
Bebeğimi hayırla sağlıkla kucağıma almak en büyük isteğimdi, şimdi de ona sütümü yettirmek, mamadan kurtarmaktı :(

İçim yanıyo
Bebeğimi hayırla sağlıkla kucağıma almak en büyük isteğimdi, şimdi de ona sütümü yettirmek, mamadan kurtarmaktı :KK43:
Bol su ic boo yesillik ye hurma incir cok ye aktarda duble boy hurma var cok guzel sut yapiyor sut arttirici cay ic diyet yapiyorsan kilonu dusunme tatlida sut yapıyor

İçim yanıyo
Bebeğimi hayırla sağlıkla kucağıma almak en büyük isteğimdi, şimdi de ona sütümü yettirmek, mamadan kurtarmaktı :KK43:
Bebeğin kaç aylıktı? Öncelikle her şey kafada bitiyor unutma. Sütüm var de hep içinden. Hem dönem dönem bebeklerde meme reddi olabilir. Bu sana bağlı değil. Kendini üzme. Onlar bizim her duygumuzu hissediyor unutma

1E823B77-4CDB-4304-9330-D76E3FC6CD74.png

150 puan

Anka Anka
wendy wendy

Bir gün sen yap bir gün ben o zaman olur mu?
Mesela Cuma-Pazartesi-çarşamba senin olsun
Cumartesi,Pazar, Salı, Perşembe benim :KK70: ya da başka nasıl yapabiliriz bilemedim 😅

Yap canım ya her az az da olsa bişeyler yap verelim kiloları :halay:
Ben evin içinde yürüyüş yapacağım hastayım zaten bu hafta çok ağır yapamam :hasta:
Anka Anka canım listeyi yapalım, sporunu ekleyen son alıntıyı düzenleyip paylaşsın ne dersin? İlla bi kişiye yük gibi olup sıkmasın? Ben mümkün olduğunca yine listeyi öne çıkarmaya çalışırım.
Bu arada 3. olduk canlar :halay: hepinizi tebrik ederim:halay:
Verdiğim hafta sonuncu sabit olunca 3. 🤦🏻‍♀️ Sevinemedim ama kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ederim.

Bence herkes güzel bi hafta sonu geçirse modumuz düşmeyecek, hafta sonu kopuyoruz hepimizde. Bi de bende kaçamakları okuyunca bi kopma oluyo bende kaçamak yapayım o zaman diyorum. Herkes kaçamak yapıp kilo veriyo ben kalıyorum sonra.

Anka Anka canım listeyi yapalım, sporunu ekleyen son alıntıyı düzenleyip paylaşsın ne dersin? İlla bi kişiye yük gibi olup sıkmasın? Ben mümkün olduğunca yine listeyi öne çıkarmaya çalışırım.

Verdiğim hafta sonuncu sabit olunca 3. 🤦🏻‍♀️ Sevinemedim ama kilo veren arkadaşları çok çok tebrik ederim.
Ya onu yapacaktık ilk aslında ama karıştı bilmiyorum öyle yapsak benim için de kolay aslında. Ertesi gün 11 e kadar eklensi sonra eklenen sayılmasın aslında.

Back