- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende evde yürüyorumNerdesiniz kızlar
Çok iyi karar almışsın. Bende liste yaptım en az 30 dakika yapıcam inşallah. Yaa temizlipe çok düşüyorum bu defa kendime vakit kalmıyor. Abartmicam bu defa spora mecalim kalmıyorBende evde yürüyorum
bu hafta hareketsiz gün geçirmeyeceğim Allah’dan izin olursa
Ben bu hafta 75 görmek istiyorum yaKızlar nasıl hedefler koyuyorsunuz kendinize? Şimdi ben haftalık yaptım. 5 kilo olarak koydum hedeflerimi aylık. Sabah kahvaltısında sağlam yapıp akşamı hafif geçirmeyi planlıyorum benim gündüz sıkıntı yok akşamı zor geçiriyorum. Bozduğum zamanda zaten akşam saatlerinde oluyor
Benim bu hafta temizlikte yapmam lazım ama yine de yapacağım ya spor yapmazsam gitmiyor hastalıktan mecalim kalmıyor yapamıyordum ama yapacağım inşallahÇok iyi karar almışsın. Bende liste yaptım en az 30 dakika yapıcam inşallah. Yaa temizlipe çok düşüyorum bu defa kendime vakit kalmıyor. Abartmicam bu defa spora mecalim kalmıyor
Ha gayret o zaman. Hareketi artıracaksın görürsün inşallahBen bu hafta 75 görmek istiyorum ya
Büyük bir hedef oldu ama bakalım çok istiyorum yaaaHa gayret o zaman. Hareketi artıracaksın görürsün inşallah
Ben annemlere geldim bu hafta izinliydi...Nerdesiniz kızlar
Yat dinlen sicak bir duş ıhlamur iç ıyi gelir inşŞimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Hayır canım ocağın son haftası oluyor.Ben annemlere geldim bu hafta izinliydi...
Arada okuyup çıkıyorum
Sen kac ciktin tartida canım
Bende haftaya 75.9 belki alti olur inş
7li rakamlardan kurtulmak istiyorum öğlen tavuk yedim açım birazdan sulu köfte yoğurt salata yiyip günü kapatmayi düşünüyorum
31ocakta listeye gireceğimAnka
Subatin ilk haftasimi oluyor
Geçmiş olsun canım ben de öksürüyorum baya yorgun hissediyorum kendimiŞimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Olur inşallah canım ben de 65 göreceğimBen bu hafta 75 görmek istiyorum ya
Çok pis bir hastalık yaa çok geçmiş olsunŞimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
Yarış yapalım hadi bu haftaOlur inşallah canım ben de 65 göreceğim
Olsun hedef buyuk olunca çabada o kadar cok oluyor. Sen kararlarını ıygula inşallah olurBüyük bir hedef oldu ama bakalım çok istiyorum yaaa
Yapalım canımYarış yapalım hadi bu hafta
Tartılmadım hala. Şu kaç gun sıkı sarılıp tartılacam inşallahBen annemlere geldim bu hafta izinliydi...
Arada okuyup çıkıyorum
Sen kac ciktin tartida canım
Bende haftaya 75.9 belki alti olur inş
7li rakamlardan kurtulmak istiyorum öğlen tavuk yedim açım birazdan sulu köfte yoğurt salata yiyip günü kapatmayi düşünüyorum
31ocakta listeye gireceğimAnka
Subatin ilk haftasimi oluyor
Çok geçmiş olsun canimŞimdi de ben hasta yatıyorum kızım bir koltukta ben bir koltukta yatıyoruz... öksürük ve ateş var ikimizde de ..gelemiyorym buraya bilginiz olsun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?