Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selam kızlar kv çocuklara bakarken kalan işlerimi yaptım. Dolap içleri üstleri kapılar balkonlar camlar duvarlar iki gündür belim koptu. Halılarımla koltuklarım kaldı silemedim onları bu gün yarın da onları halledersem inşallah baya gider artık bana. 2 ay cam silmem inşallah durabilirsem

Inş sağol canım ❤
Bacaklarinda kaslanmis maşallah
Çok tşk ederim güzel dileklerin için canım
Kilo insani oldugundan büyük gösteriyor evet gidecek o senelerdir uzerime yerleşen kilolar
Hep birlikte başaracağız

Ohh mis gibi olmuştur ellerine sağlık
Güle güle kirletin

Oh eline sağlık bende yapacağım inşallah

Ha zayıfladım ha zayıflicam diye pantolon suz kaldım 44 cuk oturdu. İnşallah 42 de nasip olur.

Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir cay 2 dil tambugday ekmek

Öğle 14 de
1 tabak pırasa 1 dil ekmek

Akşam 17.45
1 elma
1 tabak pırasa bir dil ekmek

Su 2 lt
Spor 30 dk leslie yaptım

Ha zayıfladım ha zayıflicam diye pantolon suz kaldım 44 cuk oturdu. İnşallah 42 de nasip olur.
Aynen canım bende öyle kaldım 73 kiloyken giydigim 2pantolon vardı onları giyerim iki haftaya kadar

44 beden belden tam bacaklarda hafif bolluk var
38beden olsam yeter 36 bedende gözüm yok

Afiyet olsun canım Yarın tartini cok merak ediyorum güzel bır eksi gelecek kesin

Aynen canım bende öyle kaldım 73 kiloyken giydigim 2pantolon vardı onları giyerim iki haftaya kadar

44 beden belden tam bacaklarda hafif bolluk var
38beden olsam yeter 36 bedende gözüm yok
Afiyet olsun canım
Çok zayıf olmayı istemem şahsen. Giydipimi yakıştırmayı istiyorum sadece. 65 sanki tatmin eder beni. Şimdi ilk hedef 40 beden 38 desem olmaz şimdi ufak ufak

Bugün yediklerim

sabah 09:00
Sucuklu yumurta peynir zeytin 2dilim tb ekmeği yeşil çay

12:30 bi mandalina

15:00 4kasik et sote bı dilim tb ekmeği 3dilim turp yesil çay

16:45 şekersiz türk kahvesi yarım çay bardağı çiğ fındık

18:30 bi bardak ayran 2dilim turp yiycem

21:00 gibi bi portakal
Tempolu yürüyüş 45dk

Çok zayıf olmayı istemem şahsen. Giydipimi yakıştırmayı istiyorum sadece. 65 sanki tatmin eder beni. Şimdi ilk hedef 40 beden 38 desem olmaz şimdi ufak ufak
38 40 ideal canım
Benimde hayaller 38
Gerçekler 40 olur aaa 40beden gomlegim var kac sene önce giydigim onuda çıkarayım aklima gelmisken

38 40 ideal canım
Benimde hayaller 38
Gerçekler 40 olur aaa 40beden gomlegim var kac sene önce giydigim onuda çıkarayım aklima gelmisken
Çıkar koy göz önüne. Ben ne kadar küçük beden kıyafetim varsaa koydum göz önüne. Dolapta. Ciddi motive ediyor. İnşallah gireriz içine en kısa zamanda

Canim sende kilo biraz agir gidiyor bide kaslarin sismistir olsun takilma illaki gider bende regl oldum karnim sisti
Evet özellikle diyetin ilk haftaları az az sonra hızlanıyor kilo vermem...regli olman iyi olmuş canım haftaya daha çok eksi ile gelirsin..

Çok geçmiş olsun canim yaa. Yavrum küçükler soğukta okula git gel kapıyor lar şifayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…